hmmm tak nieco taketo som aj cakal post hunteri alebo ludia co si to riadne nedocitaju pisal som ze tam mam Linux Fedora core 9 takze by som poprosil aby pisal len ti ktori vedia pomoct alebo poradit dikes
Mám ten istý notebook... ale neskúšal som tam dať Linux... rád by som ti pomohol... z CD to nepôjde lebo tam je to iba na win. A na oficialnej stránke som tiež našiel iba na win. Skúšal som aj google...ale nič mi neporadil.....
hmmm no nemyslim ze by tam bolo nejak tych typov vela a ak cih aj je viacej na 99% ovladace od rovnakeho vyrobcu sedia na vsetky vyrobky daneho radu...ale ked to chces je to Atheros AR5B91 wifi do NB...najvecsia sranda ze ten modul je vlastne wifi a BT na jednej krate ale linux mi spozna len BT:-D dobre nie?
A co takhle zkusit forum uživatelů Fedory ?Proč se ptát tady když existuje Fedora fórum v CZ - forum fedora cz kde se dá čekat víc uživatelů s podobnými problémy . Přeju hodně štěstí se zprovozněním .
daj si odchod a nehraj machra ked len nahanas posty omg takych ako ty zboznujem...a ako tak pozeram toto forum uz upada ked su tu taky ako ty a nemaju ban...
Marko5211 napísal:daj si odchod a nehraj machra ked len nahanas posty omg takych ako ty zboznujem...a ako tak pozeram toto forum uz upada ked su tu taky ako ty a nemaju ban...
ahaaaaaaaaa dalsi profesional v linuxe elektronike a PC.typujem ze mas tak 10 rokov lebo tvoje vyjadrovacie schopnosti su ubohe a tvoje dvojslovne odpovede priam vrazdiace.VAU len tak dalej pls adimin lock a tomu "inteligentovi" ban dikes