internet? Ubuntu

Všetko ohľadom Linuxu...
maximiliankovic
Novice
Novice

internet? Ubuntu

Príspevok od používateľa maximiliankovic »

hi... nainstaloval som si 1x linux Ubuntu vo svojom zivote :D no a ked zapnem mozilu tak to odomna vypita Meno a Heslo k mojemu internetu ...
dam to tam.. ok.. .. potom mi to vysrotuje ze je to OK mam vipnut PC a na 30sek restartnut modem... a ked to spravil a zapne sa mi pc vsetko jak mam spravit ... tak zapnem mozilu a zase to odomna chce to iste... tak to tam dam restartnem to... a zase to odomna chce to iste.. tak to tam dam a restartnem .. a zase to odomna chce to iste .. tak to tam daam ale stale to odomna chce meno a heslo ked to zapnem :evil: :shock:
pls pomoc.
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Radsej sprav screen, ked ti to okno zobrazi a co od teba chce, bo sa mi skutocne nezda, ze by to chcelo vzdy od teba po zadani prihlasovacich udajov aj restart. Nie je dovod.
maximiliankovic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa maximiliankovic »

no pokusim sa ti spravit screen ale ja to mam na druhom HDD a to musim cele vymienat vzdy takze s tym nemozem robit rychlo a testoval ale tak ze ak mi pomozete dost tak to skusim...

a proste mam chello internet.. a vzdy ked ho zapnem na new PC na novom nazve PC tak jak zapnem prehladac tak odomna vypita udaje co mam na papieri od UPC chello internet to tam dam a pokracujem dalej.. a na win to preklikam ze continue a vsetko co to odomna chce a restartnem to a ide uz vsetko ale na WINDOWSE ...
NA linuxe to stale pyta odomna meno
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

maximiliankovic napísal:no pokusim sa ti spravit screen ale ja to mam na druhom HDD a to musim cele vymienat vzdy takze s tym nemozem robit rychlo a testoval ale tak ze ak mi pomozete dost tak to skusim...

a proste mam chello internet.. a vzdy ked ho zapnem na new PC na novom nazve PC tak jak zapnem prehladac tak odomna vypita udaje co mam na papieri od UPC chello internet to tam dam a pokracujem dalej.. a na win to preklikam ze continue a vsetko co to odomna chce a restartnem to a ide uz vsetko ale na WINDOWSE ...
NA linuxe to stale pyta odomna meno
Ked chces nieco, tak sa treba snazit. A ci ti poradim ja alebo ktokolvek iny, je uplne jedno. Ci ti niekto poradi, je ale v prvom rade na tebe. A skus prosim ta si po sebe skontrolovat co pises, lebo to skutocne je problem pochopit o co tam ide.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Nie je to heslo pri prihlasovaní v GDM? Firefox heslo nezvyklo pýtať alebo?
Vpravo hore je ikona network manager a tam najdi kde si môžeš zadať meno/heslo, ostané nechaj tak ako je.
Napísať odpoveď