Intel SSD 330 60gb Sector + Graficky problem

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cumilko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Intel SSD 330 60gb Sector + Graficky problem

Príspevok od používateľa cumilko »

Takže, stala sa mi taká vec asi 2-3 tyždne do zadu mi kompletne padol system, s tým že po reštarte nechcel hneď nabehnúť musel som to celé vypnúť a až potom keď som to znova zapol bolo všetko ok. Vtedy som to nejako neriešil raz za čas sa proste niečo také stane, až teraz som včera večer kukol HD tune či je všetko ok a hľa na SSD sa mi objavil 1 zlý sector ktorý bol nahradený servisným, v podstate ide zatial všetko ok no chcem sa spýtať je to na reklamaciu ? poprípade ako to ešte viac sacannut kedže HD tune mi vo verzií 5.0 ukazuje nahradený sector a crystal disk mi nič neukazuje. Podla čoho sa riadiť ?

//HD tune najde error aj ked mám napojené SSD normálne a tak isto aj ked ho na druhom počítači napojím cez dokovaciu stanicu.

//autoeditácia príspevku (05 Mar 2014, 10:35)
Tak pridávam ďalší problém, druhý krát sa mi objavil problém kde mi crashnu procesy a na rôznych miestach mi zobrazí nekorektné farby ( vid screen) (stalo sa mi to teda 2x pri lolku kedže nič iné nehrám momentálne), môže to mať nejakú spojitosť s poškodeným sectorom na SSD ? či to bude niekde inde ? tak isto som si všimol v poslednej dobe že po minimalizovaní nejakej hry či už Thief / lol a naslednom maximalizovaní nejakej aplikacie napr chromu kde mám otvorené taby tak musím po jednotlivých taboch prejsť kurzorom aby neostali komplet čierne. (tak isto aj prekliknúť tab aby neostala stranka čierna)

momentálna celá zostava je nasledovná

MB: Gigabyte 970A-D3
CPU: AMD Phenom II 960T x4 alias plne stabilný 1605T/1600T x6 core @ 3,6ghz bez zmeny napätia. teploty do 46°C
CPU chladič: Arctic Freezer A30
GPU: Asus ENGTX550 Ti/DI/1GD5
RAM: 2x CORSAIR DDR3 4GB 1333MHz CL9 CMV4GX3M1A1333C9 pridané na 1,65v
PSU: Asus 450w A-45GA (vymenený vetrák za Arctic f12)
HDD 1: Intel SSD 330 60gb
HDD 2: Western digital blue 1TB WD10EALX
Prílohy
napojené SSD cez dokovaciu stanicu.
napojené SSD cez dokovaciu stanicu.
crash.png
Napísať odpoveď