Chalani potrebujem pomoct chcem vitvorit z cd iso subor ale alcohol mi nejde nainstalovat a v neru to neviem spravit mam nero 9 ak by mi dakto poradil ako ces to spravit alebo daky iny program
RainbowSix napísal:Chalani potrebujem pomoct chcem vitvorit z cd iso subor ale alcohol mi nejde nainstalovat a v neru to neviem spravit mam nero 9 ak by mi dakto poradil ako ces to spravit alebo daky iny program
cez nero sa nedá vitvoriť ISO ale NRG a to tak že dáš kopírovať disk a je tam položka :po úspešnom napálení vimazat image alebo niečo podobné tak to aby nebolo zaškrknuté a ked sa skopíruje disk tak proste ukončíš nero a NRG súbor ti zostane ale ak chceš ISO tak je dobrí program ultraIso.
Ja sice pouzivam Nero 7 ale tam sa ISO da vytvorit... Normalne si vyberies subory z CD, ako napalovacku vyberies Nero Image Recorder, das burn, spyta sa na nazov suboru, vyberies ISO a hotovo...
RainbowSix napísal:Chalani potrebujem pomoct chcem vitvorit z cd iso subor ale alcohol mi nejde nainstalovat a v neru to neviem spravit mam nero 9 ak by mi dakto poradil ako ces to spravit alebo daky iny program