Instalovanie binarnych driverov

Všetko ohľadom Linuxu...
jamess
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Instalovanie binarnych driverov

Príspevok od používateľa jamess »

ahojte,

frcim na Fedore 5 a suse 10.1 a mam taky problemik, kupil som si wifi kartu edimax ew 7628ig a je podporovana linuxmi. Tak som sa na to mrkol a ako prve som videl ze mi ju hardwarovo nedetekovalo, tak som myslel ze najprv zrejme bude tomu treba nahodit drivery. Tak sa hrabem v Cdcku a tam som naisel dirvery pre Fdoru aj Suse, ale bezi mi momentalne fedora tak si vravim ze slak to traf idem sa pozret ako na to, je tam pekne readme, ale nech robim co robim ako pisu, tak 1.absolutne sa v tom nevyznam 2.ked skusam tak ze idem presne podla instrukcii nedostanem sa ani cez obycajne rozpakovanie taru.

bodla by mi nejaka pomoc, najlepsie keby ste ma volakto mohli kontaktovat cez ICQ alebo MSN

dikes
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Skus sa s tym este vyhrat, mozno si len niekde urobil chybu. Rozbalit archiv by tiez nemal byt problem. Mozno by si mohol sem pastnut ten readme a pozrieme sa na to a poradime. Pravdepodobne to nebude nic zlozite. Samotnu instalaciu treba vykonavat pod rootom kvoli pristupom k systemovym adresarom.
3o\/3c
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 3o\/3c »

Mohol by si to skusit rozbalit v shelli:
tar -zxvf nazov_suboru
....musis byt samozrejme v priecinku, kde to mas
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

To je sice pekne, ale ani nevieme, ci ide o gzip(z) alebo bzip2(j). Treba si pockat, nech sa vyjadri autor prispevku.
Napísať odpoveď