chcem sa opýtať či môžu bicykle jazdiť po parkovisku? ide o to že nedávno mi jedna p!zda vybehla na bajku spoza auta (ale nezrazil som ju ) nebolo ju teda vidno a ja som to nepredvídal a keby že ju naberem tak kto by bol vo výhode???
Ing. FijoK napísal:Samozrejme, ze mozu a samozrejme, ze by to bola tvoja chyba.
aha, takže parkovisko určene predovšetkým pre motorové vozidlá, spoza auta vybehne zbesneta tetka na bajku a kebyže ju sundam tak je to moja vina, ok vdaka... (btw. takže ona nemusí dávať bacha keď preteká po parkovisku ??? )
//autoeditácia príspevku ( 17 May 2008, 13:18 )
:-) napísal:moj nazor je taky - ze aj keby nebola vo vyhode - treba davat pozor, minimalne preto, aby si si neposkodil auto
davat pozor musi aj ona, ale to plati to iste ako na ktoromkolvek inom parkovisku aj v meste, ze ked vychadzas z parkovacieho miesta, tak davas prednost (predpokladam, ze takato situacia sa ti stala) a bicyklista je predsa tiez ucastnik cestnej premavky
Ing. FijoK napísal:davat pozor musi aj ona, ale to plati to iste ako na ktoromkolvek inom parkovisku aj v meste, ze ked vychadzas z parkovacieho miesta, tak davas prednost (predpokladam, ze takato situacia sa ti stala) a bicyklista je predsa tiez ucastnik cestnej premavky
ee, ja som práve vchádzal na parkovisko a ona si to rúbala krížom pomedzi autá... no a o kúsok dalej sme sa stretli... ale to je jedno... hlawne že sa jej nič nestalo a mojej Eleonorke tiež...
Retne napísal:Tak bola na ceste, platia pre nu take iste pravidla ako pre teba. Pozor musite davat obaja a viacej predvidat.
jj chapem, predvidat nepredvidatelne btw. ona ale nebola na ceste ale na parkovisku tak ako aj ja... a to je trošku rozdiel - asi...
teda ja som chcel iba vedieť či takto môže preletieť cez parkovisko... šak to mohla vziať aj dookola parkoviska... troška lenivá asi... no nič.
ani pešia ani obytna... proste len parkovisko... tuším by bolo vhodné zaviesť nejaké spomaľovacie prahy pre cyklistov krížom cez parkovisko... (fakt ona išla hádam rýchlejšejše ako ja...
Enemy22 napísal:ani pešia ani obytna... proste len parkovisko... tuším by bolo vhodné zaviesť nejaké spomaľovacie prahy pre cyklistov krížom cez parkovisko... (fakt ona išla hádam rýchlejšejše ako ja...
hej no dnesni cyklisti su riadne neohladnuplni k autam na parkovisku