Ip Adresa
Ip Adresa
caute.mohol by som sa vas spytat, ze budem mat neobmedzeny internet z t-comu a ked budem mat dynamicku adresu a ppjde mi stahovat z rapidu.....a este by som chcel vediet ze aky je rozdiel medzi statickou a dynamickou ip adresou...vopred dakujem ...prosim vas....
Re: Ip Adresa
V tom je ta vyhoda ze ked nieco stiahnes z rapidu, odpojis internet a nasledne zapnes mas automaticku inu IP adresu a mozes okamzite stahovat nieco ine. Nemusis cakat.mamutv napísal:caute.mohol by som sa vas spytat, ze budem mat neobmedzeny internet z t-comu a ked budem mat dynamicku adresu a ppjde mi stahovat z rapidu.....a este by som chcel vediet ze aky je rozdiel medzi statickou a dynamickou ip adresou...vopred dakujem ...prosim vas....
No statická tak tú mám ja a keď chcem ísť sťahovať z rapidu tak musím mať sťastie lebo má ju asi ďaľších cca. 60 ľudí.No dynamická pri nej sa len odpojíš a pripojíš a mala by sa ti zmenit IP-čka a možeš to tak robit dookola a sťahovať a sťahovať.mamutv napísal:caute.mohol by som sa vas spytat, ze budem mat neobmedzeny internet z t-comu a ked budem mat dynamicku adresu a ppjde mi stahovat z rapidu.....a este by som chcel vediet ze aky je rozdiel medzi statickou a dynamickou ip adresou...vopred dakujem ...prosim vas....
..::PEaCe::..
jaaaj takze lepsie je mat asi dynamicku nie???Digital6 napísal:No statická tak tú mám ja a keď chcem ísť sťahovať z rapidu tak musím mať sťastie lebo má ju asi ďaľších cca. 60 ľudí.No dynamická pri nej sa len odpojíš a pripojíš a mala by sa ti zmenit IP-čka a možeš to tak robit dookola.![]()
..::PEaCe::..
Hej.A oveľa!!!mamutv napísal:jaaaj takze lepsie je mat asi dynamicku nie???
okej diki mocDigital6 napísal:Hej.A oveľa!!!