http://it-magazin.webnode.sk/novinky/
chcel by som vás upozorniť na nový web o IT .
čo si o ňom myslíte ? nieaké nápady na vylepšenie ?
IT - magazín
Zase tu bude do mna niekto hubovat ze stale rypem do pravopisu, ale ak ma byt web na nejakej serioznej urovni, ocakavam od neho seriozne spisane clanky. U slova "Výtajte" som ani dalej nepokracoval. Miesto IT magazin by som to pomenoval na akysi blog, a z hladiska designu by som vytkol prilis velke zahlavie stranky (mam namysli ten zeleny obdlznik), ktore nema ziaden iny vyznam, ako uberanie efektivnej plochy. Predpokladam, ze chces aby ludia chodili ocumovat informacie a clanky a nie graficke cackyhracky o nicom nevypovedajuce.
Celkove farebne ladenie - ok, nic ma nerusi, nic sa nestraca, ale skor nez vypustim nieco do sveta, tak to radsej dokoncim.
Celkove farebne ladenie - ok, nic ma nerusi, nic sa nestraca, ale skor nez vypustim nieco do sveta, tak to radsej dokoncim.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: IT - magazín
To si myslis vazne ? mame ohodnotit holu stranku ?? nic proti tebe ale cela farba a fonty vobec neladia, ako pisal kolega header by som zmensil a uprednostnil radsej vacsiu plochu pre novinky, prip. menu, ale to je len moj osobny nazor.jarino_to napísal:http://it-magazin.webnode.sk/novinky/
chcel by som vás upozorniť na nový web o IT .
čo si o ňom myslíte ? nieaké nápady na vylepšenie ?
Ubohe.
Vytvorit si "IT magazin" bez akychkolvek znalosti gramatiky, kopirovat tam uboho prelozene texty z inych stranok a este nam ho sem hodit ze nech ho zhodnotime - to chce odvahu. A poriadne nizke IQ.
? To je paskvil prelozeneho, na hovno prelozeneho a vobec neprelozeneho skopirovaneho ceskeho textu v jednej 5-slovnej vete. Dobry vykon.Najskůr priehladná tabulka základných parametrov :
Vytvorit si "IT magazin" bez akychkolvek znalosti gramatiky, kopirovat tam uboho prelozene texty z inych stranok a este nam ho sem hodit ze nech ho zhodnotime - to chce odvahu. A poriadne nizke IQ.
Myslim, ze sa ani nejdena o prelozeny text, ale skor to bude tym, ze je nauceny pisat na klavesnici so slovenskym rozlozenim, a toto pisal na klavesnici s ceskym - ů je na mietne ô. Vsimol som si to u viacerych slov kde malo byt ô, pricom na ine cechizmy som v rychlosti nenarazil. Co pri preklade z ceskeho textu, narazi clovek zakonite (kedze cestina je nam tak prirodzena, ze pri preklade si mnohe detaily neuvedomujeme). V tomto pripade je to jasne uz z toho dovodu, ze cesi nieco ako "Najskůr" nepoznaju, takyto vyplod by bol mozny len u cecha pokusajuceho sa pisat slovensky. Kto vie
Ale beriem to ako pokus o nejake vytvorenie webu, ktory povedzme si uprimne, nie je v zasade zly, rozhodne lepsie ako XY gycovych pokusov co tu bolo predtym. A ked sa niekto uci robit web, ma u mna podstatne vacsie plus ako za hulenie travy za barakom s kamaratmi
(minimalne je to kreativnejsia cinnost). Akurat to mal uviest v casti fora venovanej grafike, nech ohodnotime webdesign, ale nie uroven stranky ako celku.
(heh ale ked tak pozeram ze tam narval priehladnu tabulku..)
(heh ale ked tak pozeram ze tam narval priehladnu tabulku..)