Interrupcia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Martin44 napísal:Ano, matka a otec maju pravo rozhodnut o zivote a smrti-NIE DIETATA,ALE PLODU.Preto sa ten zakrok vykonava do urcitej fazy tehotenstva pokym sa neda hovorit o dietati...Mi nepovec ze dvojbunkovy organizmus je Clovek...sa nenechaj vysmiat.Je to dane aj zakonom a je to tak dobre jak je.
8)
nj, 2bunkovy organizmus existuje asi tak par hodin alebo minut potom je z neho 4 a tak dalej rastie geometrickym radom, cize o no to ide celkom rychlo. inak je to pekna p*covina, do 3 mesiaca je to plod potom clovek, to tam je daka hranica? preboha ja netvrdim ze ked niekto si nehce nechat dieta tak ze si ho musi nechat. ale hovorim ze pred tym nez pojde na potrat neh sa pekne krasne dozvie co ju caka a co caka podla teba plod podla mna cloveka. a ako to bude prebiehat. a ze ju cakaju pravdepodobne depresie na cely zivot. hovori ti nieco hniezdo zachrany? je to take zlozite? vacsina tych deti ide hned na adopciu. je to taky problem? neverim ze by sisi vlastneho syna/dceru takto odzubal. uvedom si co z toho plodu moze vyrast ked mu das sancu a prekrocis svoj egoizmus. netvrd mi ze bude mat dosraty cely zivot. to je blbost, ked sa zvierata dokazu postarat o vlastne deti tak preco nie clovek. neverim zebyti/hocikomu(mozno na par vynimiek) rodina nepomohla.

pre mna za mna ked zena chce ist na potrat nech ide, ale nech sa nad tym zamysli(ak to dokaze) a nech sa dozvie co ju caka.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

tiež si myslím že žena ma právo rozhodnúť
vyhovuje mi to tak ako to je doteraz
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

neviem ci to niekto spominal akosa robi taqy potrat? ak ano taq sory al videl som video nahravky ako sa to robi:
najskor sa zavedie neaka vecicka ktora spravy prostrebie pre "vysavac" a potom sa zasunie vysavac to tela matky a "vcucne" telo dietata...no nevcucne lebo priemer toho vysavaca je maly cize tym tlakom co posobi vysavac na krehke telo dietata ho roztrha na kusy (v tele matky) a bude vysavat az do okamihu kym nebude iba hlava. potom sa zoberu klieste a hlava sa rozpuci v tele matky a opet nastupi na scenu vysavac... je to smutne ked si zoberiete ze este v 70-??tych rokov v usa sa robili potraty az do 9teho mesiaca :weep:

Linkman Napísal:
tiež si myslím že žena ma právo rozhodnúť
vyhovuje mi to tak ako to je doteraz

zena ma pravo sa rozhodnut ci zabije alebo nezabije cloveka? resp zivu bytost? :? a kto ma pravo zabit? ved potom aj kriminalnici maju pravo zabit? :?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

heh ale ked to je do mesiaca je to iba organická forma života
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Linkman napísal:heh ale ked to je do mesiaca je to iba organická forma života
heh a ked to je viac ako mesiac uz to neni organická forma života? Tu nejde v ktorom mesiaci sa to vykona - vrazda je to tak ci tak.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

cubix napísal:heh a ked to je viac ako mesiac uz to neni organická forma života? Tu nejde v ktorom mesiaci sa to vykona - vrazda je to tak ci tak.
presne taq
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

podla mna na tom nie je nic zleho....ved je to stale ich rozhodnutie takze neviem preco by sa dvaja ludia nemohli rozhodnut ze dieta nechcu....urcite lepsie ako ho po porode niekde vyhodit a dieta bud zomrie alebo ide do domova....aj ked to nemusia byt vsetky pripady...prave preto si myslim ze to je na kazdom... :?
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

2pec napísal:podla mna na tom nie je nic zleho....ved je to stale ich rozhodnutie takze neviem preco by sa dvaja ludia nemohli rozhodnut ze dieta nechcu....urcite lepsie ako ho po porode niekde vyhodit a dieta bud zomrie alebo ide do domova....aj ked to nemusia byt vsetky pripady...prave preto si myslim ze to je na kazdom... :?
jasne, radsej nechat roztrhat dieta na cucky a vyhodit ho spolu s dalsim bio odpadom do kosa. Riesenie modernych dejin ....
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

2pec napísal:podla mna na tom nie je nic zleho....ved je to stale ich rozhodnutie takze neviem preco by sa dvaja ludia nemohli rozhodnut ze dieta nechcu....urcite lepsie ako ho po porode niekde vyhodit a dieta bud zomrie alebo ide do domova....aj ked to nemusia byt vsetky pripady...prave preto si myslim ze to je na kazdom... :?
A nie je to presne to iste?? Ja len cumim ako mozu takto nehumanne ludia uvazovat... :roll: :evil:
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

No vidím, že sa znova otvára táto téma. Dieťa sa dá vychovať, a musí to byť naozaj krajné riešenie, keď ho chcú dať na interupciu.
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

podla mna by sa interupcia nemala upne zakazat ale povolil by som ju len v pripade že ak sa nevykona zabije to matku vobec nesuhlasim s tym aby sa robila interupcia ženam ktore spia s každym a idu na interupciu viac krat po sebe to by som zakazal
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som mal tiez taky nazor, ale potom som videl video z interupcie a :aasmile19:

Inak som za to, aby sa interupcia povolila zenam, ktore boli znasilnene, alebo im moze porod ohrozit zivot.
Ked niekto vie, ze sa o dieta nemoze postarat, tak nech si dava kua pozor pri sexe.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

GothaR napísal:Inak som za to, aby sa interupcia povolila zenam, ktore boli znasilnene, alebo im moze porod ohrozit zivot.
este by som pridal ak je dieta nejak zle vyvinute.. fyzicky mentalne.. viete co myslim.. nepekne veci su to....
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Aryan Angel napísal:este by som pridal ak je dieta nejak zle vyvinute.. fyzicky mentalne.. viete co myslim.. nepekne veci su to....
A postihnute dieta nema pravo na zivot? Ma, presne tak ako ty alebo ja.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Nie je mi mila myslienka interrupcie, ale ked sa na to pozriem z tej strany, ze to dieta moze zatazit rodicov/matku tak, ze ho nakoniec niekde nechaju v igelitovom vrecku, zda sa mi lepsie ho "zabit" kym este nic neciti. Alebo ak by malo to dieta vyrastat v nejakom zavsivenom detskom domove, z ktoreho su len dve vychodiska, ulica (drogy a podobny humus) alebo v lepsom pripade "len" po*raty zivot, dokonceny zakladny stupen skolskej dochadzky a praca na stavbe.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tu treba riešiť príčinu a nie dôsledok. Treba riešiť sexuálnu výchovu, oboznámiť všetkých s antikoncepciou.. a tak minimalizovať neželané tehotenstvá a tým aj interupcie.

Peniaze investované do aktuálnej antiinterupčnej kampane radšej mohli byť vložené na osvetu. Mohli sa mladým rozdávať prezervatívy, rozdávať letáky o hormonálnej antikoncepcii, nejaké poradenstva atď.. určite by toto oveľa viac znížilo interupcie na Slovensku.

Len taká otázka. Viete o nejakom automate na kondómy? Ja som sa ešte so žiadnym nestretol. Sú vôbec na Slovensku?

Inak nebol som spokojný s ministrom školstva z KDH, ktorý si riešil iba svoje náboženstvo. Som si myslel, že keď katolík odíde, že konečne bude sexuálna výchova viac podporovaná. Ale oni tam tresli SNSáka.. a ten zase nemá čas na tieto veci, bo musí riešiť maďarov. HORROR!

btw.. keď som počul rozprávať tetu Tutkovú.. strašne mi pripomínala Anču Malíkovú.

Toľko môj názor na súčasne dianie okolo interupcií..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

GothaR napísal:Ja som mal tiez taky nazor, ale potom som videl video z interupcie a :aasmile19:
Je to nechutné, lenže aj keď nejaká žena toto video vidí a nechce to dieťa, jedno video jej názor nezmení. Moja kamoška po dopozeraní tiež povedala, že keby to dieťa nechcela, šla by na interupciu tak či tak :roll:
brm: tak to je pravda, že mohlo by sa o tom viac rozprávať aj na základných a stredných školách, pretože tá informovanosť je strašne nízka. :? Ja som tiež automaty na kondómy nikde nevidela.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

taky automat som videl len raz a to na frekventovanej ulici pri sex shope. inak som sa s tym nestretol. a to si mozem povedat, ze som pochodil kadejake zakutia BA. neviem ani vlastne preco taky automat pouzit, ked na kazdej pumpe alebo v hocakom obchode sa da kupit rovnaky nakup :D
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Preboha ved na Slovensku nevidieť už ani automaty na pitie.....
Tuším v Rakúsku som videla na ženských wc-kach ale otázka znela inak takze - nie nevidela som.

A čo sa týka interupcii je to každého jeho vec a jeho svedomie..
Napísať odpoveď