Neviete dakto co stim moze byt??
Instalacia WinXP SP3
Instalacia WinXP SP3
no,veci sa maju takto...kupil som novu dosku a procesor...dal som do PC,vsetko ide tak ako ma...lenze dnes som chcel dat format a nainstalovat Windows XP SP3...lenze ked dam bootovat z CD,chvilu mam ciernu obrazovku a potom mi normalne nacita Windows z HDD...tak som skusil odpojit disk ze ci to aspon tak zobere,ale zase len cierna obrazovka a potom hlaska ze mam vybrat ine bootovacie zariadenie alebo vlozit do DVD Romky CD z ktoreho chcem bootovat...Skusal som aj Upgrade Bios na doske,v biose mam nastavene bootovanie z DVD mechaniki a stale nic...skusal som na druhom PC a tam islo normalne...
bud CD vadne nebootovacie.. alebo druha moznosť že to F11 boot setup nefunguje tak ako ma...
radšej nastav bootovanie v biose manualne...
tretia možnosť...
otvor to CD normalne v spustenom windowse mala by sa ti zobraziť ponuka s inštalaciou noveho windowsu... neskor ked sa to začne inštalovať tak vyberieš možnosť NOVA INŠTALACIA
GL and have a nice day
radšej nastav bootovanie v biose manualne...
tretia možnosť...
otvor to CD normalne v spustenom windowse mala by sa ti zobraziť ponuka s inštalaciou noveho windowsu... neskor ked sa to začne inštalovať tak vyberieš možnosť NOVA INŠTALACIA
GL and have a nice day