Instalacia WinXP SP3

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
666frost
Light Expert
Light Expert

Instalacia WinXP SP3

Príspevok od používateľa 666frost »

no,veci sa maju takto...kupil som novu dosku a procesor...dal som do PC,vsetko ide tak ako ma...lenze dnes som chcel dat format a nainstalovat Windows XP SP3...lenze ked dam bootovat z CD,chvilu mam ciernu obrazovku a potom mi normalne nacita Windows z HDD...tak som skusil odpojit disk ze ci to aspon tak zobere,ale zase len cierna obrazovka a potom hlaska ze mam vybrat ine bootovacie zariadenie alebo vlozit do DVD Romky CD z ktoreho chcem bootovat...Skusal som aj Upgrade Bios na doske,v biose mam nastavene bootovanie z DVD mechaniki a stale nic...skusal som na druhom PC a tam islo normalne...

Neviete dakto co stim moze byt?? :cry:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

A naozaj dávaš bootovať z optickej mechaniky?
666frost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 666frost »

na 100%...v biose mam nastavenu DVD romku,a po zapnuti PC je tam este ze Press F11 to boot menu...aj tam si vyberem DVD romku a stale nic...
Zetom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zetom »

a msa to bootovacie CD?? skus to CD u niekoho ineho ak to pojde tak asi bude problem asi v mechanike bo skus iny typ CD .
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

bud CD vadne nebootovacie.. alebo druha moznosť že to F11 boot setup nefunguje tak ako ma...

radšej nastav bootovanie v biose manualne...

tretia možnosť...

otvor to CD normalne v spustenom windowse mala by sa ti zobraziť ponuka s inštalaciou noveho windowsu... neskor ked sa to začne inštalovať tak vyberieš možnosť NOVA INŠTALACIA

GL and have a nice day
Napísať odpoveď