Zdravim Vas!
potreboval by som pomoc mam Service pack1 a chcel by osm aspon dvojku kvoli tomu ze aj na photoshop potrebujem 2 aj na iTunes ktore budem potrebovat mat nainstalovane.
No ked som spustil instalaciu 2 najprv som dal ze agree a potom sa nie extrahovalo ci ako sa to povie no a potom my vybehlo hlasenie ktoteho obrazok prikladam dole v prilohe.
A ked som si hcel nainstalovat trojku pri ktorej som postupoval tak ist vybehlo hlasenie: The expected version of the product was not found on your system
Neviem si s tym dat fakt rady a bol by som vam strasne vdacny ak by ste mi pomohli...
Instalacia Service pack2,3
pri tej trojke som mal aj ja ten isty problem ako ty...to co ti vyhlasuje neznamena ze ti nesedi s jazykom...pretoze som skusal ang. a ja mam cesku a pri tom mi vyhlasilo ze sp3 nema kopatibilitu s jazykom a pri ceskej mi hlasilo to co tebe...tak som skusil to co tu radi Nadeo...som mal boot screen aj logon screen zmeneny tak som ho vratil na pôvodny stav (win xp) a zrazu isla instalacka sp3 dalej a teraz vsetko funguje.
Nadeo: od mna mas K+
Nadeo: od mna mas K+
-
Andrej08
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No nasiel som iba toto: http://support.microsoft.com/kb/903275/ ... sid=global a skusal som metodu 2 no a ked som zadaval tu adresu do spustit tak som ju nevedel najst pretoze uz zlozku microsoft ci office tam moj pocitac neobsahuje.
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2008, 9:09 )
Prave instalujem SP2 pekne som to neskor pochopil co je to ten boot screen a ze som ho menil v programe Style XP tak som ho znova stiahol a tam zmenil kazdopadne vam vsetkym dakujem za rady a pomoc...
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2008, 9:09 )
Prave instalujem SP2 pekne som to neskor pochopil co je to ten boot screen a ze som ho menil v programe Style XP tak som ho znova stiahol a tam zmenil kazdopadne vam vsetkym dakujem za rady a pomoc...