internetový obchod Great-Style

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
majco123
Amateur
Amateur

Re: internetový obchod Great-Style

Príspevok od používateľa majco123 »

chrobak napísal:pekne ze som ta zaujal :D a este ze si hladal nieco do coho mozes pichnut, radsej sa venovat "kaktusom" (i ked neviem absolutne o com tocis ale ked to vies ty tak je asi v poriadku :D) ako si robit milion nickov aby si si presadil svoj trapny shop ktory nema ani zivnost :D

Este dva male detaily

1, aj ten "druhy" si googlil ? :D
2, stracas prehlad na nicku majco nepouzivas diakritiku :D si si to teraz poplietol, asi si si nevsimol pod akym nickom si sa prihlasil :D

ale cim viac sa tu hras na neznameho tym viac ten shop pada dole :D
Jedine čo padá dole si ty, internetový forumák , ktorý si zdvíha ego na nete...len tak ďalej...prajem šťastie do života
P.S. prajem čo najviac presedených minút za PC...
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

ou ale si mi dal :D vidis ma tu cely den ? mam milion prispevkov ? :D ty si ten ktory si robi trapny eshop a dokonca ma aj otvaracie hodiny :D
a ake ego ? ja len hovorim pravdu ty tu utocis :D
co sa tyka mna, mozes napisat co len chces kedze obrana eshopu nevychadza treba nato ist inak vsak :D
takze skor nez nieco napises porozmyslaj ako to naozaj je :D
majco123
Amateur
Amateur

chrobak napísal:ou ale si mi dal :D vidis ma tu cely den ? mam milion prispevkov ? :D ty si ten ktory si robi trapny eshop a dokonca ma aj otvaracie hodiny :D
a ake ego ? ja len hovorim pravdu ty tu utocis :D
co sa tyka mna, mozes napisat co len chces kedze obrana eshopu nevychadza treba nato ist inak vsak :D
takze skor nez nieco napises porozmyslaj ako to naozaj je :D
A keď ma už tak poznáš pod menom Mirko tak sa mi aj ty predstav:) ale poviem ti len jeden krásny citát ktorý sa hodí pre 90% slovákov, teda aj pre teba: JA NEMÁM, TAK ANI TY NEBUDEŠ MAŤ, LEBO TI TO NEDOPRAJEM:)
P.S. Som rád že ťa tak zaujímajú moje aktivity že ťa to tu baví do noci vypisovať:) Len sa na tebe smejem:) Navždy ČAU ;-)
chrobak
Star
Star

Keby som ti nedoprial tak davno napisem na SOI a bol by si zruseny aj s pokutou :D ide o princip, logicky je lepsia napisat pod sebou ako sa za niekoho vydavat a este k tomu tak okato :D
Ja som rad ze ta to bavi citat a odpisovat :D

Hlavne ze sme sa dopracovali tam kde som chcel :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

fifotron napísal:Ja topánky mám ty nie, ja som s nimi spokojný, ty asi so svojími nie
Tak potom ti nebude robit problem vziat kancelarsky papier, napisat tam fixkou hojko.com velkym pismom a polozit na to topanky, odfotit to a vlozis sem do fora tu fotku, ze?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Staci si precitat obchodne podmienky alias "Podmienky nakupu". Ved je to jedna velka tragedia. Su tam jasne protirecenia a stylizacia je na urovni osmaka na ZS.
Chyba tam taktiez ustanovenie o bezplatnom vrateni tovaru do siedmych dni.
Serioznost? Urcite nie. Ruky prec.
  • Povinnosti predávajúceho

Zákazníkom sa zaväzujeme dodať:

1. Druh a množstvo tovaru v kúpnej cene a za platobných podmienok, ktoré platia v deň odoslania objednávky.

2. Tovar, ktorý bude vhodne zabalený, aby nedošlo k jeho poškodeniu počas prepravy.

Nezodpovedáme za:

1. Oneskorené dodanie tovaru zavinené poštou.

2. Oneskorené dodanie tovaru zavinené nesprávne udanou adresou prijímateľa.

3. Prípadné nedodanie tovaru, ku ktorému došlo vinou výrobcu (dodávateľa) v dôsledku akéhokoľvek obmedzenia prípadne zrušenia distribučných práv alebo iných nepredvídateľných prekážok.

4. Výber tovaru zákazníkom. Ak po prevzatí zásielky zákazník zistí, že tovar nezodpovedá jeho predstavám (napríklad veľkosťou, materiálom). WAT!?

Povinnosti kupujúceho

Kupujúci sa zaväzuje:

1. Objednaný tovar prevziať, skontrolovať neporušenosť obalov a v prípade akýchkoľvek závad tieto bezodkladne oznámiť predávajúcemu.

2. Zaplatiť za tovar kúpnu cenu vo výške a v zmysle platobných podmienok platných v deň odoslania objednávky.

V prípade, že si kupujúci tovar neprevezme (na základe objednávky), predávajúci si vyhradzuje právo uplatniť svoj nárok na náhradu vzniknutej škody. V prípade, že si zákazník tovar neprevezme pri prvom doručení, a požaduje opätovné doručenie tovaru, je povinný uhradiť náklady opätovného doručenia tovaru.

V prípade opakovaného neprevzatia zásielky na dobierku si predávajúci vyhradzuje právo požiadať zákazníka o uhradenie sumy za objednávku vopred (pred doručením) a to prevodom na účet predávajúceho. Na zaklade coho? Ako ma niekto platit za nieco, co neprevzal/nepouzival?

Platobné podmienky a spôsoby platby

Kupujúci vykonáva platbu v EUR, pokiaľ nie je vzájomnou dohodou stanovené inak niektorým z nasledujúcich spôsobov:

Pred prevzatím tovaru:
    Prevodom / vkladom na účet

Podmienkou uznania platby pred prevzatím tovaru je, že platba bude preukázateľne pripísaná na bankový účet predávajúceho a predávajúci neeviduje voči kupujúcemu žiadnu neuhradenú pohľadávku. V prípade, že predávajúci akceptuje bankou potvrdený príkaz k úhrade, zodpovedá kupujúci za to, že príkaz bol vystavený s termínom splatnosti ihneď a na účte je dostatok finančných prostriedkov k okamžitému uskutočneniu platby.

1. Poškodenie tovaru pri preprave

- Tovar je pri doprave bezpečne zabalený v krabici a prelepený páskou.

- Pri preberaní tovaru je zákazník povinný skontrolovať stav obalu a v prípade poškodenia obalu, skontrolovať aj tovar.

- Ak zistíte mechanické poškodenie tovaru, ktoré bolo spôsobené prepravou, je potrebné nás kontaktovať do 48 hodín od prebratia tovaru e-mailom na [email protected]

- Neskôr nemusí byť reklamácia mechanického poškodenia zapríčineného prepravou uznaná.
    - V tomto prípade môže zákazník požiadať o výmenu tovaru alebo o primeranú zľavu z pôvodnej ceny tovaru.

2. Uplatnenie reklamácie počas záručnej doby

- Záručná doba na všetok tovar ponúkaný v internetovom obchode Great-Style je štandardne 24 mesiacov.

- Ak chcete zakúpený tovar reklamovať, vopred nás prosím kontaktujte e-mailom na [email protected], kde Vás v spätnom e-maily, oboznámim s ďalším postupom.
    Preco by som mal vopred informovat. Informacia o reklamacii je samotna reklamacia!

- Odporúčame Vám tovar zaslať ako balík alebo ako list doporučenou zásielkou.

- Tovar nám prosím neposielajte dobierkou.

- Po obdržaní reklamovaného tovaru Vás budeme bezodkladne kontaktovať e-mailom a dohodneme sa s Vami na rýchlom vyriešení problému.

- Poškodený tovar zašleme dodávateľovi na preskúmanie reklamácie a v prípade uznania reklamácie Vám reklamovaný tovar vymeníme kus za kus, prípadne za iný tovar, ktorý si vyberiete (do hodnoty reklamovaného tovaru).

- Poštovné a iné poplatky nevraciam (1. osoba j. c.? pche...), rovnako ani poplatky na doručenie reklamovaného tovaru. - Spotrebiteľ má právo, aby bola jeho reklamácia vybavená najneskôr do 30 dní odo dňa nasledujúceho po dni informovania kupujúceho e-mailom o zaevidovaní žiadosti o reklamáciu do interného systému Great-Style
    Nie, je to povinnost predavajuceho zo Zakona o ochrane spotrebitela. Chyba ti tam bodka na konci vety.

- V prípade, že predávajúci túto zákonnú lehotu nedodrží a včas neoboznámi spotrebiteľa o predĺžení vo veci vybavenia reklamácie, má spotrebiteľ právo rozhodnúť sa, či bude požadovať výmenu tovaru alebo vrátenie peňazí (§623 OZ).

- Pri odstrániteľnej vade má spotrebiteľ právo, aby bola bezplatne, včas a riadne odstránená. O spôsobe odstránenia vady rozhoduje predávajúci a je povinný vadu bez zbytočného odkladu odstrániť.

- Predávajúci môže vždy namiesto odstránenia vady(opravy) vymeniť chybnú vec za bezchybnú, ak to kupujúcemu nespôsobí závažné ťažkosti.

- Pri výskyte neodstrániteľnej vady, ktorá bráni riadnemu užívaniu veci na daný účel, má spotrebiteľ právo buď na výmenu veci alebo na odstúpenie od zmluvy (vrátenie peňazí). Záleží len na kupujúcom, či si uplatní právo na výmenu alebo vrátenie peňazí. Ak si však zvolí jedno z týchto práv, nemôže už túto voľbu sám jednostranne meniť.

- V prípade, že má vec súčasne najmenej tri rôzne odstrániteľné vady, pričom každá z nich bráni v riadnom užívaní, má spotrebiteľ právo rozhodnúť sa, či uplatní právo na výmenu tovaru alebo na vrátenie peňazí.

- To isté právo má aj vtedy, ak sa rovnaká vada, aká bola najmenej dvakrát opravovaná, vyskytne v záručnej dobe tretíkrát.

- Vady,ktoré sa síce odstrániť nedajú, ale nebránia riadnemu užívaniu veci(napr. funkčné, ale zatiahnuté tričko, funkčné - v takýchto prípadoch má spotrebiteľ právo na primeranú zľavu z ceny. Výška zľavy je vecou dohody medzi kupujúcim a predávajúcim.

- Spotrebiteľ nemá ďalej používať vec, na ktorej zistil vadu.

WAT?!

- Opotrebovanie charakteristické pre daný materiál alebo použitie sa nepovažuje za vadu.
    Ako moze byt nova vec opotrebovana?

- Oprávnenie na záruku zaniká v prípade, že k chybe došlo mechanickým poškodením výrobku, v dôsledku bežného opotrebenia veci, prevádzkovaním výrobku v nevhodných podmienkach alebo ak bol prevedený zásah do výrobku inou než oprávnenou osobou.

- Zo záruky sú tiež vyňaté chyby spôsobené živelnou pohromou a nesprávnym zaobchádzaním s výrobkom.

- Záruka sa nevzťahuje na bežné opotrebenie veci (alebo ich častí)spôsobené používaním.

- Kratšiu životnosť výrobku teda nemožno považovať za vadu a nedá sa ani reklamovať.
    Da, do 24. mesiacov.

- V prípade, ak spotrebiteľ zistí, že tovar, ktorý si objednal, mu nesedí z dôvodu nevyhovujúcej veľkosti alebo farby, má právo vrátiť prevzatý tovar a požadovať jeho výmenu za tovar inej farby, alebo inej veľkosti.

- Ak chcete zakúpený tovar vymeniť, vopred nás prosím kontaktujte e-mailom na [email protected], kde Vás v spätnom e-maily /najneskôr do 24 hodín/oboznámime s ďalším postupom.

- Odporúčame Vám tovar zaslať ako balík , alebo ako list doporučenou zásielkou.

- Tovar nám prosím neposielajte dobierkou.

- Náklady navrátenie tovaru znáša spotrebiteľ /kupujúci/. Predávajúci dodá zamenený tovar spotrebiteľovi do 30 dní od dňa prevzatia žiadosti o výmenu tovaru.
:nono:
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Tie podmienky nakupu su len skopirovane z roznych e-shopov. Pripada mi to ako snaha nejakeho podpriemerne inteligentneho stredoskolaka si prilepsit popri studiu.
majco123
Amateur
Amateur

Mal som notebook s nemeckou klávesou, môj pc bol v oprave ;) ..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

1. Ty a fifotron = ta ista osoba,
2. Ban na fifotron,
3. Toto si predaval ty, nie tvoj spoluziak. (konkretne http://oblecenie.bazar.sk/3396488-louis ... -authentic),
4. Ten e-shit je registrovany na tvoje meno, takze si robis umelo reklamu,
5. S tou nausnicou v usku vyzeraz prihriato,
6. Namiesto pofiderneho e-shopu sa radsej venuj futbalu, ak ho este teda hras...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ma ten eshop povolenie?
Filipito
Darca
Darca

internetový obchod Great-Style

Príspevok od používateľa Filipito »

kinjeril napísal:1. Ty a fifotron = ta ista osoba,
2. Ban na fifotron,
3. Toto si predaval ty, nie tvoj spoluziak. (konkretne http://oblecenie.bazar.sk/3396488-louis ... -authentic),
4. Ten e-shit je registrovany na tvoje meno, takze si robis umelo reklamu,
5. S tou nausnicou v usku vyzeraz prihriato,
6. Namiesto pofiderneho e-shopu sa radsej venuj futbalu, ak ho este teda hras...
To si mu teda chudakovy dal :D k+ ked pridem domov
majco123
Amateur
Amateur

No čo eshop nemá zmysel aj tak sa ruší :(
Filipito
Darca
Darca

čistý slovák zatlkať, zatlkať, aj tak som vedel že si obyčajný "podvodník" všetko fejky, ešte šťastie že si od teba nikto nič nekúpil.
Ľutujem takých ľudí ako si ty
chrobak
Star
Star

majco123: mas dost :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

majco123 napísal:No čo eshop nemá zmysel aj tak sa ruší :(
Odrazu :D bojis sa pruseru? :lol:
majco123
Amateur
Amateur

no hej všetko to boli čistokrvné fejky ktoré som predával, zemiaky sme k nním dávali:)...no ja mám 28 rokov a som moderátor na mega úspešnej slovenskej stránke a živím sa tým, som rád že som mal tento shop, aspon som si zarobil na zmrzlinu :) aj ked na presádzanie kaktusov to nemá:(

//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 16:17)
Filipito napísal:čistý slovák zatlkať, zatlkať, aj tak som vedel že si obyčajný "podvodník" všetko fejky, ešte šťastie že si od teba nikto nič nekúpil.
Ľutujem takých ľudí ako si ty
ja lutujem sám seba som obyčajná nula :(...aj takí musia byť :( dakujem za pekne povedané:)...jj boli to fejky poje**** ktoré si kupil len jeden človek aj ten nám ich vrátil lebo boli ogrcané a prišli bez krabice:((...lutujem čo som spravil:((...ach ale mal som za to nejaké peniazky viete, ja od maminky na kofolku si nemusím pýtať :)))...jediná výhoda...ZAKOMPLEXOVACI INTERNETOVý FRAJERY:D....si myslí že ked ma v profile n apísané 28 a záluby K9 a body building....takých už bolo:)

//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 16:18)
Fabo napísal:
Odrazu :D bojis sa pruseru? :lol:
bojím sa že ma zavrú až ščernám :)
chrobak
Star
Star

no ja mám 28 rokov a som moderátor na mega úspešnej slovenskej stránke a živím sa tým
toto bolo najlepsie :lol:

to znamena ze cely den sedis za compom a druhym nadavas ze sedia za compom ? :lol:
si riadne mimo
co uz chlapce dokonci skolu mozno ju dochodis a rozbehnes nieco ine :D
takze chod za maminkou nech ti kupi zmrzlinku
PS: napis nam tu stranku :D
Filipito
Darca
Darca

nie nemôže lebo je MEGA ÚSPEŠNÁ a chodí naňu až 5 uživateľov za deň :psssst:
neznášam ku*vy klamárske, ktoré si nevedia inak zarobiť
chrobak
Star
Star

Filipito napísal:nie nemôže lebo je MEGA ÚSPEŠNÁ a chodí naňu až 5 uživateľov za deň :psssst:
hej ale je to on s piatimy nickmi :lol:
Filipito
Darca
Darca

ver tomu a strieda ich, normálne má aj potriedené kde píše s diakritikou a kde nie. Kde píše ako retardovaný 12 ročný a kde sa hrá na ťažkého podnikateľa.
btw, všimnite si jeho facebook fan page https://www.facebook.com/pages/Great-St ... 6967583876
100 uživateľov, všetko tipujem deti pod 15, ktorí len všetko chcú :lol: takto sa biznis nerobí
Napísať odpoveď