Ist do vztahu s kamaratkou byvalej priatelky?
Ist do vztahu s kamaratkou byvalej priatelky?
Ahojte, rad by som si vypocul Vase nazory, popripadne skusenosti zo zivota s podobnou situaciu. Co sa tyka mna tak byvala opustila mna a jej kamaratku som poznal uz pocas vztahu. Je to uz dlha doba po rozchode a urcite tam nejde o daku pomstu alebo nieco podobne. S byvalou neudrziavam ziaden kontakt. Tu kamaratku sme v podstate spoznali obaja naraz, len vtedy som vycitil, ze mojej byvalej v tej dobe nesedela a dost davala na javo, ze na nu ziarli, tak som to velmi neriesil. Ale po tom ako ma nechala, tak na prekvapenie si zacala s nou dobre rozumiet. O to ale v podstate ani nejde. Ta kamaratka je skvela a velmi zlata baba, proste sa s nou citim fajn ale neviem ako sa to moze cele vyvinut casom, ak by som prejavil iniciativu, kedze casto byva s byvalou a nerad by som bol keby mala kvoli mne problemy i ked je to na jej rozhodnuti. Myslim si, ze byvalej by to v podstate nemalo preco vadit kedze opustila ona mna a ja to nerobim z pomsty ani nic podobne. Proste je to len zohra istych okolnosti. Nerad by som sa popalil, mam chut bojovat ale rad by som si na uvod vypocul Vase skusenosti. Skor mam pocit, ze to neni spravne, ale clovek srdcu nerozkaze 
je to v pohode, ja by som to skusil bez ohladu na byvalku. Keby mala nieco proti tak jej povedz svoje a tym je to pre teba vybavene
Ona to ma skor tazsie ta tvoja "kamoska" ako poznam baby tak ak si stebou zacne tak si to u nej riadne posere, aj ked ona bola ta ktora to stebou skoncila.
Tak drzim palec nech ti to vijde, ak je ta baba taka super ako vravis
Ona to ma skor tazsie ta tvoja "kamoska" ako poznam baby tak ak si stebou zacne tak si to u nej riadne posere, aj ked ona bola ta ktora to stebou skoncila.
Tak drzim palec nech ti to vijde, ak je ta baba taka super ako vravis
obmedzovat sa kvoli niekomu, kto ta nechal mi nepripada prilis vhodne. mal by si sa pohnut dalej cim skor, kym si tvoja byvala neziska na svoju stranu tu holcinu a nevznikne "velke kamaratstvo" (zrazu!). moze sa stat, ze neskor nebude chciet kvoli tvojej byvalej. ale to su len spekulacie a mozne konce. kazdopadne nevahaj, vykydaj sa od PC a zober ju niekam na ladove korcule alebo hockde von. GL
No pani, priklanam sa k tomu, ze ty nemas dovod nezacinat si s nou. No treba sa pozriet trochu do buducnosti - vas vztah sa rozvinie a vyvalej to moze zacat coraz viac vadit. Potom sa bud ukonci ich kamaratstvo alebo vas vztah. Takze ja to vidim tak, ze mas sancu na uspech vyssiu ako 50%, co je dobre, preto do toho chod, ale zaroven pocitaj s tym, ze tvoja byvala moze byt problemom. Ty jej to vyrozpravas, ale ona sa moze pochytit s tou kamaratkou no.