Iphone 3gs vs. Nokia 5800XM

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Iphone 3gs vs. Nokia 5800XM

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

kamos rozmysla nad kupou noveho telefonu, tak sa chcem opytat zanho, ktory by ste brali skor a preco? a pls nepiste vety typu "mal by vediet, co od telefonu ocakava.." dik. bude tam vyuzivat hlavne wi-fi a potom klasika telefonovanie, sms, nejaka hudba mozno...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jednoznace iphone, tento novy sa nezaseava vobec, ale ta nokia to je proste strach :wink: , uplne pomalicka... , vidno ze nokia to s dotykovymi mobimi nevie
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

Ak na hry, tak iPhone, má oveľa lepší HW, rýchlejší. Má multitouch displej, u S je dlhšia výdrž baterky, ale teraz v týchto horúčavách sa nenormálne hreje baterka.
Jedine mínus u mňa je, že sa nedá do telefónu vkladať aplikácie a hudba inak ako cez preogram, ak si spraví JailBreak tak aj táto chyba sa bude dať odstrániť. A ešte jedno mínus, pri HACKnutí iPhonu ti padá záruka.

Ale ak sa vie pohrať so symbianom a netreba mu moc luxusu a nemá toľko peňazí tak NOKIA. Ja ju mám a nemám s ňou problémy, kúpil som ju z ORANGEu, spravil som si HACK, ktorý má výhodu, že keď spravíš trojhmat tak ti nekončí záruka, lebo sa náznaky HACKu vymažú a záruka ďalej pokaračuje.

A Fillipito, prečo by to Nokia nevedela, ja mám 5800XM a oco má N97 a nenašiel som žiadnu závažnú chybu, ktorá by nešla vyriešiť za kratšie ako 5min. Až na Budík u N97, ten zvoní o 5min. neskôr ako má, inak nič. Tak teraz používa aplikáciu tretej strany

/Ak máš na to prachy ber iPhone
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

nokia 5800 sa nedá porovnať s iphonom 3G nieto ešte 3GS
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

v každom každučkom smere Iphone..ja som maitelom aJfounu 3G a maximálna spokojnosť ked si ho takpovediac crackneš tak bomba hry zadarmo atd.
takže určite Iphone..
Filipito
Darca
Darca

Dajjdo napísal: A ešte jedno mínus, pri HACKnutí iPhonu ti padá záruka.
To neni pravda odkedy je jailbreak neviem preco to ludia stale pisu a hovoria. :)
Ked mas JB , a nieco sa ti pokazi, napojis iphone do servisneho stavu a spravis mu restore, nikto sa ani nedozvie ze niekedy v tom telefone bol pouzity JB :)
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

Prestne tak ako píše Filipito. Je to totálna blbosť že padá záruka.. Ale na druhej strane keby bol niekto blbí a zaniesol pokazený iphone s JB do servisu nejaký neskúsený tak asi by mu to nespravili.. ale bo?
Filipito
Darca
Darca

ano, kebyze niekto zanesie iphone s JB do servisu (baime sa teraz o zarucenej lehote) tak mu ho nevezmu
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

to tiez nie je pravidlo, v pohode vyreklamovali aj iphone s jailbreakom... hlavne na iphone neni ani moc co opravovat, ked ti odide nejaky flex kabel tak nikoho nezajima ci mas jailbreak a opravia to, ked ti odide os tak si ho nahodis sam cez itunes.
Filipito
Darca
Darca

ale certifikovany servis aj uvadza ze akymkoek zasahom do os ti uz neplati zaruka :wink:
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

jasne tak to si ani nemozes robit update firmwaru....
Napísať odpoveď