nikdy som nebol slovencinar
Internet problem
Internet problem
zdravim uz dlhsiu dobu mam problem s internetom, a to taky ze ide normalne pekne rychlo jednoducho nic nelaguje kedze hram vela online hier ako je bf3 wot a podobne, no obcas ide strasne pomaly hry sa zalaguju ani videa na yt sa nedaju pozerat na dls mi ide ryclost rapidne dolu neviem cim to moze byt podobny problem som mal aj predtym, no to isiel stale pomaly potom mi vymenili skrinku a chvilu islo vsetko v poho, internet mame so susedom ale on tam ide raz za cas a to si len pozre mail pripadne nieco poroby neviete cim to moze byt?
Re: Internet problem
Aký máš internet? Myslím si ,že asi s obmedzeným limitom prenesených dát.
neobmedzeny pegoNet ale roby to tak cca od 16:00-22:00 cez vikend aj cely den + mam wifi router cez kt som ale napojeni cez kabel a sice predtym som ho nemal
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna ta skrinka je wifi klientske zariadenie a ten cas, ktory udavas, tak v tejto dobe je prehustene wifi pasmo a dochadza k ruseniu, kedze vela ludi sedi pri PC.
no takto ja mam dve skrinky jednu vonku neco ako antenu a druhy klasicky router kt mi dal pego az teras predtym som mal len skrinu vonku teras mam aj wifi no ale na tu som pripojeny cez kabel+nejake riesenie?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Plati to co som napisal vyssie.
ok a nejake riesenie?