Ahojte,
došiel som sa vyrozprávať, potrebujem to zo seba dostať von a zaujíma ma názor iných ľudí, či som až tak chybný alebo nie
Rozpoviem vám príbeh.
Mám 23, mám priateľku, ktorá má 21. Som jej prvý. Sme spolu skoro pól roka, konkrétne v decembri to bude rok a pól. Prvý rok bol naozaj super, rozumeli sme si, žiadne hádky, každým dňom som cítil že náš vzťah je silnejší a silnejší. Nedávno som sa však začal cítiť divne. Ide o to že stále je náš vzťah super, rozumieme si, keď sme spolu je to super cítim že ma ľúbi najviac ako vie. Poslednou dobou sa však častejšie naťahujeme.
Ide o to, že prechádzam obdobím, že ma všetko extrémne rýchlo vytočí a vybuchnem naozaj na všetkom a hneď. Neviem čím to je, ale začal som si to uvedomovať. Okrem toho mám v sebe takú nedôveru voči frajerke, čo viem že je nesprávne lebo ona je naozaj prototyp vernosti.

Ale proste mám počas dňa keď nie som s ňou tak myšlienky že čo ak... Všetko mi hovorí, von chodí len so sestrou alebo keď má školu tak s babami sa najesť alebo do obchodov, má jednu kamošku ktorá sa presťahovala ďaleko (o tom neskôr). Aj keď viem že je napríklad v škole, alebo ide so sestrou, mám taký blbý pocit, nedôveru voči nej. Alebo keď je doma, mám taký pocit že s vypisuje s kadekým a flirtuje a tak..
Pravda je však taká, že po nejakom čase vo vzťahu navrhla, aby sme si nepísali s opačným pohlavým. Pravdepodobne to urobila kvôli mne, lebo mi písali bývalé a nejaké kamošky. Súhlasil som, nezáleží mi na minulosti a iných ženách, nemal som s tým problém. Ona samozrejme tiež nepíše s chalanmi. Keď som s ňou a niečo napríklad robí na mobile, tak vidím že či iMessage (kde si píšeme) , whatsapp, instagram, messenger proste všetko kde by si mohla písať tak tam má len kamošky, žiadny muž. Nemá problém si nechať mobil pri mne a ísť preč, aj keď sa na túto tému bavíme, tak mi sama povie že kľudne si pozri že nemám čo skrývať..
Keď niekam ide, vždy mi povie že kam ide s kým, napríklad idem so sestrou na nákupy. Viem že mi neklame, lebo nedávno navrhla aby sme si zapli zdieľanie polohy na iPhonoch. Primárne to urobila preto, lebo keď idem od nej v noci aby si mohla pozrieť či som už doma a nemusela sa báť. Proste cítim z nej že ma ľúbi a že som naozaj jediný muž, ale nechápem prečo mám tie hnusné myšlienky.
Nedávno sa stala taká vec, že som bol u nej a ona mi dala mobil že si mám pozrieť, že jej píšu dvaja chalani, spolužiaci. Potom mi neskôr ukázala správy a naozaj išlo len o školu, oni sa niečo opýtali a ona im bez akýchkoľvek emócií chladne odpovedala a hotovo. Ale z nejakého dôvodu mi to vadilo.. Možno obavy že by som o ňu mohol prísť?
Ďaľšia vec, tá jej kamoška.. je taká trošku, no povedzme to slušne, lahšia.. ani nie že dá všade kade chodí, ale vyhľadáva určitý typ mužov arabského pôvodu. S jedným je v posteli a píše si s druhým.. to mi frajerka vravela.. tak ona je taká že večer von, na párty a tance a podobne. Minule u nej spala frajerka a išli v noci von. Boli na nejakom drinku si sadnúť, potom išli do nejakého klubu sa zabaviť tancovať.. Polohu som si mohol kľudne pozrieť. Ja som však frajerke napísal nech mi napíše keď bude doma, nebudem jej vypisovať keď je vonku nech sa baví. Ona však chcela aj počas písať.. Boli na párty a potom mi hovorí že nejaký týpek došiel k nej a chytil ju za zadok, hneď mu dali obe facku a išli preč.. Poviem pravdu, bojím sa o ňu keď je sama v noci vonku, predsa len je to krehká malá žena a vieme všetci akí sú muži.. Aj som jej to povedal, že sa mi nepáči keď ide na párty. Nech ide von s kamoškou,na čom mi tiež vadilo to že moja frajerka za ňou chodí vkuse a ona nie je schopná prísť sem, proste princíp. Ale že mi vadí keď idú na párty. Ona že rozumie a preto na párty už nepojde, keď bude kamoška chcieť, odmietne. Drink niekde na terase ok ale na párty nepojde, lebo mi to vadí a že už ani ju to tak nebaví. Išla by na párty ale so mnou..
Ešte čo sa toho písania týka, ona mi vždy povie že jej nechýba si písať s inými a okrem toho jej to príde nefér voči mne si písať za mojím chrbtom..
Jedna vec ktorá ma však naozaj dokáže nahnevať je jej odpisovanie mne. Keď je so mnou vonku a napíše jej sestra, tak odpisuje hneď ako je možnosť. A keď vidím ako si píšu tak to je okamžité, napíše ona napíše sestra a hneď zasa ona. Ale ako nepíšu si dlho, niečo si napíšu a venuje sa mne.
Ale keď je napríklad so sestrou, pár dní dozadu sa to stalo. Bola so sestrou na nákupoch, oblečenie a potraviny.. Ja som jej napísal najprv normálne odpoveď a potom som sa jej niečo opýtal.. Viem že o správe vie lebo má smartwatch a nezvykne si mobil odložiť úplne. Čakal som na odpoveď, lebo som nevedel ako sa mám zariadiť či ju čakať alebo si hľadať vlastný program. No ona neodpísala, nenašla si na mňa ani tú minutku aby mi odpísala že hej nájdi si program prídem neskoro.. Odpísala mi až doma, cca 45 minút po. Ja som jej povedal že či mi nemohla odpísať že naozaj 30 sekund a nemusel som čakať jak ch*j.. Odpravedlnila sa mi ale bola z toho hádka.. Proste celá vec čo týmto chcem povedať je to že keď je so mnou, ten čas na odpísanie je vždy ale keď je so sestrou alebo mamou alebo ja neviem, tak ja mám čas na odpísanie. Minule som jej vyčítal aj to, že sme spolu skoro pol roka a ona mi sama od seba nedokáže zavolať, alebo sa pekne odfotí (sama o sebe vie že dobre vyzerá), keď som u nej vidím fotku opýtam sa že aká super fotka ona že to bolo pre mňa ale neposlala mi to lebo sa hanbí. Pritom ja jej sebavedomie zvyšujem, respektíve ona mi to hovorí že odkedy sme spolu zvýšilo sa jej. Veľmi dobre vie, ako veľmi sa mi páči a keby mi pošle fotku tak som na mäkko ale aj tak váha..
Keď sme spolu niekde, napríklad minule sme išli na pár dní do BA pobehať nejaké pamiatky a proste sa popozerať, tak ona každý večer musela facetime zavolať sestre, proste nevydrží bez nej.. akože ja to chápem, sú spolu od malička a majú dobrý vzťah, nechcem nijakým súôsobom ničiť vzťahy medzi nimi, len proste hovorím že ako inak berie ju a mňa..
Ako som už písal vyššie, veľa krát od nej počuť že chce byť so mnou navždy, teší sa na naše spoločné bývanie a podobne.
Dokonca mi povedala, že si myslí že ona nemá právo ukončiť náš vzťah a že keď tak tak jedine ja by som to mohol skončiť.
Proste vidíte aká je, je naozaj verná a hovorí mi všetko, ale ja aj napriek tomu mám také myšlienky aké mám. Čo mám robiť, trebalo by ma prefackať že? Ja viem
Mali ste už niekedy niekto niečo podobné? Ako sa mám toho zbaviť? Takýmto správaním si ju len odženiem od seba, keď budem "žiarlivý". Možno to je preto, že sám mám nízke sebavedomie a bojím sa že o ňu prídem.. Neviem fakt..
Som sa teda rozpísal, zápletka ako béčkový film

možno napíšem aj knihu.. ale nie, budem rád ak si to prečítate a napíšete mi vaše názory, kľudne aj ma dourážajte, asi si to zaslúžim.. Uvedomujem si že som ja tá chyba, no neviem čo robiť aby mi moja hlúpa hlava nerobila takéto myšlienky..
Ach, ďakujem