Interrupcia
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
-
Komo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Interupcia
No "omylom".sv3stka napísal:Aky mate nazor na uz viacmenej utichajucu temu "interupcia"?
Podla mna ist radsej na potrat ako spravit dietatu peklo zo zivota, koli tomu ze prislo "omylom"...
Ked vie zenska roztiahnut nohy, podla mna by mala ratat i s moznostou otehotnenia. Samozrejme, ktora rata
Ale osobne si aj tak myslim, ze pokial zenska neni vyslovene tupa a ma moznost sa o to dieta postarat, tak by si ho mala nechat. Ved je jej.
-
ava
Medium Expert
Komo: No "omylom".
Ked vie zenska roztiahnut nohy, podla mna by mala ratat i s moznostou otehotnenia. Samozrejme, ktora rata
Ale osobne si aj tak myslim, ze pokial zenska neni vyslovene tupa a ma moznost sa o to dieta postarat, tak by si ho mala nechat. Ved je jej.
nemusis z nas robit nezodpovedne husi...
nechcem nikoho ospravedlnovat, no nie su na to "ratanie" nahodou dvaja? ale samozrejme, zodpovedna je vzdy "zenska". lenze to dieta nie je len jej a sama od seba k nemu neprisla.
nemusis z nas robit nezodpovedne husi...
nechcem nikoho ospravedlnovat, no nie su na to "ratanie" nahodou dvaja? ale samozrejme, zodpovedna je vzdy "zenska". lenze to dieta nie je len jej a sama od seba k nemu neprisla.
-
MisguidedAngel
Star
-
ganja_rk
Medium Star
presne takychto chlapov nepochopim ako mozu proste urobit dieta a potom jednoducho zaradia spiatocku a idu spat,no mne by to asi nedalo,nemohol by som resp. nedokazalava napísal:nechcem nikoho ospravedlnovat, no nie su na to "ratanie" nahodou dvaja? ale samozrejme, zodpovedna je vzdy "zenska". lenze to dieta nie je len jej a sama od seba k nemu neprisla.
a ked uz nechcem dieta tak pouzivam antikoncepciu
-
ganja_rk
Medium Star
tak v tom pripade asi skocit rychlo za gynekologom nech zene predpise tie hormonalne tabletky ktore sa musia uzit tusim do dakych 36 hodin od sexu(ejakulacie),tie tabletky sa volaju na pismeno P ale nemozem si spomenut cely nazovMartin44 napísal:Ok, tak a teraz takto. Co ak sklame aj antikoncepcia???
Mno? som na vas zvedavy
ale tieto tabletky su pre zensky organizmus fakt dost brutalny zasah,tie hormony reps. to mnozstvo hormonov co obsahuje ta tabletka je fakt dost brutalna aby zahubila ten zarodok
nie som ziadny doktor takze nejake nepresnosti treba brat s nadhladom
-
ava
Medium Expert
tak ak to vies hned - tabletku predavaju v kazdej lekarni.Martin44 napísal:Ok, tak a teraz takto. Co ak sklame aj antikoncepcia???
Mno? som na vas zvedavy
ak to zistia neskor, mali by zvazit, co dalej.
za seba - dieta by som si nechala, kedze by to bolo v normalnom vztahu, uz ci by so mnou priatel zostal alebo nie. ale je podla mna dost nepravdepodobne, ze zlyha antikoncepcia.
to ganja rk: az taky brutalny zasah to nie je. je viac druhov, daju sa kupit aj volne v lekarni.
-
MisguidedAngel
Star
-
ava
Medium Expert
ved prave preto si muzi myslia, ze nesu mensiu zodpovednost za to, co sa stalo.Komo napísal:ava
Jasne, niektory chlapi su nezodpovedny, daju zensku a maju f pi*i, ci bere tabletky alebo co. Ale vies, chalan nepride domov z diskoteky tehotny, takze v prvom rade by na to mala mysliet zenska.
ale mas pravdu, chalan nepride z disky tehotny