Instalacia Service pack2,3

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Instalacia Service pack2,3

Príspevok od používateľa Andrej08 »

Zdravim Vas!
potreboval by som pomoc mam Service pack1 a chcel by osm aspon dvojku kvoli tomu ze aj na photoshop potrebujem 2 aj na iTunes ktore budem potrebovat mat nainstalovane.
No ked som spustil instalaciu 2 najprv som dal ze agree a potom sa nie extrahovalo ci ako sa to povie no a potom my vybehlo hlasenie ktoteho obrazok prikladam dole v prilohe.
A ked som si hcel nainstalovat trojku pri ktorej som postupoval tak ist vybehlo hlasenie: The expected version of the product was not found on your system
Neviem si s tym dat fakt rady a bol by som vam strasne vdacny ak by ste mi pomohli...
Prílohy
sp2.JPG
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no, pise, ze jadro systemu nie je od microsoftu :D co je uplne na smiech, kedze si to sam microsoft nevie rozpoznat... odporucam ti nainstalovat windows s uz integrovanym SP 2 popripade 3...

inak neinstalujes SP na inu jazykovu verziu ?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Problem je ze si menil boot screen ... a zmenil sa ti boot.ini , pozri ten support na microsofte(je tam podrobny navod ako to opravit )
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Aha no to je dost mozne ze instalujem anglicku verziu do Ceskej... Idem skusit dakde najst cesku alebo ak by mi mozno niekdo pomohol? Kazdopadne napisem ako som dopadol...
A mozem si nainstalovat na prvy rovno treti service pack?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

TUmas na CZ verziu SP3
job13bb
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa job13bb »

pri tej trojke som mal aj ja ten isty problem ako ty...to co ti vyhlasuje neznamena ze ti nesedi s jazykom...pretoze som skusal ang. a ja mam cesku a pri tom mi vyhlasilo ze sp3 nema kopatibilitu s jazykom a pri ceskej mi hlasilo to co tebe...tak som skusil to co tu radi Nadeo...som mal boot screen aj logon screen zmeneny tak som ho vratil na pôvodny stav (win xp) a zrazu isla instalacka sp3 dalej a teraz vsetko funguje. :wink:

Nadeo: od mna mas K+ :wink:
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No nasiel som iba toto: http://support.microsoft.com/kb/903275/ ... sid=global a skusal som metodu 2 no a ked som zadaval tu adresu do spustit tak som ju nevedel najst pretoze uz zlozku microsoft ci office tam moj pocitac neobsahuje.

//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2008, 9:09 )
Prave instalujem SP2 pekne som to neskor pochopil co je to ten boot screen a ze som ho menil v programe Style XP tak som ho znova stiahol a tam zmenil kazdopadne vam vsetkym dakujem za rady a pomoc...
Napísať odpoveď