Zdravim ..
par dni sa trapim s instalaciou cez LAN krizovy kabel na toshibu portege..
skusal som uz tftpd32,serva,aj daky pokus cez hirens CD
Hirens som sa dostal az po moznost ze odomna pytalo meno heslo meno zobralo heslo sa nedalo ani pisat regovalo len na enter..
SERVA tam uz aj ukazalo uvodny win setup ale ostalo to na prvej obrazovke visiet ako keby cakalo na driver na LAN ktory som tam nahral (aj viac moznych)
momentalne skusam cez tftpd32 nieco ale skoncim len pri tom ze img XP mi nezoberie skusil som tma dat daky 1MB img dosu z win 98 tam som sa do jeho dosu dostal ale zjavne nepodporuje BOOT ani siet..
podotykam ze NTB nepodporuje externu DVD ,ani boot usb.vybral som aj disk ktory je IDE ale ma atipicku koncovku cize redukciu nemam.. jedine cez pcmci slot a LAN je boot mozny
Nema niekto daky po lopate postup ako na ten ntb nainstalujem XP
tak podla dalsieho navodu som sa dostal dalej prebehlo kopirovanie suborov na disk ale po prvom restarte mi vypisuje
error : unknown filesystem
grub rescue >
dostal som sa dalej: pomocou fdisk v nabootovanom dose som zmazal particie.vytvoril jednu 30GB naformatoval ju a instalacia pokracuje ,ale po nakopirovani suborov ma prist prvy restart a zacat instalovat ale stale sa NTB restartuje dookola a vidno len ciernu obrazovku
pocas instalacie som zmazal particie s xubuntu tak to asi kvoli tomu vypisuje..
navod som pouzil http://www.codesingh.com/2009/06/walkth ... oting.html