Čítal niekto Krstného otca???
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čítal niekto Krstného otca???
cital som.je to velmi dobra kniha ale take pocity som nemal.je to beletria (rovnako ako da vinciho kod) netreba tymto veciam verit.Riuška:-) napísal:prosím vyjedrite sa ako sa vám táto kniha páčila resp. nepáčila.Ja som si ju pred rokom prečítala a môžem povedať že kým som ju neprečítala,tak som žila v ilúziách o tomto svete.....mali ste aj vy takéto pocity??vyjadrite sa pls
-
Godfather
Medium Star
Tak ked niecomu neverit tak je to Da Vinciho kod! Urcite je Krstny Otec realnejsi!pinacolada napísal:cital som.je to velmi dobra kniha ale take pocity som nemal.je to beletria (rovnako ako da vinciho kod) netreba tymto veciam verit.
-
pinacolada
Guru wannabe
tak.inac som to napisal ako som to myslelGodfather napísal:Tak ked niecomu neverit tak je to Da Vinciho kod! Urcite je Krstny Otec realnejsi!
to pedrosino:si do dokazal dopozerat??ja som nemohol.to mam na dvd 3 krat 2 partovy cast.dokopy asi 9 hodin filmu.ja som to jednoducho nedokazal dopozerat
-
ROKI49
Medium Professional
tiez su to debili cez sviatky nebolo co pozerat v telke a teraz taku legendu daju cez pracovny den o pol jedenastej.jjj napísal:jop ..dobra hniha ..ono neviem co je lkepsie ci film ci hniha ..obe je good btw vcera bezal na jojke prvy diel takze pravdepodobne o tyzden ide druhy
necital som, ale filmy boli uzasne, podla mna jedny z najlepsich co som kedy videl
-
Dead_Warrior
Professional
Knihu som uz docital pred dakym tym casom a bolo to nieco neskutocnevelmi dobra kniha este sa chystam precitat aj knihu Omerta a potom by som si mozno precital aj dake ine z toho prostredia...takze mozete dat niaky ten tip...Film som videl iba ulomkovo ale nahral som si ho takze cez vikend mam co pozerat 
-
Godfather
Medium Star
Rozhodne si este precitaj Sicilcana a tiez mozes este Posledneho Dona!Dead_Warrior napísal:Knihu som uz docital pred dakym tym casom a bolo to nieco neskutocnevelmi dobra kniha este sa chystam precitat aj knihu Omerta a potom by som si mozno precital aj dake ine z toho prostredia...takze mozete dat niaky ten tip...Film som videl iba ulomkovo ale nahral som si ho takze cez vikend mam co pozerat
-
lekoklatik
VIP