Inštalácia Windows 7 z externého HDD
Inštalácia Windows 7 z externého HDD
Zdravím. Zanedlho mi príde nový notebook ale je bez OS aj bez mechaniky. Cez mechaniku inštalovať viem ale vie mi niekto poradiť ako to nainštalovať z externého HDD? Má byť HDD prázdny nech sú tam len windows súbory alebo stačí keď tie súbory hodím do jednej zložky ? Ďakujem.
Re: Inštalácia Windows 7 z externého HDD
najlepsie bude, ak budu v korenovom adresari iba windowsacke subory
Vytvor si bootovaci disk cez nejaky tool, najlepsie priamo od Microsoftu. Treba ti bud iso subor alebo mozes pouzit download tool: https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... nload-tool
Mám to v .iso súbore. Takže ho teda nemám rozbaľovať?
Nemusis, len vytvor bootovaci disk a predtym otestuj ci aj naozaj nabootuje. Mne to fungovalo cez toto: http://www.pendrivelinux.com/universal- ... -as-1-2-3/
Ale aj cez tie tooly od MS ktore som linkoval vyssie.
Ale aj cez tie tooly od MS ktore som linkoval vyssie.
Lenže ten ntb nemá OS a podľa toho čo čítam tak tam spúštajú z predchadzajucého OS.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2015, 14:52)
No skúsil som to cez ten windowsácky program ale HDD mi nenašlo, a stále odomňa pýta nejaký USB device
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2015, 14:52)
No skúsil som to cez ten windowsácky program ale HDD mi nenašlo, a stále odomňa pýta nejaký USB device
Skus cez pendrivelinux, tam sa da vybrat akykolvek pripojeny disk.
A keď to ISO extrahujem cez PowerISO na HDD nebude to to isté?
Nie, pretoze nebude bootovatelny. Budes to musiet nastavit rucne a ja osobne neviem ako sa to robi 
OK takže nakoniec som to zrobil cez ten Pendrivelinux a všetko funguje, už som aj skúšal boot a ide. Ďakujem za pomoc GothaR, máš k+