Internet od T-Com
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Internet od T-Com
Ahojte, takže mal by som tu nasledujúci problém.. U známeho som preinštalovával windows, ale nenapadlo ma pozrieť na nastavenia netu.. Po inštalácii windowsu som sa nemohol dostať na net, pretože to vlastne nebolo celé nakonfigurované.. Na PC je Windows XP, má net od T-Com, comfort pro alebo niečo také, to niekje až také podstatné, nemám od toho žiadne CD, na zmluve je prihlasovacie meno a heslo a má doma zariadenie Vigor 2900vg, chcem sa spýtať nato ako to nakonfigurovať tak aby v podstate bežal net, najlepšie niekto kto má ISP T-Com a už to nastavoval, btw. wifi mu funguje, len na tom PC je problém, PC je pripojený káblom. Ďakujem k+ 
Re: Internet od T-Com
Miesta v sieti -> Zobraziť sieťové prepojenia -> Vytvoriť nové pripojenie -> Internet -> Manuálne -> Pripojenie pomocou hesla a mena (2.výber) -> ISP Name = TCom -> Username napíšeš meno a heslo zopakuješ 2krát, na plochu si dáš odkaz a WORK.
-
GIGABYTE
King
Mohla byť chyba v tom, že som dával ako meno ISP "T-Com" (bez úvodzoviek) ? Pretože všetko ostatné som tak urobil, až na to meno a odkaz na plochu 
pokial je meno a heslo v routri, tak by net mal fungovat obycajnym pripojenim kabla do PC s tym ze IP aj DSN su automaticky nastavene routrom...
ale nemam ten typ ako ten tvoj kamarat.. tak mozno to je tak ako pise ssemmtexx
ale nemam ten typ ako ten tvoj kamarat.. tak mozno to je tak ako pise ssemmtexx
-
GIGABYTE
King
Ja som preinatalovával windows, do routra - modemu alebo
o to je som zásah nerobil. Preto nevidím dôvod pre
o by sa tam malo nie
o zmenie.. Nehovorím, ~e to nieje nemo~né.. Eate nejaké nápady?
o to je som zásah nerobil. Preto nevidím dôvod pre
o by sa tam malo nie
o zmenie.. Nehovorím, ~e to nieje nemo~né.. Eate nejaké nápady?