ja a taky jeden manas XD

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
INsomNIA
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

ja a taky jeden manas XD

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Ahojte!
Raz tu uz bola taka tema, kedy sa jednemu metalistovi zapacila "normalna" baba.
A ja tu mam nieco podobne, len v opacnom garde :D
Vek: 20-20
Skola: STU
Takze ja som teta metalistka, v ciernom kazdy den (citim sa tak prijemne) a chodim aj na koncerty, proste ma ta muzika bavi.
Ujo je folklorista a jeho ta jeho muzika bavi tiez. Hra na cimbal vo FS. Ja som hravala na husle tiez niekedy v subore. Teraz uz len rekreacne jamujem s kamaratmi.
Problem je ten, ze jemu sa pacila nasa spolocna spoluziacka ( bola zadana a uz stihla byt zas ).
No ale skamaratili sme sa, ja som mu poradila par veci, aj ked najlepsia bola ta, ze nech necha zadane tety.
Ked som sla na koncert zvolala som svojich metalickych spoluziakov a aj jeho,ci neskusi. Tak bol 2x.
Na oplatku som sla s nim ja do tanecneho ludoveho domu.
Otazka znie, ze ci si mozem dovolit nieco...povedzme podniknut, alebo radsej nie.
Jednak ta spoluziacka, co je uplne iny typ ako ja a jednak mam pocit, ze ako metla prosto nemam sancu interagovat s "normalnymi" ludmi. :D ( Ach, ako male decko...ale ked sa nam niekto paci a nemame vela skillov, robime prkotiny :D )
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: ja a taky jeden manas XD

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

To mi pripomína moju otázku ktorú som si položil na Brutal Assaulte:

Je spoločensky prípustné v dnešnej hierarchii mladých ľudí aby chlapec v ľahkých teniskách balil dievčinu v ťažkých steeloch ?

Nerieš to. :)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ja som metal, pekelník počúvam veci , ktoré ľudí znechucujú a mám priateľku, ktorá počúva klasiku, gospel a Elán, takže toto nevidím ako neprekonateľnú prekážku rozhodne. Choď do toho v pohode, keď prežil 2 koncerty, tak prežije všetko :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

A vaše deti budú folkmetalisti ! Pusti mu korpiklaani :D Nevidim v tom problem resp. v hudobnom štýle :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

INsomNIA napísal: metla prosto nemam sancu interagovat s "normalnymi" ludmi.
Mozno je nacase o sebe prestat uvazovat ako o "metle" a uvedomit si, ze si v prvom rade tiez normalny clovek. oblubeny hudobny styl a sposob obliekania to nemenia.

ak chces nieco podnikat tak nieco take ako prislusnost k nejakej subkulture by mal byt najmensi z Tvojich problemov. ako som tu uz kedysi pisal, ak existuje naklonnost medzi dvoma ludmi tak to, ze sa lisia v niecim co je v podstate absolutne nezasadne sa da lahko tolerovat. kompromisy sa uz robili aj vo vacsich veciach ako je farba siat.

takze na celu tuto svoju uvahu sa vykasli a radsej skus vysielat nejake nenapadne signaly (napr. sa skus v nejakej spolocnej situacii, ktora to dovoli drzat za nejakou jeho zonou komfortu a pozri si ci mu to vadi alebo nie) a ak budes mat pocit, ze sa chyta tak uz nieco vymyslis.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Dakujem chalani. Farba siat...to preto riesim,lebo mi kazdy vravi, ze je to hroza a tak som nadobudla pocit, ze to ostatnym strasne vadi :lol:
Bajduej..tu zonu som prekonala, ked som s nim sla tancovat ludovky. :D ( a nebola som drevo, jes :wink: )
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

to si hopsala na odzemok v steeloch? :D
INsomNIA
Light Star
Light Star

:D Som dosla epicky....ale prezula som sa do tenisiek..ciernych :D Ale bola som fakt dobra,nato,ze cvicim len krkom :D
Ved mna folklor bavi...ideme s chalanmi prerabat pesnicky detvianskie i horehronskie :D
Isieu som do krcmy, mau som smad :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pokiaľ si fakt rozumiete, tak to nerieš. A vidíš, nakoniec vás to oboch obohatí :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

INsomNIA napísal:Dakujem chalani. Farba siat...to preto riesim,lebo mi kazdy vravi, ze je to hroza a tak som nadobudla pocit, ze to ostatnym strasne vadi :lol:
Bajduej..tu zonu som prekonala, ked som s nim sla tancovat ludovky. :D ( a nebola som drevo, jes :wink: )
Ostatnych maj vies kde ;) Nech si oni riesia samych seba a nie teba. Keep Goin' a chod za chlopom. Neraz takyto chlopi pokukuju prave po "rozdielnej" hudobnej vrstve :)
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Ani sa ti necudujem ze nejdes po nejakom metlakovi. Ked uz ani ty nemas zaujem o metlakov, tak si predstav kto ma zaujem o metlacky.
INsomNIA
Light Star
Light Star

jorg: To je kravina. Solidnych metalistov si rozobrali nemetalistky...chapes :lol: Lebo takych chalanov nemas vela...mily,inteligentny a cestny jinoch...to nenajdes len tak. :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja to nechapem, ako sa da ostat obliekat v jednej farbe a jednom style. Keby sa mohla nosit slahacka so zmrzlinou na oblecenie ani v tom by som nevydrzal dlhsie ako mesiac. Urcite to chalanovi moze vadit, mne by to urcite ano. Ale laska je slepa :) drzim palce teda
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

metal nepocuvam ale nemam nic proti nemu...aj ten najtvrdsi sa da znies (napr od Kataklysm The Road to Devastation celkom dobry song)
ale to obliekanie...
INsomNIA
Light Star
Light Star

Jezuchove rohy zlamane....nechcela som verit, ze nie pre kazdeho su kozenka a vysoke butky super. :lol:
Citim sa ako keby som bola inej rasy po tych poslednych dvoch komentaroch :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som si sice nikdy metalista nehovoril, ale tiez som velmi dlho chodil len v ciernej/tmavych farbach, ale v poslednych rokoch som zacal nosit aj ine farby... kym som chodil v ciernej tak to ludia, na ktorych nazore mi zalezi akceptovali, rovnako ako ma beru ked chodim vo farbach. je predsa divne odsudit cloveka len podla toho co ma na seba.
ved pocas rokov v metalovo-rockovo-punkovych podnikoch som prisiel na to, ze osoba vo vybijanom-kozenom-roztrhanom je niekedy lepsi clovek ako niekto kto prave vypadol z modneho katalogu.
mne sa nahodou metalistky pacia, hlavne gothacky :wink:

no a mila autorka, to ze si nasla niekoho s kym sa akceptujete je vynikajuce a blahozelam ti.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Suhlas jackb ;) Tolko perfektnych ludi clovek najde v tych radoch, ze v praci medzi tou pretvarkou sa len modli niekedy, aby to uz skoncilo a mohol ist sa s nimi zabavit.
Vzdy s usmevom sa divam na rock/metal/punk/gothicky , lebo viem, ze vo vacsine pripadov su to perfektny ludia s ktorymi si vo velkom rozumiem. Cize takemu dychovkarovi budu este kamosi zavidiet.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

kedysi som sa radil k metlakom, uz som pomerne dost rozsiril zaber hudobnej produkcie :D ale myslim, ze pokial je baba pekna neublizi jej ani ta cierna farba, a ked to nie je vyslovene nejaky goth extrem tak to nevidim ani ako problem nejakej socialnej interakcie. co by mi asi najviac prekazalo su tazke topanky, ale to je skor pre to, ze sa mi pacia zenske nohy a toto ich trosku kazi. no nejake cierne skejtacke tenisky ako mnohe metlacky nosia su podla mna fajn, alebo conversy, tie su naopak vyslovene pekne podla mna :)
no hlavne je, ze ak je chalan normalny tak mu to nebude vobec vadit ak si budete rozumiet, nesmies to brat ako nejaku prekazku,a k si normalna a zasmejete sa spolu, je vam spolu fajn tak to nemoze byt v tomto veku uz problem, ak by bol pre neho tak by som si skor myslel, ze on je divny, ak nechce babu len preto, ze je metlacka aj ked sa mu paci a rozumeju si, takze no worries :)
INsomNIA
Light Star
Light Star

Zaber hudobnej produkcie mam aj ja sirsi...nie som tutko...ved predsa..akoby metal prezil tolke roky,keby metalisti nepocuvali toho viac? :lol:
Zajtra idem na folklorne vystupenie spojene s mensou afterparty s ludovkarmi, cize...musim nieco vymysliet...uzasne by bolo vziat husle a zahrat si s nimi, len nabrat odvahu 8)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ved ja som ta neodcudzoval, jasne, ze aj ja sa pozriem na peknu metalistku ked je cierna ako uhlie od hlavy po paty. :) Hovorim skor o tom, keby ste spolu zacali chodit. 24/7/365 vidiet frajerku v ciernom, by mi asi vadilo. Baby maju tolko moznosti sa pekne obliect. Je to skoda no :)
Napísať odpoveď