Jednodňová Chirurgia - NITRA
Jednodňová Chirurgia - NITRA
Zdravím, známy pôjde na operáciu pruhu na túto kliniku a tak ma napadlo, že sem napíšem, či niekto nemá skúsenosť s touto jednodňovou chirurgiou v Nitre. Prípadne nejaké ohlasy na pánov chirurgov... / MUDr. Jozef Maďar, MUDr. Teodor Mochnáč /
Vďaka.
Vďaka.
Re: Jednodňová Chirurgia - NITRA
Osobne som tam nikdy nebol, ale ohlasy od znamych boli viac ako spokojne.
Ten MUDr. Madar je vraj najlepsim chirurgom v NR a v blizkom kraji. Samozrejme, vsetko nieco stoji.
Ten MUDr. Madar je vraj najlepsim chirurgom v NR a v blizkom kraji. Samozrejme, vsetko nieco stoji.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tiež osobne neviem. Ale kamoška si tam dala vyberať znamienka a je spokojná. Dnes večer s ňou budem, tak sa jej spýtam na tieto mená, či jej niečo hovoria. 
Fajn, dík Vám obom za príspevok.... bolek skús sa spýtať, budem vďačný 
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Takže zistené, spomínala nejakého Maďariča, z čoho mi vyplýva, že myslela Maďara a pochvaľuje si, bola spokojná. Tak neviem, či ti to pomohlo.
A o aký zákrok by išlo?
A kam sa obratit, ked si chcem nechat vybrat znamienko z krku, na viditelnom mieste....?
Jasné, díkbolek napísal:Takže zistené, spomínala nejakého Maďariča, z čoho mi vyplýva, že myslela Maďara a pochvaľuje si, bola spokojná. Tak neviem, či ti to pomohlo.A o aký zákrok by išlo?
Chod ku koznemu lekarovi.LA napísal:A kam sa obratit, ked si chcem nechat vybrat znamienko z krku, na viditelnom mieste....?
Na zaklade jeho vysetrenia ta posunie dalej. Ak ide o zakrok na tvari ci krku, zvacsa sa to riesi plastickou chirurgiou. Samozrejme ze to nieco stoji, mna to vyslo na 33,- EUR bez histologickeho vysetrenia. Histologia by bola 20,- EUR naviac. Pokial by mal s tym kozny lekar mal problem, mozes to riesit aj vo vlastnej rezii.
Ahoj!
Chcem aj ja poprosit o akukolvek informaciu o tomto zariadeni,nakolko zhanam zariadenie na rychle zoperovanie ruky.
Pomoze mi akakolvek skusenost s jednodnovou chirurgiou v Nitre
Dakujem!
Doba cakania na operaciu 7 dni.
Komunikacia a predoperacna konzultacia na dost dobrej urovni.
Samotna operacia: prevadza ju odborny chirurg u mna Mudr.Galbavý
Doba operacie:15min s cistenim asi 25min.Lokalne umrtvenie.
Po dvoch tyzdnoch polepsenie na 90% - som spokojny ale mal som strach.
Zaver : Pre toto zariadenie rutinna operacia -dobry pristup k pacientovi,kratke cakacie doby a v mojom pripade uspesne zoperovanie.
Odporucam.
Chcem aj ja poprosit o akukolvek informaciu o tomto zariadeni,nakolko zhanam zariadenie na rychle zoperovanie ruky.
Pomoze mi akakolvek skusenost s jednodnovou chirurgiou v Nitre
Dakujem!
Doba cakania na operaciu 7 dni.
Komunikacia a predoperacna konzultacia na dost dobrej urovni.
Samotna operacia: prevadza ju odborny chirurg u mna Mudr.Galbavý
Doba operacie:15min s cistenim asi 25min.Lokalne umrtvenie.
Po dvoch tyzdnoch polepsenie na 90% - som spokojny ale mal som strach.
Zaver : Pre toto zariadenie rutinna operacia -dobry pristup k pacientovi,kratke cakacie doby a v mojom pripade uspesne zoperovanie.
Odporucam.