Je zalúbená ??
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je zalúbená ??
Zdravím, pred časom som mal niečo s jednou babou, samozrejme sme s spolu aj vyspali. Keďže som videl, že ona to bere dosť vážne a hneď začla riešiť spoločné bývanie atď. Tak som v tom dosť krátkom čase cúvol a povedal jej, že chcem ostať kamarát.
Vtedy prišla prvá etapa, nahnevala sa a povedala, že nechce byť kamarátka, že sa so mnou nechce baviť.
Potom prišla druhá etapa, keď prišla a povedala že chce byť kamarátka.
V tretej etapa, som jej raz povedal, že idem von s nejakou babou, čo ju nahnevalo a zasa povedala, že nechce byť kamarátka.
A nakoniec štvrtá etapa, opäť prišla, že chce byť moja kamarátka. Ja som s tým nemal problém. Ale do dnešného dňa ma neustále ba priam až spamuje okamžite ako sa prihlásim na nejakú sociálnu sieť, pričom som jej niekoľko krát zopakoval, že žiadny vzťah z toho nebude. Raz ma dokonca aj z*ebala, že ona so mnou nič nechce, tak nech už s tým prestanem. Správy čo mi posiela síce niesú nejaké extra zdrobneniny, alebo niečo s podtextom ale robí to v takom množstve, že neviem ako to chápať. Ona to vysvetluje tým, že nemá žiadnych kamarátov... Čo si o takej babe myslíte vy ?
Vtedy prišla prvá etapa, nahnevala sa a povedala, že nechce byť kamarátka, že sa so mnou nechce baviť.
Potom prišla druhá etapa, keď prišla a povedala že chce byť kamarátka.
V tretej etapa, som jej raz povedal, že idem von s nejakou babou, čo ju nahnevalo a zasa povedala, že nechce byť kamarátka.
A nakoniec štvrtá etapa, opäť prišla, že chce byť moja kamarátka. Ja som s tým nemal problém. Ale do dnešného dňa ma neustále ba priam až spamuje okamžite ako sa prihlásim na nejakú sociálnu sieť, pričom som jej niekoľko krát zopakoval, že žiadny vzťah z toho nebude. Raz ma dokonca aj z*ebala, že ona so mnou nič nechce, tak nech už s tým prestanem. Správy čo mi posiela síce niesú nejaké extra zdrobneniny, alebo niečo s podtextom ale robí to v takom množstve, že neviem ako to chápať. Ona to vysvetluje tým, že nemá žiadnych kamarátov... Čo si o takej babe myslíte vy ?
Re: Je zalúbená ??
čo by ostatní chlapi za take dačo dali 
Je. Zmieta sa v krajine nikoho medzi kráľovstom Nenávidím ho & Milujem ho.
Nejak ste si to na začiatku pred tým "spaním" zrejme nevyjasnili, keďže ona čakala vzťah a ty nie. A potom sa to už len viezlo.
Asi by to chcelo dať si od seba chvíľu pauzu, lebo takéto kamarátenie sa ona nezvláda, keďže ak sa ideš baviť, hneď ti niečo vyčíta, a teda si na teba stále robí nároky, aj keď si jej povedal, že nič nechceš.
Zrejme sa do teba zamilovala (no láska to asi nebude, ale nejaké pobláznenie áno) a síce jej ubližuje mať ťa pri sebe, keďže ťa vlastne "mať" nemôže, ale zas keby ťa nevidí, tak by si jej chýbal.
A tým pádom ona ubližuje sama sebe, že sa takto týra "blízko teba, ale bez teba" a potom otravuje aj teba.
Možno by nebolo odveci nejakú chvíľu neodpisovať, nech sa ona trošku skľudní a potom sa môžete skúsiť priateliť.
Asi by to chcelo dať si od seba chvíľu pauzu, lebo takéto kamarátenie sa ona nezvláda, keďže ak sa ideš baviť, hneď ti niečo vyčíta, a teda si na teba stále robí nároky, aj keď si jej povedal, že nič nechceš.
Zrejme sa do teba zamilovala (no láska to asi nebude, ale nejaké pobláznenie áno) a síce jej ubližuje mať ťa pri sebe, keďže ťa vlastne "mať" nemôže, ale zas keby ťa nevidí, tak by si jej chýbal.
A tým pádom ona ubližuje sama sebe, že sa takto týra "blízko teba, ale bez teba" a potom otravuje aj teba.
Možno by nebolo odveci nejakú chvíľu neodpisovať, nech sa ona trošku skľudní a potom sa môžete skúsiť priateliť.
Tak sa k nej nastahuj a mas pokoj
snad bude drzat hubu.
A ano, jednoznacne tam z jej strany snaha je, takze budu aj nejake city. Ale som si isty, ze to si vedel pri pisani svojho prispevku.
A ano, jednoznacne tam z jej strany snaha je, takze budu aj nejake city. Ale som si isty, ze to si vedel pri pisani svojho prispevku.
-
Bushido
Medium Professional
Tak neskôr povedala, že by so mnou už nikdy nechcela nič mať, ale dnes zasa, "budem sama na byte, nedôjdeš" ? Tak som dúfal, že možno to fakt bere kamarátsky, ale že fakt nemá iných kamarátov. Inak je to fajn baba, len už to hraničí s vtieraním sa.... Asi by som jej mal fakt chvíľu neodpisovať...
Môžeš sa s ňou kľudne kamarátiť, ak chceš, ale nie osamote. A teda nie ísť za ňou na byt, ak máte byť sami dvaja, jedine tak v skupinke viac ľudí.
Pomohol by nám vek - v témach o vzťahoch by ste si už mohli zvyknúť takéto informácie písať
Z toho, čo si napísal sa mi zdá, že je (aspoň momentálne) psychicky značne nevyrovnaná. Či je to preto, že sa na teba namotala, alebo bola taká už predtým a ty si sa stal len obeťou jej závislosti ťažko povedať, to by som o nej musel vedieť viac. Každopádne ako dospelý človek by nemala lietať medzi takýmito extrémami a to ani ako zaľúbená. Čo znova dokazuje to, že nie je úplne okej a ty nezachrániš ani ju, ani to, že nemá kamarátov. Ja osobne by som sa s ňou o tom porozprával a ak by ani potom neprestala s tými excesmi, tak by som sa s ňou prestal stýkať, pretože neustálym vychádzaním v ústrety jej ani sebe nijak nepomôžeš ani ju neuspokojíš...
Z toho, čo si napísal sa mi zdá, že je (aspoň momentálne) psychicky značne nevyrovnaná. Či je to preto, že sa na teba namotala, alebo bola taká už predtým a ty si sa stal len obeťou jej závislosti ťažko povedať, to by som o nej musel vedieť viac. Každopádne ako dospelý človek by nemala lietať medzi takýmito extrémami a to ani ako zaľúbená. Čo znova dokazuje to, že nie je úplne okej a ty nezachrániš ani ju, ani to, že nemá kamarátov. Ja osobne by som sa s ňou o tom porozprával a ak by ani potom neprestala s tými excesmi, tak by som sa s ňou prestal stýkať, pretože neustálym vychádzaním v ústrety jej ani sebe nijak nepomôžeš ani ju neuspokojíš...
Budem na byte sama, nedôjdeš si kresliť?Bushido napísal:"budem sama na byte, nedôjdeš" ? Tak som dúfal, že možno to fakt bere kamarátsky
Budem na byte sama, nedôjdeš si pozrieť zbierku motýľov?
Budem na byte sama, nedôjdeš si .... zašukať?
-
Bushido
Medium Professional
Ja mám 23, ona 24. Begbeee, no pár krát sme už boli spolu na byte a k ničomu nedošlo. Ale vždy mám taký blbí dojem z toho keď viem, že budem s nou takto niekde osamote...
Veď hej, ona k tebe niečo cíti, doslova ti núka sex, lebo si myslí, že sa namotáš. Ináč, keď tak nad tým rozmýšľam, prečo to nechceš využiť?
No možno preto, že mu to nedovolí chlapskú česť (dnes už veľa takých nie je) a navyše využívať takúto babu si priam volá o komplikácie...begbeee napísal:Veď hej, ona k tebe niečo cíti, doslova ti núka sex, lebo si myslí, že sa namotáš. Ináč, keď tak nad tým rozmýšľam, prečo to nechceš využiť?
Zoznámil si sa s babou, vyspali ste sa spolu, namotala sa na Teba..... no a čo ako???? Ak chceš vzťah, tak ho rieš.... ak chceš PPK (príležitostne poje**** kamarátku), tak je si v pomerne dobrej situácii.... a ak začne byť otravná a vlezlá až moc.... tak proste si ju na spomínaných sociálnych sieťach zablokuj, preruš kontakt a máš pokoj.... Ľudia prídu, ľudia odídu.... taký je život....
A problém vyriešený....
A problém vyriešený....
-
Bushido
Medium Professional
Čo ja viem, až tak moc sex nepotrebujem, aby som na to využíval nejakú zúfalú babu. Ako osobne by som sa cítil na hovno, keby to robím... Alebo ako sa hovorí, snažím sa nerobiť to čo nechcem aby druhý robili mne.
-
Grim
Darca
...tak najskôr ju poje**** a potom sa vehementne naparuješ že sex nepotrebuješ atď?...ty si vlastne tým, že si ju prefikol urobil dobrý skutok pre ňu, že??? Ty samaritán... 
-
Bushido
Medium Professional
Náš sex nepredchádzali žiadne citové výlevy z mojej strany, nič som jej ohľadom vzťahu nenaznačoval. Nevytiahol som ju do postele so zámienkov, že spolu budeme chodiť. Aby som nebol pokrytec, tak by sa dalo povedať, že som jej mohol predtým dať vedieť, že sex bude skôr nezáväzný.
Nepovedal som, že sex nepotrebujem, povedal som, že ho len nepotrebujem tak moc, aby som na úkor toho babu namotával.
Nepovedal som, že sex nepotrebujem, povedal som, že ho len nepotrebujem tak moc, aby som na úkor toho babu namotával.
-
jin
VIP
Nechce s Tebou byť, ale bez Teba byť nevie. Ona sama si v hlave najskôr môže urobiť poriadok.
Nepovedal by som, že je zaľúbená, skôr je pobláznená (áno, je tam rozdiel!).
A zvyšok záleží na Tebe. Buď sa s tým rozhodneš seknúť, alebo budete friends with benefits. Ona nedokáže byť s Tebou len kamarátka v stave v akom aktuálne je. No ona si toho musí byť vedomá a musí si byť vedomá aj toho, že s tebou nemôže spať len preto, že sa bude spoliehať na to, že sa v Tebe ozve nejaký cit.
Nepovedal by som, že je zaľúbená, skôr je pobláznená (áno, je tam rozdiel!).
A zvyšok záleží na Tebe. Buď sa s tým rozhodneš seknúť, alebo budete friends with benefits. Ona nedokáže byť s Tebou len kamarátka v stave v akom aktuálne je. No ona si toho musí byť vedomá a musí si byť vedomá aj toho, že s tebou nemôže spať len preto, že sa bude spoliehať na to, že sa v Tebe ozve nejaký cit.
Nic proti, ale "friends with benefits" by s nou riesil iba blazon.
Urcite jej to na sebavedomi neprida a mohla by dostat zufale napady ako napr. otehotniet a tym si ho k sebe priputat.
Urcite jej to na sebavedomi neprida a mohla by dostat zufale napady ako napr. otehotniet a tym si ho k sebe priputat.
-
Bushido
Medium Professional
Toto je ďalšia vec, ktorá ma desí... Každopádne vôbec s ňou nechcem kamarátstvo s výhodami. Asi ju budem nejaký čas ignorovať, uvidíme čo to spraví... Rozhovor nič nevyrieši, lebo ona ma presviedča, že to je za ňou a že so mnou určite nič nechce mať a vlastne túto tému so mnou už odmieta riešiť...noone napísal:Nic proti, ale "friends with benefits" by s nou riesil iba blazon.
-
jin
VIP
V tomto prípade chladný ignore.
Predpokladám, že ty s tým problém mať nebudeš a jej to len prospeje.
Kľudne nech sa na teba aj opäť oduje.
Predpokladám, že ty s tým problém mať nebudeš a jej to len prospeje.
Kľudne nech sa na teba aj opäť oduje.