poznate niekto momentalne vyrabany mobil vacsich rozmerov jednoduchych funkcii vhodny pre starsiu generaciu?
Jedine na co som si spomenul je Motorola motophone3 ktory je vsak stale relativne maly, myslim ze som relativne nedavno videl aj nejaky iny, len si nespominam na znacku..
No motophone je shit. Ale napadla mi Nokia 3210, pripadne 3310, tie boli este celkom velke aj s velkymi pismenami na displeji.
No a potom samozrejme ten mobil, co vyzera ako pevna linka(ak to dotycny nechce so sebou nosit von, ale ma to sluzit iba na lacne telefonovanie)
//3310 je vyhodnejsia z hladiska toho, ze su pre nu uz novsie a modernejsie baterie
Síce sa už dlhšie nevyrába, ale myslím si, že Nokia 3310 je celkom vhodná. Má ju moja starká, kt. má okolo 65rokov, vie si s ním poradiť. Aj má celkom fajn klávesnicu, displej je vidno dosť, hlavne menu, obsluha je celkovo jednoduchá.
ak chces kludne ti nokiu 3310 mozem predat. Mam doma dve, ktore len lezia na polici. Mali ich rodicia,, len uz dostali od firmy nove a tieto nepouzivaju .Samozrejme je to aj s krabicou + prislusenstvo. Su 100% funkcne, len baterka vydrzi asi 2-3 dni. Su z orangu cize su odblokovane
Moja je technicky "zdatná" frčí na C3300 od Lg
Ale aby som len tak netáral, tiež by som odporučil nejaký starší Siemens, no na zahodenie nie je ani klasika, nokia 5110
jimino napísal:starsie 3310, 3510
popripadne jeden z novsich typov (dnes uz sunka) pre technicky narocnejsieho dochodcu - sony ericsson t610
t610 pre dochodcu ? Co si ved ma male tlacitka a co by robil s tym malym joistikom (ktory sa este aj kazi)... Naj by bola asi ta 3510i dost velke pismena,celkom jasny display pre dochodcu je podla mna super.
jednoznacen kup 3310 nokiu ved tlacidla su v pohode a aj ta cena nieje zla a menu ma prehladne moj dedo mal nokiu 5110 alebo take cosi je to ako keby 3310 ale je to velke a ma to antenu a odkedy mu dal brat 3310 je spokojny ze to je male a ze tomu hap ama cez 70 tka ber 3310 urcite
Kibo napísal:v stankoch co sa predava ta motorola, vyslovene pre toto urcena (predava sa vobec este? )
jasne ze sa predava. Inac nedavno sa jeden nas znami vratil z anglicka, kde tento mobil predavaju tiez. Vies kolko stoji tam ?? Iba 9.90 liebier, co je na nase okolo 500SK...
reno23 napísal:jasne ze sa predava. Inac nedavno sa jeden nas znami vratil z anglicka, kde tento mobil predavaju tiez. Vies kolko stoji tam ?? Iba 9.90 liebier, co je na nase okolo 500SK...
ale ved my sme daleko vyspelejsia krajina kde sa zarabaju velke peniaze nie ? tak preco to nemoze byt drahsie ako v USA ?