Inzercia WWW stranok

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
funny102
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Inzercia WWW stranok

Príspevok od používateľa funny102 »

Dobry den, spravil som si internetový obchod, len by som ho chcel trošku zviditeľniť a zaregistrovať na pár stránok ako je napr

Kód: Vybrať všetko

www.katalogwebstranok.sk
www.Megainzercia.sk

neviete mi ešte niečo odporučit?
Ďalej hlavná otázka je prečo ma google neidexuje resp prečo svoju stránku stále nemôžem najst v googli..
Zaregistroval som sa na google adwords zaplatil som 50 € napísal si klučove slova, a zvolil si rozpočet.. no ako náhle sa rozpočet na dne minie tak už ju v googli nemozem najst nikde.. pri tom mám v ftp robots.txt používam metá tagy, mám ju zvalidovanu, a začínam ku každému produktu dopisovať Seo tagy..
Nevedeli by ste mi pomoc?
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Re: Inzercia WWW stranok

Príspevok od používateľa weroro »

SEO tagy? Vysvetli.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...noo v prvom rade to trochu trvá...v druhom rade požiadal si Google aby ti zaregistroval tú stránku?...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

google nezobrazuje nové stránky, odkedy sa objavili stránky na dvíhanie page ranku. Asi tak dva roky dozadu sa vo velkom objavila technika, že človek vytvoril web, zaregistroval si 20 domén, a z každej si prelinkoval sám na seba na svoj hlavný web. Výsledkom bolo kopec bordelu (cháp stránok s nulovou informačnou hodnotou) ktoré slúžili iba k umelému dvíhaniu page ranku. Z toho dôvodu google pristúpil k stratégii, kedy nové stránky nezobrazuje, ale sleduje ich správanie (či nie sú redirectom a podobne) a na základe toho ich vyhodnotí ako white (a začne zobrazovať) alebo black (a hodí do blacklistu - zruší pagerank a zaradí do fronty k opätovnému prehodnoteniu po X dňoch)

druhá možnosť je nejaká chyba - zlé pravidlo v robots, v .htaccess a podobne, čo bráni google botovi v indexovaní. Slabo naindexovaný obsah (málo kľúčových slov, texty generované napríklad javascriptom aby ti ich nikto nekradol ale teda ich ani google nevie prečítať a podobne)... Mal by si si otestovať cez nástroje správcu ako tvoj web vidí google, a či ho vôbec vidí.

//a tými katalogmi svojej stránke skôr škodíš ako pomáhaš
funny102
Light Star
Light Star

weroro napísal:SEO tagy? Vysvetli.
miesto index.php?route=product/product&product_id=84 sa zobrazi narp. valec-120cm
Grim napísal:...noo v prvom rade to trochu trvá...v druhom rade požiadal si Google aby ti zaregistroval tú stránku?...
kde ho mám požiadat?
audiotrack napísal: druhá možnosť je nejaká chyba - zlé pravidlo v robots, v .htaccess a podobne, čo bráni google botovi v indexovaní. Slabo naindexovaný obsah (málo kľúčových slov, texty generované napríklad javascriptom aby ti ich nikto nekradol ale teda ich ani google nevie prečítať a podobne)... Mal by si si otestovať cez nástroje správcu ako tvoj web vidí google, a či ho vôbec vidí.

//a tými katalogmi svojej stránke skôr škodíš ako pomáhaš
už som sa tam zaregistroval a čakám ešte kým mi tam hodí web.. a testoval som to na seo-servis a nemal som zaidne rank resp v žiadnom vyhladavači som nebol..
.htaccess mám dobre nastavený, a robots mam len User-agent: * takže tam by nemal byt problém..

Dakujem za rady resp oboznámenie s problémom ešte jedna otázka. Už mám len dorobiť seo optimalizáciu a počkať nech ma začne idexovat?
funny102
Light Star
Light Star

Napísať odpoveď