inštalácia windows xp na windows 7

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Mirinda
Amateur
Amateur

inštalácia windows xp na windows 7

Príspevok od používateľa Mirinda »

Dobrý deň mám problem s inštaláciou windows xp na moj aktuálny windows 7 pri instalacii pred formatovanim mi vyhodí "blue screen of death" a 1o1_initialization_failed chyba vie mi niekto s týmto pomôcť ???
Prílohy
20727497_453332588384603_1844086097_o.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: inštalácia windows xp na windows 7

Príspevok od používateľa hojko »

Najskor asi hw problem - chybna ram, chybny disk. Treba ich otestovat.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Možno pomôže , ako zvyčajne režim rozpoznávanie disku v biose na IDE namiesto AHCI.Samozrejme , ak nemá integrované Sata ovládače v inštalačke XP, čo tipujem nemá.Lepšie je inštalovať XP a potom Win7.
dudo64
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Tiez sa priklanam k nazoru ze ise o nejaky chybny HW. Presne toto iste mi vyhadzovalo na PC na ktorom mi odisla doska. Vzhladom na to, ze som tam instaloval XP-cko tak to uz je par rokov ale pamatam si to dobre, lebo tu instalaciu som skusal asi milion krat :D Resp. na milion prvy pokus sa nakoniec nejakym zazrakom Win nainstalovat podarilo a po dvoch hodinach bum, doska len zasmradela a bolo po nej.

//este aby som dodal...ten win som preinstalovaval preto lebo vsetko slo tak ako keby mal 10 rokov a obsluhovala ho 80 rocna babka - disky a ramky som pokontroloval, veci co sa dali porobit mimo instalacie som porobil..ale slo to stale zle, cize nejake zavaznejsie HW poskodenie sa prejavi prave pri tychto instalaciach. Takze ak ti ide druhy win...porob si radsej rychlo zalohy :-) Doska ti sice odprasi disk s minimalnou pravdepodobnostou, ale istota je istota.. A druha vec..ak mas cas a volu, skus nanovo nainstalovat znova win co ti momentalne funguje (pokial sa nenajde chyba predtym na ramke/disku) tak mas velmi vysolu pravdepodobnost, ze je to MB
Napísať odpoveď