caute vsetci zasvateny do operacnych systemov,
mam na nb win xp pro 32bit a chcel by som tam dat vistu ultimate 64bit pretoze mam 4 gb ram a chcem aby bola vyuzita cela. da sa to lebo som niekde cital ze 32bitovy OP nespusti instalaciu 64 bitoveho. tak prosim poradte.
dik za odpovade
inštalacia win vista ultimate 64 bit
takze ked dam do mechaniky dvd s instalackou, restartujem a nabootujem tak ma pusti dalej? myslim ked to budem spustat z toho 32bitoveho
Pekne si vyzalohuj vsetko podstatne z C: na inu particiu/hdd/dvd, a instalaciu sprav uplne cistu aj s formatovanim. Je mozne to nainstalovat iba nabootovanim z media. Otazne ale je, co si od full podpory 4GB RAM slubujes - ak zvysenie vykonu, tak ta sklamem - kym nebude 64bit aplikacia/hra..., aj tak si z RAMky necucne viacej ako 2GB, otazne potom je s akymi aplikaciami robis, ze by si aj dokazal tolko RAM vyuzit.
Ak si pred volbou novej, cistej instalacie Windowsu, nevidim dovod davat 32bit. Ak ale uz fungujes na 32bit, nevidim dovod preinstalovavat na 64bit - pokial pre to fakt nemas realne vyuzitie (realne pochybujem - mne sa podarilo s jednou aplikaciou ist nad 2GB len v pripade Photoshop CS4 64bit pri skladani mnozstva fotiek do panoramy - mas nejake ine 64bit. programy k dispozicii?)
Ak si pred volbou novej, cistej instalacie Windowsu, nevidim dovod davat 32bit. Ak ale uz fungujes na 32bit, nevidim dovod preinstalovavat na 64bit - pokial pre to fakt nemas realne vyuzitie (realne pochybujem - mne sa podarilo s jednou aplikaciou ist nad 2GB len v pripade Photoshop CS4 64bit pri skladani mnozstva fotiek do panoramy - mas nejake ine 64bit. programy k dispozicii?)
dik za vsetky odpovede, asi ostanem pri tom 32bit OS