Jazda na Porsche - kupón

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
peterkollar
Expert
Expert

Jazda na Porsche - kupón

Príspevok od používateľa peterkollar »

čaute, chcel by som predať kupón - jazda na porsche 911 , dostal som ho ako darček na narodeniny ale ako študentovi sa mi viacej hodí hotovosť ,viete mi prosím niekto odporučiť kde by som mohol tento kupón predať - na akom webe ale nejaká skupina kde by mohli mať záujem ? (čo sa týka ceny - pôvodne stál 200€ , ja ho ponúkam za 120€) ďakujem pekne :)

P.S. ak by mal niekto záujem aj odtiaľ ozvite sa
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Jazda na Porsche - kupón

Príspevok od používateľa heker »

Na bazos.sk, bazar.sk a autobazaroch.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Neviem ci to predas za 120€, aj ked teda neviem detaily, ale mne google vyhodil toto:

"Jazda na Porsche 911 Carrera 4S Bratislava, Nitra, Žilina, Košice" za 39-99€.
peterkollar
Expert
Expert

Dreamer napísal:Neviem ci to predas za 120€, aj ked teda neviem detaily, ale mne google vyhodil toto:

"Jazda na Porsche 911 Carrera 4S Bratislava, Nitra, Žilina, Košice" za 39-99€.
aha pozerám že zlavomat dal do akcie 63%nej...no ja mám podľa neho túto verziu :
Trasa dlhá 60 km s palivom pôvodne 219€ takže môžem ponúknuť za 99€..
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved to nie je ziadna zlava, na zlavadna aj inde je 60km s palivom presne za 99€ a da sa aj vybrat mesto, navyse 30km je za 54€, tiez som nasiel podobne ponuky, maju to asi na kazdom zlavovom portali aj inych strankach, napr.:

30 minút/32 km jazdy ako vodič za 69,90 €
Ferrari F430, Lamborghini Gallardo Spyder (kabrio), Nissan GT-R

Ja nemam zaujem, len myslim ze v prvom rade musis ponuknut nizsiu cenu ako ponukaju ini, ak budes mat stastie, moze to predat ked das aspon 20% zlavu oproti dostupnej cene na nete - proste nemozes tovar co je na nete za 99€ predavat za 99€ cez bazar.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Akurat som isiel pisat, ze kamarat to dostal tiez na narodeniny a stalo to 70 eur, mal tam 30km jazdy a bolo to Porsche, tusim prisli z Bratislavy a cestou si naplanovali viacerych klientov s tymto kuponom. Zial, toto za 99 eur nepredas. Mozno, ak by si to predal za 60 eur, tak budes rad.
peterkollar
Expert
Expert

ja som ten kupón dostal ešte na vianoce predtým to ešte nebolo v zľavomate , podľa tejto stránky (to je tá ktorá ponúka môj kupón) by to vychádzalo na 158€ http://www.sportiak.sk/auta/jazda-na-porsche-911-4s to je v postate 40 MINÚTOVÁ JAZDA V PREMÁVKE AJ PO DIAĽNICI...ja to mám na 60km- mesto + dialnica palivo je už zaplatené na to tiež treba dávať pozor pri týchto zľavomatoch ..kolko km a ci je to cena aj vrátane paliva..vacsinou sa palivo este priratava +30€ cca..a miesto sa dá dohodnúť BA , ZA, KE, no teraz by som to za tých 89 predal :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na zlavovych portaloch to urcite bolo, kedze kamarat ma narodeniny niekedy oktober/november a dostal to uz vtedy ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kasli na prachy..Lepsie su zazitky ako peniaze.. :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale tak teraz uz trepes, pred rokom to urcite bolo, trocha to sledujem a teraz si kludne vygooglis plno ponuk na 60km s palivom za 99€ vsade, ja som nasiel asi 5 ponuk na roznych portaloch, navyse okolo 50€ je 30km co mnohym staci, myslim si ze nikto si nekupi za 90€ 60km ked moze mat za 50€ 30km, ako som pisal, 80€ / 20% dole, aj to len so stastim, take veci velmi ludia cez bazar nekupuju.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

@op: vtip zlavomatu je v tom, ze nastrelia standardnu cenu vysoku a potom daju mega zlavu. takze k tebe sa dostane kupon v cene 200 eur ale proste nebol za tolko kupeny.

Nesil to, bud ho vyuzi alebo predaj pod zlavomatovu cenu, ja by som to aj vzal, len proste momentalne nemam volne peniaze.
Napísať odpoveď