instalacia windows xp

Informácie o software, ankety...
BlackWolf
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

instalacia windows xp

Príspevok od používateľa BlackWolf »

cawte ludia mam windows 7 a chcem si dat na windows xp profesional ale nejde mi to stiahol som ten win xp a napalil som ho bol to iso subor a trz ked vlozim cd do mechaniki a zapnem pc tak mi vypise ze zmacknite lubovolnu klavesu na spustenie cd a ja mackam enter a nic poradte plsss a este ze ked mi nabehne hned ta prva obrazovka tak tam dole je napisane ze mam zmacknut f12 ak chcem ist do biosu vtedy mi svieti klavesnica lenze ked pockam a vypise mi ze mam stlacit tlacitko aby som nabootoval win z cd tak uz mi nesvieti klavesnica
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: instalacia windows xp

Príspevok od používateľa jarda.j »

V biose je potrebné nastaviť ako primárne CD/DVD a uložiť a reštartovať s vloženým inštalačným CD.
Jestvuje down z Win 7 na XP, spoj sa MS.
XP prestalo byť zo strany MS podporované, máš azda konkrétny požiadavok na krok dole? Lebo po tomto kroku je konečná a musíš zakúpiť znova W7...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: instalacia windows xp

Príspevok od používateľa p4ra »

V prvom rade sa ho treba spytat, ci vobec ma originaly tych OS. A kedze pise, ze si stiahol, tak asi nema. Dalej, ak mas PC s OEM Windows 7, tak tam niekde bude nalepka. Ak sa do buducnosti rozhodne si nainstalovat Windows 7, moze pouzit ten key z nalepky.

Toto je jedna z moznosti:

http://www.intowindows.com/how-to-downg ... p-by-step/

Ak chces vsetko formatovat a zacat odznova, tak musis stiahnut a napalit ako bootovatelne .ISO alebo zakupit Windows XP, vlozit do mechaniky. V BIOS-e nastavit, nech najprv cita z mechaniky, a potom z HDD. Vtedy ti nabehne obrazovka a malo by to ist v pohode.
Napísať odpoveď