IQ,EQ a veci tomu podobne
Keď som si robil IQ test v 18-tich, tak vtedy mi tam vyšlo číslo 122....... Odvtedy ale už nejaký čas ubehol, a tak som si spravil test asi pred dvoma mesiacmi. Možno je to vekom, poprípade tým, že človek si myslenie a úsudok časom zlepšuje, ale hodnota stúpla..... IQ sú zaujímavé veci, ale aj napriek tomu ich výpovednú hodnotu považujem za nízku........ Na základe toho, kto ako doplní čísla, predsa nemôžem vedieť čo je za človeka...... Za človeka vypovedajú konkrétne činy, znalosti a schopnosti, nie to, či pozná postupnosti čísel........ Keď už si niekto chce urobiť aspoň aký taký vypovedajúci obraz o človeku, tak nech si s ním zahrá šach........ šach je úžasný na to, že núti človeka myslieť dopredu a kombinovať......... A na základe taktiky sa dá veľa povedať o systéme myslenia dotyčného........
no..ono je to tak, ze v kazdom teste vychadzaju ine hodnoty IQ v rozsahu cca 20 bodov..tento test sa dostal prakticky na stred tohto intervalu
ak vsak chces nieco rozsiahlejsie, tak skus vyhladat psychologicku u vas v meste a ta ti povie o tom viac..otazky by mali byt z viacerych oblasti a mal by sa do nich zohladnovat aj vek, takze tento test by som nebral ako smerodatny..
btw 138
btw 138
Myslim ze "IQ testy" kde davaju zistit nejaku postupnost cisel sa nemaju nazyvat iq testami ale dat do olympiad. IQ test ma testovat vrodenu inteligenciu cloveka (napriklad postupnost obrazkov, logika medzi nimi) a nie nejake zistovanie a spekulovanie nad cislami, aj ked aj to ma samozrejme nejake to percento v zastupeni.
kedysi som tu mal stary pascalovsky program na testovanie IQ, tam mi vyslo IQ 130
kedysi som tu mal stary pascalovsky program na testovanie IQ, tam mi vyslo IQ 130
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Mne vyšlo EQ v tomto teste 114, čo je priemer. Čakal som viacAiden napísal:ak zvladate, tak tu mate EQ test v ENG >>> Emotional IQ Test
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nezabudnite ze IQ nic neriesi mozes mat 140 IQ a mozes byt pribrzdeny jak debil alebo podobne...dalej cim viacej testov robis tym mas viacej vysledkov a mozes sam zistit ze tie cisla sa dost lisia napriklad ja som robil IQ test cisto len technicka predstavivost mal som 142 ale robil som matematicku cast som mal 123 a literarnu cast som mal 105
ale najvacsi zabijak bol u psychologa ked som robil test sa rychlost tam som mal len 90 s tym ze ked som z tadial vysiel som bol uplne mimo kladol mi otazky tipu ...Je spendlik vacsi ako gulicka? Je gulicka mensia ako spendlik? a 3 sekundy na odpoved a takychto zdanlivo jednoduchych otazociek bolo 300
...
takze ake mam konecne IQ kedze z tohto by sa podla mna priemer nemal robit ? 
-
Začiatok Konca
Professional
Ak sa mi dobre zdá, tak sme sa učili na psychológii, že by to malo byť od 90- 110 , teda to by mal byť priemer, takže Te-wei, kľud..
... pred dvomi rokmi som mal v menza teste 109, teraz neviem... nenašiel som žiaden, ktorý by bol nejak vhodný... keby ste našli niečo, čo by bolo oukej a bolo by to free, dajte to sem...
samozrejme aj EQ test.. 
-
Te-wei
Medium Professional
mal som prestavku asi 15 minut
Ale hovorím, mne vvtedy okrem IQ testov robili taku akusi kompletnu charakteristiku, lebo som sa hlasil k požiarnikom a tam to potrebovali vedieť a ono čo si pamätám, tak sa to skladalo asi zo 400 "nezmyselných " otázok, 60 logických hlavolamov, pak blbosti na pamäť, ostražitosť, vžasnu reakciu a vnímavosť, a jeden test bol na psychicku vydrž v zaťažený,,, kokos to bolo asi najhoršie, to už mi z toho jebkalo a myslel som, že to tam rozbijem všetko :O))) a kadejaske svetielka a neviem čo všetko ešte,,,
-
Martin44
Professional
Zrejme sa treba aj učiť a nespoliehať sa naprirodzenu inteligenciu.pryja napísal:Ako je vlastne mozne, ze v mi vyjde take IQ pri teste, kde su prevazne matematicko-logicke ulohy a s rovnicami ani nepohnem? Nech som sa v skole ako snazila a drvila, vzdy to bolo za 5 alebo za 4, 3- uz bol dovd na oslavu
A taktiež matematika nie sú len rovnice... možno ti idu lepšie rezy utvarov a podobne...