Jaký používáte Linux?
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
aaaa Linux, to je moja srdcovka!
Jednoznacne Gentoo, od kedy ho mam, nic ine mi netreba. K tomu CD, myslim, ze z ix origos stranky(alebo mirrora) sa da stiahnut LiveCD. Pre tyx, co nemaju dobry pristup na net a slabsiu masinu, tak to nie je najstastnejsie riesenie. Ale na druhej strane, da sa kompilovat na ryxlejsej masine a surovo potom len disk skopcit. LOL!
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja osobne som zacinal so starym Mandrake-om 8.0. Skusal som aj nejaky Red Hat, ale ten sa mi vobec nepacil. Mozem povedat, ze MDK je fakt user-friendly a dost som sa naucil. Ak ma vsak niekto viac chuti a trpezlivosti, tak by som rovno odporucil gentoo. Manual na instalaciu existuje a je fakt podrobny, takze ho dokaze nainstalit aj uplny zaciatocnik. Casto sa stretavam na forach s tym, ze pokrocili uzivatelia od Gentoo-a zaciatocnikov odradzaju, no ja ani za svet neviem preco.
zas drichmem a neprecital som si poriadne co si napisal.deblasco napísal:drake, ty si mimo jak vlanajsi sneh...
co je na tom neobjektivne!?
ps: na volby nechodim poretoze vsetci su to podvodnici a hochstapleri a radsej volim nevolit ako volit kohokolvek menej ci viac krepeho...