Som začiatočník v práci s javascriptom a mám problém že mi ide vždy len jeden javascript použivať. napr. nenačítam skript na padanie listou po stranke a zaroveň rolujuci text... samostatne mi idu... prosim vas ako by sa to dalo spraviť ? ďakujem za akukoľvek pomoc
javascript
-
Antonio008
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
javascript
Dobrý deň.
Som začiatočník v práci s javascriptom a mám problém že mi ide vždy len jeden javascript použivať. napr. nenačítam skript na padanie listou po stranke a zaroveň rolujuci text... samostatne mi idu... prosim vas ako by sa to dalo spraviť ? ďakujem za akukoľvek pomoc
-
audiotrack
VIP
-
Antonio008
Amateur
-
audiotrack
VIP
oba skripty definujú window.onload aby sa spustili pri načítaní, no nepozerajú sa či už tento event náhodou neexistuje. Preto ti ide iba ten druhý, stačí to trochu upraviť aby neprepísalo onload, ale pridalo. Potom by to malo ísť. Skús dať namiesto čo je na konci súboru v tom padaní listov takéto niečo: A do stránky umiestni najprv roll.js a potom takto upravený skript na padanie lístia
Kód: Vybrať všetko
window.onload=fallKód: Vybrať všetko
var oldonload = window.onload;
if (typeof window.onload != 'function'){
window.onload = fall;
} else {
window.onload = function(){
oldonload();
fall();
}
}