dudinko napísal:Je to sranda lenze s takou kvalitou si to ani nevychutnas. Co som sa tesil ze to bude dvdrip tak sa to ani z daleka na dvdrip nepodoba...
to je jedno aká kvalita, ale ten skok na raketovom vozičku bola srada...
Lord_3D napísal:to je jedno aká kvalita, ale ten skok na raketovom vozičku bola srada...
nj, bolo tam viac takych scen. Niektore boli take na ktore som sa normalne nedokazal pozerat, no a to jak mu prdel do huby cez tu trubku tak to ma uplne dostalo
dudinko napísal:nj, bolo tam viac takych scen. Niektore boli take na ktore som sa normalne nedokazal pozerat, no a to jak mu prdel do huby cez tu trubku tak to ma uplne dostalo
alebo jak žral to hovno pil moč ale jak si tan hačik do ust pchal tak na toto som sa nemohol ani ja pozerať...
hmm, tak čo ja nato, tých ľudí považujem za absolútnu spodinu tejto planéty - nižšie sa už klesnúť nedá - pre peniaze robiť také veci, tí ľudia patria do molitánovej miestnosti bez kľučky - a ľudia čo sa na tom smejú sú podobná kategória
artabanes napísal:a ľudia čo sa na tom smejú sú podobná kategória
neberiem Ti tvoj nazor, ale toto si prehnal ... Kazdy clovek ma iny typ zabavy , ty sa mozno pucis na "kamenakoch" Vlasta Buriana a Milana Markovica , ini sa zabavia pri tomto , takze odsudzovat ludi je prehnane .. Ja sa napriklad najlepsie zabavam na Lasicovi a toto je dalsi typ zabavy pre mna ..
.. no je to celkom v pohode pokial je to prdel a davas si pozor aby ta nemuseli lepita zosivat .... s kamaratmi sme tiez zrobili zopar takychto haluzi ( ked sme mali nejakych 14-15 ). Nikdy sme nesli len tak ze a dnes pojdeme spravit nieco taketo, prisla situacia boli podmienky, a tak sa to uz proste muselo spontanne odstartovat ... takto sme napr. v protiatomovom bunkri davali zavody na vozikoch co sa vozia mrtvoly, a utasali sme kus steny na chodbe .... nikomu sa nic nestalo, skody sa dali do poriadku a mame naco spominat, tak naco to jednoznacne odsudzovat
nordkapp_pb napísal:.. no je to celkom v pohode pokial je to prdel a davas si pozor aby ta nemuseli lepita zosivat .... s kamaratmi sme tiez zrobili zopar takychto haluzi ( ked sme mali nejakych 14-15 ). Nikdy sme nesli len tak ze a dnes pojdeme spravit nieco taketo, prisla situacia boli podmienky, a tak sa to uz proste muselo spontanne odstartovat ... takto sme napr. v protiatomovom bunkri davali zavody na vozikoch co sa vozia mrtvoly, a utasali sme kus steny na chodbe .... nikomu sa nic nestalo, skody sa dali do poriadku a mame naco spominat, tak naco to jednoznacne odsudzovat
Sp1d3Rm4N_2 napísal:CO konkretne? Cely program
//edit : PrepocuL?
..hmmm mozem si tipnut?? videl si to pol minuty dokopy za cely zivot a stacilo ti ..zeee ?? .... ale mozes tomu dat druhu sancu ... nerobia stale len take kraviny pri ktorych si ublizuju ( btw.: drtivu vacsinu tychto veci odsudzujem aj ja .. okrem takych kravin ako su sutaze v pojedani marshmallows ) ... proste mne sa paci ten ich pristup k veci ...
ja som videl niekoľko dielov na MTV, a tiež celý film - jednotku - a je TO HNUS a tí ľudia by v normálnej krajine boli zatvorený v molitánovej miestnosti a nie vysielaný v tv