Jednoduché problémy s kopírovaním

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Jednoduché problémy s kopírovaním

Príspevok od používateľa Element »

Čaute,

Nie som zvyknutý moc na ten windows 10, ale začína ma už celkom štartovať a to pri bežných veciach ako kopírovanie, mám dva problémy.

1.
Keď chcem kopírovať ten istý súbor z priečinka x do priečinka y, tak mi vypíše túto hlásku, a ten súbor musím premonovať aby tam vôbec išiel vložiť. Na windows 7 ho priplepil a dal za to "(1)", toto tam nejde nejako zapnúť?

2. Toto sa tak blbo vysvetľuje, napr. skoirujem si názov priečinka (crtr+c), troška si "polistujem" a "poklikám" v priečinkoch a keď chcem ten názov vložiť ctrl+v, proste tam nie je. Musím si to znova nakopčiť.

Ja viem, že toto sú elementárne problémy, ale aj tak som sa radšej spýtal ako sa im vyhnem :D
Prílohy
Nepomenovaný.jpg
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Jednoduché problémy s kopírovaním

Príspevok od používateľa brm »

Keď klikneš na Porovnať informácie oboch súborov, nebudeš tam mať voľbu ponechať obe kópie?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

cielovy priecinok je top :lol:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

brm máš pravdu, dá sa to ešte rozkliknúť a ďalšími tromi klikmi získam nakoniec tú kópiu čo som chcel, nedá sa to nejako vypnúť?

Tá dvojka, to kopírovanie, proste pomenovanie súboru z jedného priečinku keĎ skopčím a otvorím druhý priečinok už ho tam nemám :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Total Commander nepoznas???
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Total Commander je plateny a pre uzivatela ktory to nepozna to moze byt zlozite...

Kazdopadne, rozhodne by stalo za to aspon vyskusat 2-panelovy program, ja odporucam FreeCommander, je zadarmo, aj v Slovencine, ma blizsie k Prieskumnikovi, mnoho veci je tam riesenych jednoduchsie a intuitivnejsie ako v TC a da sa prisposobit aby vyzeral viac ako TC, alebo viac ako Prieskumnik, da sa prepnut zobrazenie na 1 panel a pod.

Co sa tyka tych nazvov, tak pri kopirovani rovnakych suborov pomocou F5 je moznost automatickeho premenovania kopirovaneho suboru.
Taktiez je tam jednoduchsie hromadne premenovanie, jednoducho sa da premenovat skupina suborov podla cisla, datumu, exif datumu pre fotky a pod., staci vybrat polozku z menu.
Napísať odpoveď