Jedna krasna dievcina co mi poplietla hlavu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Jedna krasna dievcina co mi poplietla hlavu

Príspevok od používateľa maj.kl »

No o.k opisem vam moju situaciu a ziadam od vas radu, pls. Spoznal som jedno dievca v rovnakom veku ako ja (16) v meste, zoznamili sme sa po sestre je to jej znama. Ked som ju stretol 1x hned sa mi zapacila.
Raz som isiel von s kamaratkou ze dame cigu (niesom fajciar ale nekedy sa mate chut vyvetrat) na cerstvom vzduchu, ktora poznala to dievca a ja som sa 1x s nou rozpraval zdala sa mi strasne mila a nieco sa mi na nej pacilo co ine dievcata nemaju.
Jedneho dna sme s kamaratom vyrazili len tak do mesta ze sa trocha pobavime pokecame. Trochu sme si vypili tak do nalady a pokecali. V tom prisla ona a prisadla si k nam na kus reci, kedze pri kamaratovi sedela baba, ktora po nom sla tak boli spolu dost hodne kecali. Cize sme mali cas dost na seba trocha sme pokecali, povedal som jej par lichotiek ze je celkom pekna atd. a kedze som na nu pocul aj trocha zleho tak som ju trochu aj zbuzeroval no zobrala to s humorom, nejaky ten flirtik z mojej strany dotyky atd. neskor mi aj sama ulozila svoje cislo a ja som jej slubil ze jej zavolam na buduci piatok a ze sa stretneme. Zacal som k nej nieco citit dost ma pritahovala aj fyzicky ale hlavne srdcom. Spytal som sa kamarata co si o nej mysli a povedal ze to je strasne mila babena. Aj mne sa zda mila pekna atd atd. sama chvala. :) Neskor si zmenila cislo a dala mi ho znova, ked mi ho davala povedala aby som jej napisal ze ona moje nema. Pri tom ho mala lebo ked som jej volal naposledy zdvihla mi a vedela kto vola. :hmm: . Pytala sa aj mojho kamarata (ineho s akym so bol pred tym), ze ci nemam babu a este nejake veci o mne.
Vzdy ked ju stretnem tak sa na seba usmievame a sme radi ze sme sa videli :smt009 . Nieco k nej citim, co som este k nikomu necitil a stale mi beha po rozume, hlavne vecer ked idem spat myslim na nu a rozmyslam ake by to bolo s nou krasne. No neviem co mam robit ci ju mam niekde pozvat, alebo co :?: Rozmyslal som ze jej poviem vsetko na rovinu, ze sa mi zapacila a ze mi poblaznila hlavu. Ze dost na nu myslim,ale nechcem urobit nieco cim by som ju nejak stratil alebo som to pokazil. :cry: Asi som sa zamiloval.
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

chod do toho, chlapce! na co cakas? takto sa prichadza o dobre veci. nesmies cakat. ked myslis, ze je to vzajomne, co ocividne je, tak treba ist do toho.
ked ju milujes, nie je co riesit :)
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

Normálka, chlape - zavolaj jej a pozvi ju niekam, keby sa pýtala či to má brať ako rande, tak samozrejme a povedz jej čo si myslíš, navrhni jej chodenie, veď po tebe ide kámo tak tu nie je čo riešiť, nemyslíš???
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Naco cakas kamo :!: :!: :!:
maj.kl
Star
Star

rozmyslal som kde ju zobrat a kedy nic ma zatial nenapada :?
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

jj nevahal "kuj lezelo pokial je horuce".

Ale nechod moc rychlo hlavne na nu nevyblafni hned ze si do nej blazon.Mohla by sa zlaknut.

Davaj jej to pomaly najavo a uvidis ako sa bude tvarit,podla toho zistis ci ma zaujem :D

A kde a kedy?
Proste zisti co ju zaujima.
Napr skus ist s nou na nejaky koktail /nemusi byt alkoholicky hned/ a rozpravajte sa.
Alebo skus kolky kde mas niekde poblizku moznost. :D
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

daj sa dotoho.je vidiet ze ides po nej a je zrejme ze aj ty sa jej pacis tak ju niekam pozvy abo nieco a je to... :smt023
TucciSlon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TucciSlon »

takze si sa dostal do fazy ze po nej ides jak motorava pila po buku, ale ide oto ze jasne ze chod do toho.. povedz jej co k nej citis, tym nic nestratis.. maximalne si vyjasnite ci aj ona k tebe nieco citi alebo nie.. go go go..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Choď do toho chlape :!: ale...
Zdá sa že ona by niečo chcela, ale zatiaľ ešte nedospela do štádia, aby sa ťa to spýtala. Keď sa jej to však spýtaš prvý, tak jej reakcia môže byť neadekvátna tomu čo k tebe naozaj cíti a len aby ťa nezranila ti povie že ťa tiež ľúbi/je na teba namotaná - formulácia môže byť rôzna. Preto by som ešte radšej deň-2 počkal, nechal to troška vychladnúť a potom sa s ňou stretol. Iba vy dvaja. Vezmi ju na rande :wink:
Alebo som iba paranoik a pôjde všetko ako po masle :P
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

nieje o com chcete sa tak potom preco sa jej neopytas ci to neskusite??
zajtra idete spolu von,ze, tak neze to prepasies a neboj za skusku nic nedas a myslim ze sa ti to vyplati :wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

je cas na rande 8)
maj.kl
Star
Star

jin napísal:Choď do toho chlape :!: ale...
Zdá sa že ona by niečo chcela, ale zatiaľ ešte nedospela do štádia, aby sa ťa to spýtala. Keď sa jej to však spýtaš prvý, tak jej reakcia môže byť neadekvátna tomu čo k tebe naozaj cíti a len aby ťa nezranila ti povie že ťa tiež ľúbi/je na teba namotaná - formulácia môže byť rôzna. Preto by som ešte radšej deň-2 počkal, nechal to troška vychladnúť a potom sa s ňou stretol. Iba vy dvaja. Vezmi ju na rande :wink:
Alebo som iba paranoik a pôjde všetko ako po masle :P
hmm myslim ze uz vychladla lebo je to dost davno naposledy som ju videl v sobotu a to mi chyba ze by som ju rad znova videl.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

MicHo napísal:hmm myslim ze uz vychladla lebo je to dost davno naposledy som ju videl v sobotu a to mi chyba ze by som ju rad znova videl.
ako povedal uz aj ZHNiLa_KaCHNa, pozvi ju!! piatok/sobota sa blizia. Neotalaj.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mat taket "problemy"... ved to uz je jasna vec vy dvaja co riesis???
znie to akoby si sa chcel pochvalit :lol: => JOKE !
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Micho Bod numero Uno ... odkial si aby sa ti dalo poradit kam ...resp do jakeho podniku ju zobrat ...
ale jednoznacne ju zober niekam najprv na kofolu pokecate pobavite sa spolu ... odprevad ju domov ...
Na druhe rande by som vybral pozvanku na styl ... Ruze ...a v nej karticka ...stretnime sa tam a tam ...
Ak dojde zober ju na obed resp. veceru ...podla casu stretka .... a zas ju odprevad domov ...
a daj jej nejaky darcek ... plysove srdiecko ...alebo tak nejak
maj.kl
Star
Star

jin napísal:ako povedal uz aj ZHNiLa_KaCHNa, pozvi ju!! piatok/sobota sa blizia. Neotalaj.
myslim ze piatok nieje dobry na take rande tam sa moc nepobavis s dievcatom, v meste stretnes vela znamych co si vacsinou k vam sadnu...

Najidealnesi den je ??? ...
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

nedela den pokaja a tak ... :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sobota alebo nedela. Napis z akeho si mesta, ci by som ti vedel poradit daky place :wink:
maj.kl
Star
Star

jin napísal:sobota alebo nedela. Napis z akeho si mesta, ci by som ti vedel poradit daky place :wink:
myslim ze nehrozi aby si mi poradil nejake miestecko som z jedneho mesta na Orave :)
Neviem ci ju mam skor pozvat osobne alebo cez telefon zavolat jej a dohodnut situaciu
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Najidealnejsi den je sobota, kazdopadne nemas co riesit, chod do toho, ked ti dvakrat da baba svoje cislo to je velke znamenie :D

zavolaj jej, chodte do mesta...
:wink:
Napísať odpoveď