po nabootovani dvd s win7 mi po chvili "loading files" vyhodi windows boot manager vyhodi tento error:
Status: 0xc00000E9
Info: an unexpected I/0 error has occured.
nema s tym niekto skusenost? co som chvilku teraz googlil, tak sa to spaja s usb zariadeniami, avsak okrem monitora, klavesnice (usb) a mysi (usb) nemam ani nic pripojene (teda.. ak neberieme do uvahy zvukovku v pci a napojene predne usbcka na doske)
// vistu nainstalovalo vpohode, ale vistu nechcem..
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2010, 10:49)
moze byt, ze na tej doske 7 vobec nerozbeham?
zo stranky vyrobcu k danej doske (asrock 775dual vsta):
OS - Microsoft® Windows® 2000 / XP / XP 64-bit / Vista™ / Vista™ 64-bit compliant
vistu aj XP som vpohode nainstaloval, aktualne tam mam hole XP a ked skusim spustit instalator z dvd pod XP, tak mi to zas hodi error 0x80070017... a taktiez XP po instalacii je dost spomalene, ked otvara nejake okno, tak to otvara pomaly stahovanim cez celu obrazovku, akoby to bolo na nejakom PII
instalacia win7
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: instalacia win7
Keď doske 7 nepodporuje tak je zbytočne to tam vôbec inštalovať
A na XP vyskúšaj nainštalovať directy
A na XP vyskúšaj nainštalovať directy
mam este jednu starsiu dosku (socket A + Athlon 2500+) a tam som teraz nainstaloval win 7 bez problemu (z toho isteho dvd), tato doska je socket 775 + dual core pentium D, takze tie vypisane OS budu podla mna skor len ako systemy, na ktore su priamo k dispozicii ovladace.. co som zatial googlil, tak na anglickych forach boli aj ludia, ktori na tejto doske win 7 pouzivaju... pozeral som aj updaty BIOS-u, aktualne mam 2.9 a posledny je 3.1, ale ten asi len fixuje nejake problemy s istymi VGA-ckami...
ach jaj, som z toho zufaly
ach jaj, som z toho zufaly
Máš origo CD? Ak nie, môžeš mať napr. poškodenú inštalačku, či už sa poškodila keď si ju vypaľoval alebo si ju už takú stiahol..
o prispevok vyssie spominam, ze z toho isteho dvd som bezprostredne po neuspesnych pokusoch nainstaloval sedmicku na druhy pc (dokonca o poznanie slabsi), cize tento problem mozeme vylucit
(alebo aj napriek tomu to skusit napalit este raz? skusal som inak dve dvd, jedno moje rw, ktore som palil ja /z neho som to potom nainstaloval na ten druhy komp/ a jedno kamaratove, z ktoreho zas instaluje on)
Skús to vypáliť na DVD ešte raz, ale najnižšou rýchlosťou, ak nepomôže, skúsil by som stiahnuť inú inštalačku. Ak nepomôže ani to, potom už môžme hovoriť, že niečo nie je v poriadku s HW, doteraz je to stále problém inštalačky.