Zdravím Vás. potreboval by som poradiť ohľadom pridania predmetu podnikania do živnosti.
Mám už jednu živnosť založenú a chcel by som do nej pridať predmet podnikania (internetový obchod s kozmetikou)
Čo mám spraviť, koľko budem mať ďalšie výdavky na vyše keď už živnosť mám a či sa to vôbec dá.
Ďakujem vopred za rady.
Živnosť potrebujem radu
Re: Živnosť potrebujem radu
Nemal by to byť problém, skús info na www živnostenského úradu, alebo www.porada.sk, tam sú odborníci
Ďakujem za odpoveď, tak dlho som čakal či niekto ochotný pomôže, ale ako vidím na tomto fóre to je mŕtvejarda.j napísal:Nemal by to byť problém, skús info na www živnostenského úradu, alebo http://www.porada.sk, tam sú odborníci
Vieš, to sú špecifické veci, a na tomto fóre asi právnici nebudú. Dal som link na fórum odborné, tam sú experti, Miháľ a spol.
Obecne - zájdi na živnostenský úrad, vyžiadaj formulár, doplň to, čo potrebuješ /alebo sa ich opýtaj, poradia/, opýtaj sa na cenu kolku /alebo či sa dá u nich v pokladne v hotovosti/, a podaj to.
Obecne - zájdi na živnostenský úrad, vyžiadaj formulár, doplň to, čo potrebuješ /alebo sa ich opýtaj, poradia/, opýtaj sa na cenu kolku /alebo či sa dá u nich v pokladne v hotovosti/, a podaj to.
na eshop potrebuješ predmet živnosti "kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi - maloobchod v rozsahu voľnej živnosti"
za každú živnosť sa platí poplatok 5 eur + kolky, stačí skočiť na živnostenský úrad a oni ti už povedia
tu nie je mrtvo, mrtvý si jak by tak ty, keď nevieš otvoriť a niečo vyhladať na googli
za každú živnosť sa platí poplatok 5 eur + kolky, stačí skočiť na živnostenský úrad a oni ti už povedia
tu nie je mrtvo, mrtvý si jak by tak ty, keď nevieš otvoriť a niečo vyhladať na googli
-
Peter_Retep
VIP
v zivnostenskom podnikani sa nevyznam ale: mas jaspi, najdi si zivnostensky zakon a hladaj. ale obecne ako bolo spomenute vyssie. treba ti ziadost, uhradenie spravneho poplatku a trochu casu kym tvoju ziadost vybavia. Kedze uz mas jedno zivnostenske opravnenie ako som pochopil z tvojho postu, nebudu uz skumat ziadne podmienky na udelenie zivnosti.
Ďakujem za rady, tak teda behnem na úrad a všetko potrebné sa dozviem tam
Ďakujem ešte raz