Raz som isiel von s kamaratkou ze dame cigu (niesom fajciar ale nekedy sa mate chut vyvetrat) na cerstvom vzduchu, ktora poznala to dievca a ja som sa 1x s nou rozpraval zdala sa mi strasne mila a nieco sa mi na nej pacilo co ine dievcata nemaju.
Jedneho dna sme s kamaratom vyrazili len tak do mesta ze sa trocha pobavime pokecame. Trochu sme si vypili tak do nalady a pokecali. V tom prisla ona a prisadla si k nam na kus reci, kedze pri kamaratovi sedela baba, ktora po nom sla tak boli spolu dost hodne kecali. Cize sme mali cas dost na seba trocha sme pokecali, povedal som jej par lichotiek ze je celkom pekna atd. a kedze som na nu pocul aj trocha zleho tak som ju trochu aj zbuzeroval no zobrala to s humorom, nejaky ten flirtik z mojej strany dotyky atd. neskor mi aj sama ulozila svoje cislo a ja som jej slubil ze jej zavolam na buduci piatok a ze sa stretneme. Zacal som k nej nieco citit dost ma pritahovala aj fyzicky ale hlavne srdcom. Spytal som sa kamarata co si o nej mysli a povedal ze to je strasne mila babena. Aj mne sa zda mila pekna atd atd. sama chvala.
Vzdy ked ju stretnem tak sa na seba usmievame a sme radi ze sme sa videli