Vďaka
Integrovaná + externá GPU
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Integrovaná + externá GPU
Zdravím. Mám dosku s integrovanou GPU ATI Radeon HD4200, chcem sa spýtať, ako to je s napojením ďalšej GPU. Resp. či môžu šlapať obe naraz, a či to má nejaký pozitívny účel, či tam nebude medzi nimi nejaký flame. Alebo skrátka napojím výkonnejšiu GPU do PCIe slotu a bude automaticky používať tú...
Vďaka
Vďaka
-
IceHammer
Star
Re: Integrovaná + externá GPU
Hej ako si hovoril len napojis do slotu pci-e kartu a slapes. Ak sa ti jedna o ATI Hybrid CrossFireX tak tie funguju len pri slabych vga kartach pri silnych sa to nejak nevyuzije pokial viem. Funguje to tak ze sa ta grafika ako keby spojila podobne ako u dvoch ATI kartach crossFire len sa prida pamat integrovanej vga.
-
uplink
VIP
A funguje to len s kartami rovnakej rady, takže max 4890.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Takže keď si kúpim ATI-nu rovnakej triedy, budú spolu kvázi spolupracovať, .. a keď inú, alebo len inú triedu, pôjde len jedna, chápem to dobre?
EDIT: takže napríklad ATi Radeon HD 4670 bude s tou mojou int. HD 4200 šlapať spolu?
EDIT: takže napríklad ATi Radeon HD 4670 bude s tou mojou int. HD 4200 šlapať spolu?
-
uplink
VIP
Presne tak, keď ich dáš z rovnakej triedy, pošlapú spolu, keď nie, pôjde len tá, ktorú určíš za primárnu [od defaultu je to tá čo je v PCI-e slote]. Zratúvať by sa mal aj ich výkon, nie len pamäť.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Vďaka. A posledná otázka, ako je to s tou Hybrid CrossFireX technológiou. Nájde si ich MB sama, alebo ich potrebujem spojiť manuálne cez nejaký CrossFire kábel atď.?
-
IceHammer
Star
Nie v tedy sa to spusta automaticky pripadne v biose by malo byt nastavenie.
Potreboval by som poradiť ohľadom hybrid crossfire. Odkedy mám windows 7 tak sa mi začali spájať grafiky a rad by som de-aktivoval moju integrovanú grafiku. Pozeral som už do biosu ale nikde som to tam nenašiel.
Vopred ĎAKUJEM za pomoc!!!
Vopred ĎAKUJEM za pomoc!!!
aj ja by som mal podobnú otázku.mam vga nvidia ge force 7050pv na doske a chcel by som tam dat este nvidia ge force6200 koli s-video vystupu.je to mozne?ak hej tak ako?
-
uplink
VIP
vinco nie je, odlišná generácia, na dosku nemôžeš dať grafiku rady 7xxx? A btw. podporuje Tvoja grafická karta onboard hybridné SLi?
a to je co?uplink napísal:vinco nie je, odlišná generácia, na dosku nemôžeš dať grafiku rady 7xxx? A btw. podporuje Tvoja grafická karta onboard hybridné SLi?
To je práve to "spojenie" integrovanej a dedikovanej grfickej karty. Ak ti to nepodporuje karta, darmo budeš skúšať, + ešte odlišná generácia ako je písané vyššie.vinco napísal: a to je co?
a ako to zistím?Tino-artS napísal:
To je práve to "spojenie" integrovanej a dedikovanej grfickej karty. Ak ti to nepodporuje karta, darmo budeš skúšať, + ešte odlišná generácia ako je písané vyššie.
-
Spaymattio
Zablokovaný
Čo som našiel, tak nepodporuje. MBohužial... Ale možno hladám zle a mýlim sa.