INTEL Q6600
INTEL Q6600
Cafte. uz dlho rozmyslam nad mojou pC zostavou a rozhodol som sa ze kupim procesor INTEL Q6600 2.4 Ghz .. Ale stve ma ta slaba frekvencia. Chcel by som to taktnut aspon na 3.0 Ghz s chladicom Arctic Cooling freezer 7 Pro . Da sa to ? nebude sa to moc prehrievat ? A este by som chcel vediet ci by to bolo stabilne .. mam dost strach.. pls poradte niaky program ktory by to spravil.alebo rady ako na to.
Re: INTEL Q6600
Ked mas strach, tak nic nerobNaP0LeOn napísal:Cafte. uz dlho rozmyslam nad mojou pC zostavou a rozhodol som sa ze kupim procesor INTEL Q6600 2.4 Ghz .. Ale stve ma ta slaba frekvencia. Chcel by som to taktnut aspon na 3.0 Ghz s chladicom Arctic Cooling freezer 7 Pro . Da sa to ? nebude sa to moc prehrievat ? A este by som chcel vediet ci by to bolo stabilne .. mam dost strach.. pls poradte niaky program ktory by to spravil.alebo rady ako na to.
no ani bz som nepovedal ze slusna... ked 2jadro je na dnesne hry minimum... a co povite na tuto grafiku ? prepadak ? alebo ultra high-end ??? ---->>
HD dvojjadrová grafická karta s chipom ATI Radeon HD 3870X2 s jadrami 2x R670 taktovanými na 825MHz, pamäť 1GB 1 GHZ DDR3 1nsec. 256-bitová, rozhranie PCI Express x16, dual DVI, podpora HDCP, Výstup HDTV-out, DX10, CrossFire Multi-GPU ready, rozlíšenie do 2560x1600. Podpora DirectX 10.1, full bitstream VC1. cena cca --- 15,000,- sk
HD dvojjadrová grafická karta s chipom ATI Radeon HD 3870X2 s jadrami 2x R670 taktovanými na 825MHz, pamäť 1GB 1 GHZ DDR3 1nsec. 256-bitová, rozhranie PCI Express x16, dual DVI, podpora HDCP, Výstup HDTV-out, DX10, CrossFire Multi-GPU ready, rozlíšenie do 2560x1600. Podpora DirectX 10.1, full bitstream VC1. cena cca --- 15,000,- sk
asrock je low end
a na tom by som netaktoval (uz len zo strachu) nic...ten chladic neni na q6600 overclocking nic moc...ja mam som pretaktovany na 3.2 a mam zalman cnps 9700 a fici to v pohode...ale mam asus s nforce 680i...
tvoja gts 512 si myslim ze bohate staci...ale ak nevies co mas robit s peniazmi tak si zober tu x2 atinu alebo si pockaj na 9800gtx...ale osobne by som pockal na este dalsiu generaciu...az taky rozdiel za take peniaze by si nepocitil...
tvoja gts 512 si myslim ze bohate staci...ale ak nevies co mas robit s peniazmi tak si zober tu x2 atinu alebo si pockaj na 9800gtx...ale osobne by som pockal na este dalsiu generaciu...az taky rozdiel za take peniaze by si nepocitil...