iPOD - ako dat pesnicky do iPODu, ako ho nabit?
iPOD - ako dat pesnicky do iPODu, ako ho nabit?
takze, mam doma pozicany iPOD nano 3g pokial viem, 8gb verzia. stiahol som najnovsi itunes. dal som nascanovat pesnicky donho. pripojim ho, najde ho, potom ho niekedy odpoji. nabijat ho nenabija. ako to vyriesit? dik 
okej, takze uz to ide, som podrzal to stretne tlacitko+meno a nejak som to proste rozbehal.. terza ho v pohode najde itunes, nabija sa ako ma, takze super. len pesnicky tam cez ten itunes neviem davat, pouzivam nejaky PoddoX alpha, cez to idu. len pre videa treba nejak zakupit ten program.. existuje nejaka lepsia nahrada za iTunes kde vlozim aj videa? a este sa chcem spytat, cez co a na aky format tam treba konvertovat videa?
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 12:40 )
takze este taka otazka, chcem spravit kompletny restore, uz mam stiahnuty firmware, avsak ked dam restore tak mi po chvili hodi toto... (prvy obrazok). a ked celkovo pripojim ipod, hodi toto... (druhy obrazok.
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 12:40 )
takze este taka otazka, chcem spravit kompletny restore, uz mam stiahnuty firmware, avsak ked dam restore tak mi po chvili hodi toto... (prvy obrazok). a ked celkovo pripojim ipod, hodi toto... (druhy obrazok.
meffisto - pomohlo
za toto musim napisat jedno velke DAKUJEM! lebo ako som tak prazdil po googli, nikde som nic v tom style nevidel a to som tam napisal presne znenie chyby... k+
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 14:20 )
este keby mi niekto povedal, ako pre konkretne tento iPod konvertovat videa, teda na ake rozlisenie, format a odporucte nejaky program. dik
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 14:20 )
este keby mi niekto povedal, ako pre konkretne tento iPod konvertovat videa, teda na ake rozlisenie, format a odporucte nejaky program. dik
hmm tak s tymto ti zial nepomozem, lebo na svojom iPode video nepozeram (nikdy som neskusal).
Ale ked das do google "ipod video conversion tool" tak by si mal daco najst.
toto vyzera byt free aj celkom jednoduche
http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/
Ale ked das do google "ipod video conversion tool" tak by si mal daco najst.
toto vyzera byt free aj celkom jednoduche
http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/