Iphone 3gs vs. Nokia 5800XM
Iphone 3gs vs. Nokia 5800XM
kamos rozmysla nad kupou noveho telefonu, tak sa chcem opytat zanho, ktory by ste brali skor a preco? a pls nepiste vety typu "mal by vediet, co od telefonu ocakava.." dik. bude tam vyuzivat hlavne wi-fi a potom klasika telefonovanie, sms, nejaka hudba mozno...
Ak na hry, tak iPhone, má oveľa lepší HW, rýchlejší. Má multitouch displej, u S je dlhšia výdrž baterky, ale teraz v týchto horúčavách sa nenormálne hreje baterka.
Jedine mínus u mňa je, že sa nedá do telefónu vkladať aplikácie a hudba inak ako cez preogram, ak si spraví JailBreak tak aj táto chyba sa bude dať odstrániť. A ešte jedno mínus, pri HACKnutí iPhonu ti padá záruka.
Ale ak sa vie pohrať so symbianom a netreba mu moc luxusu a nemá toľko peňazí tak NOKIA. Ja ju mám a nemám s ňou problémy, kúpil som ju z ORANGEu, spravil som si HACK, ktorý má výhodu, že keď spravíš trojhmat tak ti nekončí záruka, lebo sa náznaky HACKu vymažú a záruka ďalej pokaračuje.
A Fillipito, prečo by to Nokia nevedela, ja mám 5800XM a oco má N97 a nenašiel som žiadnu závažnú chybu, ktorá by nešla vyriešiť za kratšie ako 5min. Až na Budík u N97, ten zvoní o 5min. neskôr ako má, inak nič. Tak teraz používa aplikáciu tretej strany
/Ak máš na to prachy ber iPhone
Jedine mínus u mňa je, že sa nedá do telefónu vkladať aplikácie a hudba inak ako cez preogram, ak si spraví JailBreak tak aj táto chyba sa bude dať odstrániť. A ešte jedno mínus, pri HACKnutí iPhonu ti padá záruka.
Ale ak sa vie pohrať so symbianom a netreba mu moc luxusu a nemá toľko peňazí tak NOKIA. Ja ju mám a nemám s ňou problémy, kúpil som ju z ORANGEu, spravil som si HACK, ktorý má výhodu, že keď spravíš trojhmat tak ti nekončí záruka, lebo sa náznaky HACKu vymažú a záruka ďalej pokaračuje.
A Fillipito, prečo by to Nokia nevedela, ja mám 5800XM a oco má N97 a nenašiel som žiadnu závažnú chybu, ktorá by nešla vyriešiť za kratšie ako 5min. Až na Budík u N97, ten zvoní o 5min. neskôr ako má, inak nič. Tak teraz používa aplikáciu tretej strany
/Ak máš na to prachy ber iPhone
To neni pravda odkedy je jailbreak neviem preco to ludia stale pisu a hovoria.Dajjdo napísal: A ešte jedno mínus, pri HACKnutí iPhonu ti padá záruka.
Ked mas JB , a nieco sa ti pokazi, napojis iphone do servisneho stavu a spravis mu restore, nikto sa ani nedozvie ze niekedy v tom telefone bol pouzity JB