taktiež Štúrak - B-čkový blok, takmer taká istá zostava na bunke ako miulý rok, izba čiastočne rekonštruovaná, kupelna fajná a s internetom. si nesťažujem
je tu niekto z masarykovej co by mi poradil? mal som podanu ziadost na kounicovu a vinarsku na intrak, ale s 312 bodmi som bol prideleny na Komarov bri Zurku, co je 6km od skoly... nie je nejaky sposob ako sa dostat na niektory z intrakov ktore som chcel?
este jedna vec: ako sa vybera izba? ze by som chcel z tych izieb co maju vlastnu kupelnu
auc, komarov .... mno mozes skusit podat ziadost este e-mailom, ale pochybuj... okrem toho kazdy mesiac to treba sledovat - furt sa lozka nejako menia, uvolnuju... po prvom semestri par ludi vyleti, tak je este vacsia sanca...
izbu si budes vyberat cez iskam, ale to ma este cas
aj tieto 2 semestre //dufam ze menej to nebude// budem byvat na mladosti na zrekontruovanej jednotke uplne hore s vyhladom na karlovku. pohodicka pohoda. len aby na 3ke nebyvali kkti a aby tam ostala chladnicka kt tam bola a bude to supr-spica-cool
Black.Raven napísal:taktiež Štúrak - B-čkový blok, takmer taká istá zostava na bunke ako miulý rok, izba čiastočne rekonštruovaná, kupelna fajná a s internetom. si nesťažujem
gubo napísal:tomika...aj ja som dostal komarov br zurku(chcel som vinarsku ale ani 379 bodov nestacilo)....izbu si mozes rezervovat oddnes od 13tej cez iskam....
379 nestacilo? fuuu esteze som uz druhak - mal som 368 asi
334 stacilo na Kounicovu, dokonca sa mi aj podarilo obsadit si fleka v 4-lozkovej izbe.. konecne mi cosi vychadza no aj tak sme tam doteraz len dvaja, uz som sa zacinal bat, ze som omylom klikol na 2-lozkovu, ale bol som uisteny, ze to je vazne stvorka.. takze uz som kludny
Tomika napísal:je tu niekto z masarykovej co by mi poradil? mal som podanu ziadost na kounicovu a vinarsku na intrak, ale s 312 bodmi som bol prideleny na Komarov bri Zurku, co je 6km od skoly... nie je nejaky sposob ako sa dostat na niektory z intrakov ktore som chcel?
este jedna vec: ako sa vybera izba? ze by som chcel z tych izieb co maju vlastnu kupelnu
no mozno tak, ze nezaplatis tu kauciu a potom si podas ziadost este v dalsom kole.. ale moze sa stat, ze potom intrak nedostanes.. na bri zurku mas sprchu na kazdej izbe, resp. je to spolocne pre bunku 3+2.. na bri zurku je zle, ze tam neni bankomat, len male potraviny kratko otvorene a na zastavku to je asi 10 minut..
//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2009, 18:24 )
Kufor napísal:334 stacilo na Kounicovu, dokonca sa mi aj podarilo obsadit si fleka v 4-lozkovej izbe.. konecne mi cosi vychadza no aj tak sme tam doteraz len dvaja, uz som sa zacinal bat, ze som omylom klikol na 2-lozkovu, ale bol som uisteny, ze to je vazne stvorka.. takze uz som kludny
ta 4-lozkova izba je teda dost bieda oproti 2 lozkovym.. ale na druhu stranu to je lacne
optimum je podla mna 3-lozkova, no ked som si mal vybrat bud 2 alebo 4 na Kounicovej, nemal som o com rozmyslat - jednak som nechcel byt na izbe iba vo dvojici a takisto ta cena je skvela.. trojku jedine na inom intraku, ale Kounicova mi vyhovuje aj pre svoju polohu
btw v com je 4 tak biednejsia od 2-lozkovej?
//nuz povodne som mieril na Klacelky tak so socialkami som bol zmiereny, nejak sa tam snad pomestime.. aspon to mam na skok do skoly
Vaša žiadosť o ubytovanie v UZ UK bola schválená a po dokončení rozubytovania fakultou Vám bola pre akademický rok 2009/2010 pridelená izba MIE 631 na internáte Mlyny MI
Izba je: s internetom, zrekonštruovaná, počet lôžok: 2
no vyzerá to celkom dobre len cena je dosť vysoká (75€ mesačne)
a kedže budem prvák tak neviem čo mám od toho očakávať a nechápem prečo som dostal MI
Asi pred piatimi minútami som otvorila obálku s rozhodnutím o pridelení ubytovania... Mám zmiešané pocity, neviem, či sa mám smiať, či plakať, mať chuť žiť, či si hodiť slučku...
Od septembra som obyvateľkou ŠD Prokopa Veľkého... Nech žije HOPA!!!
ale no... ešte nevešiam hlavu... však možno som sa narodila pod šťastnou hviezdou a budem na novej HOPE... ok, nádej zomiera posledná, niečím sa musím utešiť...
mne prišlo, že som na izbe 292, ale neviem, do ktorej HOPY patrí... ak by bol niekto múdrejší ako ja, mohol by sa ozvať...
intrak je dobry tak akurat jeden, maximalne dva roky. Aby si clovek uzil chodbovice a opijaše, lebo velmi rychlo pride aj na nevyhody a vtedy sa prechadza na privaty. Tam ma clovek podstatne viac sukromia a nemusi sa tak bat ze mu nieco zmizne, alebo ze najde svoju izbu ogrcanu nevedno kym, pripadne ze do izby vobec ist nemoze lebo spolubyvajuci tam ma babenu..