IPčka . SOm trochu mimo

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

IPčka . SOm trochu mimo

Príspevok od používateľa saj »

caf.Mam net od T-Comu.Je to DSL flat basic 1024/256.A mam k tomu IP adresu ktora sa po restartnuti zmeni a tak.Som na torrentoch passive,aj na DC++ si musim nastavit ze mam Passive pripojenie,inak mi nejde nic hladat.No a chcel by som tú IP adresu kde som aj pri torrentoch aktive,cize nestahujem len od passivov ako teraz ale stahoval by som od activ a passiv.Pls ako sa taka IP adresa presne vola ?? je to verejna asi ale aka.Je ich viac
verejna staticka,verejna dynamicka.Tak aka je tá,ktoru mam na mysli ?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

aby si bol active pri p2p sietach musis mat verejnu ipcku a je jedno ci je to verejna staticka alebo verejna dynamicka
saj
Addict
Addict

sundevil napísal:aby si bol active pri p2p sietach musis mat verejnu ipcku a je jedno ci je to verejna staticka alebo verejna dynamicka
aha,takze ked je to jedno,ktoru by si viac doporucil ?? a nikde ani za toho bo*a som nemohol najst kolko sa doplaca ak chcem verejnu IP od T-comu
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

pozri ak si na sieti sam, teda mas pristup k routeru, mozes si spravit nasmerovanie portov, viac na www.portforward.com a mas to. T-com nepredava verejne adresy, pretoze zavisi len od zakaznika, ci si vie nastavit priamy pristup k netu alebo nie vis :wink:
saj
Addict
Addict

porty mam presmerovane len na hamachi a funguje mi to ale ako z mojej IP spravit verejnu akoze nasatlo netusim ako na to
Napísať odpoveď