Inštalácia Windowsu (7,8,10) - Error
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Inštalácia Windowsu (7,8,10) - Error
Neviem si už rady. Chcel som preinštalovať Windows 7, klasicky som popri inštalácii naformátoval disk a inštaláciu nie a nie dokončiť. (obr.)
Tak som skúšal 8, zase naformátoval disk a "seklo" to na 80%, a odvtedy ukazuje error (obr.)
Momentálne som znovu skúsil tú 7 a znova to isté, dokončuje inštaláciu.
Re: Inštalácia Windowsu (7,8,10) - Error
Skontroluj RAMky MemTestom86 a HDD nejakym softom z live USB, ci nie su vadne...
Je toho viac, čo toto môže spôsobovať, aj hardvérová chyba ale môže to byť aj UEFI, GPT a dynamický disk, zatiaľ som sa stretol s týmito špecialitami, ms a spol. ale vždy vyjdu s niečím, aby sťažili život užívateľom.
Vypnúť UEFI, zapnúť legacy boot, zrušiť GPT. Treba spustiť napr. systemrescuecd a s gparted vymazať všetko a vytvoriť nové partície MBR a potom by to už malo byť ok. Môže byť disk naformátovaný ako dynamický disk to sa tiež dá zrušiť cez systemrescuecd.
Vypnúť UEFI, zapnúť legacy boot, zrušiť GPT. Treba spustiť napr. systemrescuecd a s gparted vymazať všetko a vytvoriť nové partície MBR a potom by to už malo byť ok. Môže byť disk naformátovaný ako dynamický disk to sa tiež dá zrušiť cez systemrescuecd.
Ak máš dve Ramky, tak skús jednú vybrať.Ak problém nezmizne ,tak to skús s druhou samostatne.
Prípadne si skontroluj aj disk.
Ináč , ak nabotuješ nejaké Live CD a nepadne , tak Ramky by mali byť dobré.
Prípadne si skontroluj aj disk.
Ináč , ak nabotuješ nejaké Live CD a nepadne , tak Ramky by mali byť dobré.