Instalacia programu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
reVo933
Novice
Novice

Instalacia programu

Príspevok od používateľa reVo933 »

Zdravim,

mam problem pri instalacii programu. Stiahol som DVD v .ISO formate. Vlozil som ho do virtual clone driver. Automaticke prehravanie mi ponuklo len moznost "otvorit priecinok a zobrazit subory". Potvrdil som to a tam bol nazov programu vo formate .MSI, vyzera to ako instalator, tak som to skusil spustit. Po spusteni mi vypisalo chybu "instalattion need ro be run from Setup.exe". Skusil som prehladat disk, naslo mi jeden subor setup.exe, no po spusteni sa nic nedeje.

Vedel by mi s tym niekto pomoct? Surne potrebujem ten program a neviem si s tym rady.

Dakujem za odpoved.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Instalacia programu

Príspevok od používateľa Dreamer »

Vyskusaj restart, alebo sa pozri ci nebezi nejaky proces v spravcovi uloh, to msi alebo setup.exe, ak ano, ukonci ich a vyskusaj znovu, prip. spusti setup.exe s admin pravami, cez prave tlacidlo mysi. Prip. este vyskusaj iny program pre mount iso, napr. Daemon.
reVo933
Novice
Novice

Tak skusal som restartovat PC, aj deamon tools. Nic z toho nepomohlo. Taktiez som to skusal spustat ako spravca, aj som volil rezim kompatibility, no ani to nepomohlo :(

Este nejake napady, kde by mohol byt problem?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Keď máš ISO vo virtuálnej mechanike, je vidieť celý obsah DVD? Skúsil by som to vypáliť na fyzický nosič DVD a skúsil to tak.
Potom keď to nepôjde, jedine skúsiť zohnať program z iného zdroja...
reVo933
Novice
Novice

jj, vo virtualnej mechanike je vidiet cely obsah. Zajtra kupim dvd a skusim to napalit. Dufam, ze to pomoze.

Vdaka
Napísať odpoveď