dobry den
chcel by som sa spytat co hovorite na napad prevadzkovat internetovu kaviaren, kde by bolo 10pc prepojenych wifi sietou a aky router by ste odporucili. dost ma zaujali all in one pc typu ( lenovo thinkcetre) kedze su energeticky menej narocne ako bezne pc s dostatocnym vykonom. nechcem prevadzkovat hernu len cisto internet cafe.
nebojte sa, nepadol som na hlavu. tuto internetovu kaviaren chcem prevadzkovat v thajsku v pattayi v najvacsom letovisku kde su takychto kaviarni desiatky a su hojne navstevovane turistami kedze cez skype si zavolate na druhy koniec sveta za 9 centov.
ide o to ze moja zena z thajska si berie dost vysoky uver na townhouse na beachroad bulvari tak by som chcel aj takto znizit pociatocne naklady. okrem tej kaviarne tam chceme prevadzkovat aj ubytovanie kde by som chcel riesit tu wifi siet formou casovych kuponov na notebooky.
internetova kaviaren - wifi
Re: internetova kaviaren - wifi
myslis si, ze forum s vekovym priemerom 16 rokov, je vhodne miesto na zber informacii?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Uz som ti chcel vynadat, ze prevadzkovat netcafe niekde na Slovensku je nezmysel. Pokial ide o dovolenkovu destinaciu a to co pises ty, tak to nemusi byt zle. Bezne sa na letiskach platia dost vysoke poplatky za internet, niekde su to 2 eura a pol hodinu, niekde na hodinu..., takze navratnost by tam aj bola, avsak je otazne, ake poplatky sa platia letisku, prenajom a neviem co vsetko s tym suvisiace.
Nepisal si o ktory typ Lenova mas zaujem, ale mas mnozstvo alternativnych a lacnejsich all in one zostav, trebars od HP alebo Asus.
Neviem, ci by som to riesil wifi, ak tie PC budu niekde pri stoloch, tak sa mi zda lepsia volba prepojit to kablami, nemal by vsak byt problem ani s wifi. Ak by si to chcel silou mocou cez wifi, tak by som uz priplatil za router, kupit tam nejaky Cisco, Zyxel, alebo najlepsie Mikrotik.
Nepisal si o ktory typ Lenova mas zaujem, ale mas mnozstvo alternativnych a lacnejsich all in one zostav, trebars od HP alebo Asus.
Neviem, ci by som to riesil wifi, ak tie PC budu niekde pri stoloch, tak sa mi zda lepsia volba prepojit to kablami, nemal by vsak byt problem ani s wifi. Ak by si to chcel silou mocou cez wifi, tak by som uz priplatil za router, kupit tam nejaky Cisco, Zyxel, alebo najlepsie Mikrotik.
dik za odpoved ale ja som myslel letovisko nie letisko tj trojposchodovy townhouse s netcafe na prizemi, daj si do googlu soi postoffice a vyhladavanie obrazkov. zaujalo ma lenovo thinkcentre a70z, ostatni vyrobcovia maju vacsinou 22 palcove obrazovky co sa mi zda zbytocne velke na tento ucel. sikovne masinky tie allinpc, nema to taky odber a usetri nam to cas aj peniaze s robenim rozvodov a zasuviek na bezne pc s 450w zdrojom, kde pri 10amperovom istici viem na jednu zasuvku zapojit dva pc. prajem dobru noc
-
skorec1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ten bol dobry!beardie napísal:myslis si, ze forum s vekovym priemerom 16 rokov, je vhodne miesto na zber informacii?
keckett skus radsej skfree.net