Čisto herné slúchadlá okolo 100€
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Čisto herné slúchadlá okolo 100€
Zdravím,
mám doma Roccat Kave ale keďže mi blbne mikrák a (sú už 15 dní po záruke tak to nejde reklamovať) nechcem stále nastavovať pred každou hrou do polohy aby šiel, tak hľadám niečo nové.
Mám aj koss SB-45 no Roccaty sú lepšie. Hľadám niečo ľahšie, pohodlnejšie a s lepším zvukom.
Pozeral som po Sennheiser PC650 a 360Game. Ale čítal som že sú lepšie za cca 100€
Hlavne nech sú pevné ale aj pohodlné, s kvalitným mikrákom.
Vďaka.
Ps.: Nechcem slúchadlá bez mikrofónu.
mám doma Roccat Kave ale keďže mi blbne mikrák a (sú už 15 dní po záruke tak to nejde reklamovať) nechcem stále nastavovať pred každou hrou do polohy aby šiel, tak hľadám niečo nové.
Mám aj koss SB-45 no Roccaty sú lepšie. Hľadám niečo ľahšie, pohodlnejšie a s lepším zvukom.
Pozeral som po Sennheiser PC650 a 360Game. Ale čítal som že sú lepšie za cca 100€
Hlavne nech sú pevné ale aj pohodlné, s kvalitným mikrákom.
Vďaka.
Ps.: Nechcem slúchadlá bez mikrofónu.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Čisto herné slúchadlá okolo 100€
Lepsi headset za 100€ ako PC350, PC360? To by som chcel pocut a vidiet taky headset. Zvukovo urcite nie, spracovanim a funkcnostou mozno.
AKG GHS1 ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Tiež som si myslel že nie sú ale tie Sennheisery stoja až 150€. Toľko ma nestáli ani moje Roccaty 
Niečo s podobným zvukom a mikrofónom?
Ak nie tak našetrím asi na PC350 alebo 360. Neviem ktoré sú lepšie. ja som zvyknutý na uzavreté ale v izbe som sám takže by som asi nikoho nerušil ani s otvorenými.
Niečo s podobným zvukom a mikrofónom?
Ak nie tak našetrím asi na PC350 alebo 360. Neviem ktoré sú lepšie. ja som zvyknutý na uzavreté ale v izbe som sám takže by som asi nikoho nerušil ani s otvorenými.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak lepšie su PC 360. Už len preto, že su otvorene, takže podanie priestoru bude ďaleko lepšie ako u uzavretych. Aj zvuk celkovo.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ok tak zacat setrit.
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2012, 23:46)
Čo takto tieto? Okolo 7:00 ich porovnával s PC 360 a tie majú vraj čistejší zvuk a širší rozsah no Astro má vraj lepšie basy a "lepší tón" (povedal by som že to myslel že tá hudba je živšia ale istý si nie som).
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2012, 23:46)
Čo takto tieto? Okolo 7:00 ich porovnával s PC 360 a tie majú vraj čistejší zvuk a širší rozsah no Astro má vraj lepšie basy a "lepší tón" (povedal by som že to myslel že tá hudba je živšia ale istý si nie som).
-
Ryan Giggs
VIP
Nema to lepsie basy, ale viac basov. Kvantita a kvalita je rozdiel. Jedine v com su podla neho lepsie je podanie priestoru aj to ten priestor nie je prirodzeny, ale vytvoreny nejakou "ficurou". Nepocul som ich, ale ked na to idem logicky, tak su uzavrete, stoji to podobne ako PC360 a je k tomu aj ten amp, ktory zhltne cast ceny, a tiez pisu ze je to oficialny headset nejakej online ligy, cize reklama zhltne dalsie prachy. Na samotnu kvalitu uz potom vela neostava. Ak by hrali ako PC360 to by bol asi zazracny pomer cena/kvalita. Kazdopadne cisto na hry to nemusi byt marna kupa, ale aby sa to vyrovnalo PC360 to sa mi velmi nezda.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ono sú otvorené alebo polootvorené (ak tam dáš tie zady cez magnet). A ten AMP k tomu dostaneš len ak berieš drahšiu verziu ktorá stojí 250$ a bezdrôtové AMP ak berieš verziu za 290$. Tzn. že tie za cca 200$ sú len slúchadlá, obal a káble.
Plus som natrafil ešte na toto (keďže 360 sú nástupcami 350 tak to vyzerá že ich vezmem (tak o týždeň možno)):
http://www.comphardware.info/od/PC-Gami ... BD-headset
Plus som natrafil ešte na toto (keďže 360 sú nástupcami 350 tak to vyzerá že ich vezmem (tak o týždeň možno)):
http://www.comphardware.info/od/PC-Gami ... BD-headset
-
Ryan Giggs
VIP
Pravdu mas, prehliadol som. Nie su uzavrete. Kazdopadne aj tak asi lepsie nebudu. Na headfi o nich zalozil ten clovek z videa topic, tam sa o nich vyjadruju aj ini a nejak extra ich nechvalia.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm no tak jo. Beriem PC 360. Len momentalne hladam cim najnizsiu cenu. Neviem ci brat z neovereneho shopu (platba kurierovi do ruk) za 156€ alebo za 163€ z overeného shopu.
Uvidime.
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2012, 15:00)
OK. Pred pár minútami došiel kuriér so slúchadlami.
Menší schyzofrénny rozhovor
•Prvý dojem?
○Veď to je malé.
•Druhý dojem?
○Veď to je malé oproti Roccat kave kde mi vošli pohodlne moje veľké uši.
•Porovnával si to?
○Áno s Koss SB-45 (veľkosť je rovnaká u oboch no 360tky sú pohodlnejšie) a Roccat Kave (oproti týmto sú to špunty).
•Čo po nasadení na hlavu?
○Milé prekvapenie že uši mi tam vošli bez najmenšieho problému a nikde nič netlačilo (naozaj mám veľké uši aj hlavu).
•A čo zvuk?
○Krása, práve počúvam techno aj dubstep a zvuk je naozaj super. Basy lepšie ako na Koss SB-45 aj na Roccat Kave, to isté výšky. Možno by som vytkol hlasitosť. Na rozdiel od Roccat Kave hrajú potichu aj na maxime no Kave mú 7 reproduktorov + som na notebooku
•Zhodnotenie?
○Zatiaľ si netrúfam hodnotiť keďže som ich neotestoval na zvukovej karte Creative X-Fi na PC no momentálne sú rozhodne lepšie ako Koss a majú čistejší zvuk ako Roccat. No uvidíme.
Uvidime.
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2012, 15:00)
OK. Pred pár minútami došiel kuriér so slúchadlami.
Menší schyzofrénny rozhovor
•Prvý dojem?
○Veď to je malé.
•Druhý dojem?
○Veď to je malé oproti Roccat kave kde mi vošli pohodlne moje veľké uši.
•Porovnával si to?
○Áno s Koss SB-45 (veľkosť je rovnaká u oboch no 360tky sú pohodlnejšie) a Roccat Kave (oproti týmto sú to špunty).
•Čo po nasadení na hlavu?
○Milé prekvapenie že uši mi tam vošli bez najmenšieho problému a nikde nič netlačilo (naozaj mám veľké uši aj hlavu).
•A čo zvuk?
○Krása, práve počúvam techno aj dubstep a zvuk je naozaj super. Basy lepšie ako na Koss SB-45 aj na Roccat Kave, to isté výšky. Možno by som vytkol hlasitosť. Na rozdiel od Roccat Kave hrajú potichu aj na maxime no Kave mú 7 reproduktorov + som na notebooku
•Zhodnotenie?
○Zatiaľ si netrúfam hodnotiť keďže som ich neotestoval na zvukovej karte Creative X-Fi na PC no momentálne sú rozhodne lepšie ako Koss a majú čistejší zvuk ako Roccat. No uvidíme.
-
Ryan Giggs
VIP
Sluchadla sa potrebuju rozohrat, tak im daj cas kym ucinis nejaky zaver. Ale najake hodnotenie out of box dat mozes. Zvuk sa vsak zahorenim este upravi.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm o tom že sa zvuk rozohratím zmení som ešte nepočil. Niečo ako auto ktoré potrebuje hneď po kúpe dostať zabrať nech sa rozbehá.
Trochu som doplnil tú schyzofréniu. Síce nerád píšem recenzie ale asi budem musieť.
Trochu som doplnil tú schyzofréniu. Síce nerád píšem recenzie ale asi budem musieť.
Auto po kupe nepotrebuje zabrat, naopak - potrebuje sa rozbehat, aby so mi mohol dat zabrat bez nejakej ujmy
(zabehava sa napriklad zaradenim prveho rychlostneho stupna pri 90km/h
) [joke]
U sluchadiel to mas skoro ako s novymi kozenymi topankami - potrebuju rozchodit, lebo casti ktore maju byt dokonale ohybne, su stale relativne pevne. A ruku na srdce, komu sa chodi v novych teniskach lepsie, ako starych vychodenych
(zabehava sa napriklad zaradenim prveho rychlostneho stupna pri 90km/h
U sluchadiel to mas skoro ako s novymi kozenymi topankami - potrebuju rozchodit, lebo casti ktore maju byt dokonale ohybne, su stale relativne pevne. A ruku na srdce, komu sa chodi v novych teniskach lepsie, ako starych vychodenych