IT - magazín

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
jarino_to
Amateur
Amateur

IT - magazín

Príspevok od používateľa jarino_to »

http://it-magazin.webnode.sk/novinky/

chcel by som vás upozorniť na nový web o IT .
čo si o ňom myslíte ? nieaké nápady na vylepšenie ?
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Zase tu bude do mna niekto hubovat ze stale rypem do pravopisu, ale ak ma byt web na nejakej serioznej urovni, ocakavam od neho seriozne spisane clanky. U slova "Výtajte" som ani dalej nepokracoval. Miesto IT magazin by som to pomenoval na akysi blog, a z hladiska designu by som vytkol prilis velke zahlavie stranky (mam namysli ten zeleny obdlznik), ktore nema ziaden iny vyznam, ako uberanie efektivnej plochy. Predpokladam, ze chces aby ludia chodili ocumovat informacie a clanky a nie graficke cackyhracky o nicom nevypovedajuce.

Celkove farebne ladenie - ok, nic ma nerusi, nic sa nestraca, ale skor nez vypustim nieco do sveta, tak to radsej dokoncim.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: IT - magazín

Príspevok od používateľa Andrew007 »

jarino_to napísal:http://it-magazin.webnode.sk/novinky/

chcel by som vás upozorniť na nový web o IT .
čo si o ňom myslíte ? nieaké nápady na vylepšenie ?
To si myslis vazne ? mame ohodnotit holu stranku ?? nic proti tebe ale cela farba a fonty vobec neladia, ako pisal kolega header by som zmensil a uprednostnil radsej vacsiu plochu pre novinky, prip. menu, ale to je len moj osobny nazor.

:wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ubohe.
Najskůr priehladná tabulka základných parametrov :
? To je paskvil prelozeneho, na hovno prelozeneho a vobec neprelozeneho skopirovaneho ceskeho textu v jednej 5-slovnej vete. Dobry vykon.

Vytvorit si "IT magazin" bez akychkolvek znalosti gramatiky, kopirovat tam uboho prelozene texty z inych stranok a este nam ho sem hodit ze nech ho zhodnotime - to chce odvahu. A poriadne nizke IQ.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Myslim, ze sa ani nejdena o prelozeny text, ale skor to bude tym, ze je nauceny pisat na klavesnici so slovenskym rozlozenim, a toto pisal na klavesnici s ceskym - ů je na mietne ô. Vsimol som si to u viacerych slov kde malo byt ô, pricom na ine cechizmy som v rychlosti nenarazil. Co pri preklade z ceskeho textu, narazi clovek zakonite (kedze cestina je nam tak prirodzena, ze pri preklade si mnohe detaily neuvedomujeme). V tomto pripade je to jasne uz z toho dovodu, ze cesi nieco ako "Najskůr" nepoznaju, takyto vyplod by bol mozny len u cecha pokusajuceho sa pisat slovensky. Kto vie :) Ale beriem to ako pokus o nejake vytvorenie webu, ktory povedzme si uprimne, nie je v zasade zly, rozhodne lepsie ako XY gycovych pokusov co tu bolo predtym. A ked sa niekto uci robit web, ma u mna podstatne vacsie plus ako za hulenie travy za barakom s kamaratmi :) (minimalne je to kreativnejsia cinnost). Akurat to mal uviest v casti fora venovanej grafike, nech ohodnotime webdesign, ale nie uroven stranky ako celku.

(heh ale ked tak pozeram ze tam narval priehladnu tabulku..)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bez vlastnych redaktorov znalych v obore, navyse na akejsi subdomene, bez kvalitnych clankov a masivnej reklame nema nejaky IT magazin sancu.
Napísať odpoveď