Je to ťažké rozhodnutie.
Je to ťažké rozhodnutie.
Zdravím všetkých.. Ja zase neviem čo mám robiť ohľadom jednej baby. Mal som s ňou niekedy dávnejšie asi cca 3 roky vzťah, potom som sa s ňou rozišiel a zase dokopy aj po druhý krát sme sa rozišli a 3 roky som vôbec s ňou nekomunikoval ale poslednú dobu asi mesiac za ňou chodím ona ma vola kedy za nou prídem atď. Napriek tomu že ma priateľa. Naznačuje mi že jej chýba romantika aj že on za ňou nechodí často a iné.... . Mam ju rád ale neviem ako ďalej keď už 2x som sa s ňou sklamal.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Je to ťažké rozhodnutie.
Posli ju kade lahsie. Aspon vidis aka je, ked pocas terajsieho vztahu vodi za nos teba
ruky prec.
Ako presne toto mi beha hlavou.. Ale par kamošov čo ju pozná mi hovoria, ona ta ma stále rada stále sa na mňa pita a tak. Že aj nieje v tomto vzťahu šťastná.
-
Soviet
Darca
Asi ani s tebou nebola stastna, ked 2x to uz padlo. Cize kym si popri flirtovani s tebou nenajde dalsieho, tak jej budes dobry a kolobeh sa opakuje 
Myslíš že to zase bude tak? Keď ako mam ju strašne rád, preto mam ju stále v hlave.
Urcite to tak bude, ak konecne nedospela. Preco ste sa dvakrat uz rozisli?
Mno tiež dúfam že dospelá. No proste to vždy tak skončilo že hádka o tom co som o nej počul že ma klame atď atď.. Raz spolu na diskotéke sme boli mala vypite úplne sa na mňa vykašľala zabávala sa podľa seba a moja veľmi dobrá kamoška šla hneď za nou že čo robíš, sa spamätaj Rado(ja) to co mu robíš?. Povedala že na mňa kašle 
Tak kasli aj ty na nu...poznam tie zenske, co len potrebuju mat pozornost, tak ju hladaju snad vsade a su ochotne zo seba robit hoc co...nema to buducnost...keby mi moja povedala v troj rocnom vztahu, ze na mna kasle (nech by bola aj opita, alebo hoc co) tak kaslem aj ja na to.
Tak prečo to teraz nevyužiť? Všetci vieme čo sa stane do tretice. Treba si užiť a nechať ju. Nech i ona zistí aké to jeLub0$ napísal:Tak kasli aj ty na nu...poznam tie zenske, co len potrebuju mat pozornost, tak ju hladaju snad vsade a su ochotne zo seba robit hoc co...nema to buducnost...
-
drop
Medium Star
Ale to vobec neni zly napad. Ak sa dokazes nenamotat tak z toho dokazes len vytazit. A nech okusi vlastnu medicinku mrcha. 
-
javatar
Hardcore addict
Z toho co a ako pise usudzujem, ze by toho nebol schopny.
Ak sa niekto rozhodne v medziludskych vztahoch hrat hru tak by mal brat na vedomie, ze tam niet vitazov.
Ak sa niekto rozhodne v medziludskych vztahoch hrat hru tak by mal brat na vedomie, ze tam niet vitazov.
-
jin
VIP
To je síce možné, že by toho nebol schopný, ale možno sa ajtak dajú dokopy. Užije si a potom zasa po čase crash. Otázne je, či chalanovi stojí za to ju opreť a potom si tretíkrát prejsť tým istým. Pravdepodobne.
No u mňa bol druhý rozchod s tou istou osobou ešte horší, ako prvý. A to som si myslel, že už viem, ako sa z toho rýchlo dostať. Doteraz sa z toho spamätávam. Neviem si predstaviť, že by som to mal podstúpiť tretí krát. Ak je ale niekto masochista, tak prečo nie. U mňa to nikdy nefungovalo, že užiť si a odkopnúť ju. Vždy som sa zamiloval a potom som sa trápil.
Po prve - nepytaj sa na hojku.
Po druhe - co to pleties "raz" na diskoteke urobila toto. Ak chces cakat na dokonalu, radsej sa obes hned.
Prip. vzdaj lasky.
Po tretie - zjavne ta ma naozaj rada. Taka laska by mohla naozaj vydrzat. To, ze ste sa pohadali, nic neznamena.
Po stvrte a najdolezitejsie - modli sa
Po druhe - co to pleties "raz" na diskoteke urobila toto. Ak chces cakat na dokonalu, radsej sa obes hned.
Po tretie - zjavne ta ma naozaj rada. Taka laska by mohla naozaj vydrzat. To, ze ste sa pohadali, nic neznamena.
Po stvrte a najdolezitejsie - modli sa
curta napísal:Po druhe - co to pleties "raz" na diskoteke urobila toto. Ak chces cakat na dokonalu, radsej sa obes hned.![]()
Alebo majú byť spolu a on jej ma tolerovať jej maniere, a ma sa nechať vedome podvádzať. To hadam nemyslíš vážne.
-
javatar
Hardcore addict
curta:
1. Na hojko.com ho hned virtualne prefackaju - a je lepsie prijat facky virtualne ako realne
2. To "raz" nebolo v ramci hnevu takze to ukazalo, ze ho momentalne chce len pre svoje citove uspokojenie a potom uz bude bezvyznamny ako predtym.
3. Keby ho mala rada tak nechodi s inym.
4. Hlavne o zdravy rozum.
pinco:
U mna to bolo zase naopak. Druhy rozchod s tou istou osobou bol bolestivy ale myslim, ze to bolo spravne rozhodnutie. A to som si uvedomil tak 20 minut po rozchode. A potom to uz bolo o dost viac v pohode ako prvy rozchod.
radko:
Co vlastne chces? Skusim si tipnut - aby sa k tebe vratila a spravala sa podla tvojich predstav. Da sa k tomu priblizit - momentalne mi napadaju dva sposoby ako. Ale oba predpkladaju zvladanie vlastnych emocii - a to nedas. Ja som vzdy zastanca zachrany vztahov, odpustania, trpezlivosti a pod. ale v tomto pripade ti radim odid. Pre svoje aj jej dobro.
//OT edit for DarkNation: Ked ta 2x po sebe sklamu spotrebice istej znacky, kupis si do tretice spotrebic tej istej znacky alebo das sancu inej znacke? A preto je dolezite citat customers reviews
1. Na hojko.com ho hned virtualne prefackaju - a je lepsie prijat facky virtualne ako realne
2. To "raz" nebolo v ramci hnevu takze to ukazalo, ze ho momentalne chce len pre svoje citove uspokojenie a potom uz bude bezvyznamny ako predtym.
pinco:
U mna to bolo zase naopak. Druhy rozchod s tou istou osobou bol bolestivy ale myslim, ze to bolo spravne rozhodnutie. A to som si uvedomil tak 20 minut po rozchode. A potom to uz bolo o dost viac v pohode ako prvy rozchod.
radko:
Co vlastne chces? Skusim si tipnut - aby sa k tebe vratila a spravala sa podla tvojich predstav. Da sa k tomu priblizit - momentalne mi napadaju dva sposoby ako. Ale oba predpkladaju zvladanie vlastnych emocii - a to nedas. Ja som vzdy zastanca zachrany vztahov, odpustania, trpezlivosti a pod. ale v tomto pripade ti radim odid. Pre svoje aj jej dobro.
//OT edit for DarkNation: Ked ta 2x po sebe sklamu spotrebice istej znacky, kupis si do tretice spotrebic tej istej znacky alebo das sancu inej znacke? A preto je dolezite citat customers reviews
-
DarkNation
Expert
Ked ta 2x po sebe sklamu spotrebice istej znacky, kupis si do tretice spotrebic tej istej znacky alebo das sancu inej znacke? Nebud traged a skus to s inou, s touto to evidentne nema buducnost, sam vidis ako vymysla napriek tomu ze je s niekym vo vztahu.
Ale stále mi beha hlavou že po rokoch dostala snáď rozum nie? Sám neviem 50% kamarátov že budem debil mam to s nou skúsiť a ďalšia polovica aby som sa na ňu vykašľal užil si s nou a baj baj baby.
No keby to bolo také ľahké zabudnúť a nechať.javatar napísal:curta:
pinco:
radko:
-
jin
VIP
Stále mi behá hlavou = v preklade: Tajne dúfam, že po rokoch zmúdrela a tentokrát to môže fungovať, pričom ignorujem predchádzajúce skúsenosti a "customer reviews". Clear?Radko277 napísal:Ale stále mi beha hlavou že po rokoch dostala snáď rozum nie? Sám neviem 50% kamarátov že budem debil mam to s nou skúsiť a ďalšia polovica aby som sa na ňu vykašľal užil si s nou a baj baj baby.