Jej argument: Som pre ňu mladý
Re: Jej argument: Som pre ňu mladý
Uplink a nebrni ti v kanone ? 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Forsaken - počas puberty to bolo zemetrasenie, ale od nejakých 23+ to je také...proste keby som chcel vyšantím sa, ale nepotrebujem to. Ale samozrejme z času na čas vypustím ventil, ísť na voľnobeh viac ako dva týždne je už celkom zabiják aj na prašteného a asexuálneho jedinca ako som ja 
ja to skor vidim tak ze clovek si musi poskusat aby zistil co mu najviac vyhovujebucuresti napísal:Veľkú pravdu máš. A pokiaľ má to pravé dievča prísť, tak osud Ti ju sám dovlečie.
Moja priateľka je o 2,5 roka staršia a nemá s tým žiaden problém. Dokonca to je ešte tak že ja som na strednej a ona na výške. Ale ja som pubertu prešiel v trinástke a ľudia mi tipujú o 3-4 roky viac
uplink - si ty mi ale zaujímavý týpek, chcel by som ťa poznať, už len preto že ja patrím skôr k tým empatickým, zdvorilým, milým atď.. a tiež som už len v tom pozorovaní ako na mňa iné baby reagujú došiel na ten istý záver.. nedokážem to brať tak ako ty, ja som taká citová štetka.. proste chcem babu s ktorou sa môžem pomaznať, vyrozprávať sa jej, smiať sa s ňou.. len ja som luckerko ktorému sa podarilo si nájsť jednu z tých, ktorá to berie rovnako ako ja..
uplink - si ty mi ale zaujímavý týpek, chcel by som ťa poznať, už len preto že ja patrím skôr k tým empatickým, zdvorilým, milým atď.. a tiež som už len v tom pozorovaní ako na mňa iné baby reagujú došiel na ten istý záver.. nedokážem to brať tak ako ty, ja som taká citová štetka.. proste chcem babu s ktorou sa môžem pomaznať, vyrozprávať sa jej, smiať sa s ňou.. len ja som luckerko ktorému sa podarilo si nájsť jednu z tých, ktorá to berie rovnako ako ja..
-
uplink
VIP
meatboy - aj ja som bol taký, skoro ma to zabilo [doslova] a tak taký nie som. Ono, v podstate som bol hlupák, nezmeniteľný. Romantický, dôverčivý, empatický, milý, pozorný, nikdy mi nič neušlo, proste dokonalý idiot pre ženské. Čakával som celý deň, len aby mi odpísala na XY smsiek, ktorými som zasypal nejakú ženskú, po ktorej som šiel. Keď bola na iCQ/Skype online, čakal som ako pes na žrádlo kedy odpíše. Bol som doslova otrok emócií. Miloval som večery s babou, v posteli, túlenie a mojkanie. Totálna závislačina. Avšak keď som prekonal prah vl. smrti aj vďaka vzťahu, ktorý mi 2x nepolepšil keď som prekonával ťažké obdobie [zdravie], tak sa to vo mne zlomilo, otvorili sa mi oči a teraz som taký aký som - slon v porceláne, naschváľ. Druhá strana mince je že viem byť aj taký, aký som býval, ale to už nie som ja. Už dlho nie. To je moje mŕtve ja.
V podstate, a v kocke. Keď sa muž zbaví bremena túžby po láske ku žene [túlenie, hladkanie, pohľady do očí, všetok ten touchy romantický bullcrap, na ktorom som bol závislý], tak sa stane pokiaľ je zdravý, úplne slobodným. Samozrejme, môže ostať závislý na drogách, alebo alkohole, či hazarde, alebo PC hrách, či elektrotechnike [môj prípad
], ale nikdy sa neocitne v situácii, kedy bude úplne na dne, s kruhami pod očami, v totálnej nechuti len preto, že ho nejaká stupídna <>ka odkopla.
A samozrejme sa ešte môžem mýliť v tom pojme slobody. Ale tak toto sa mi podarilo za život zatiaľ dosiahnúť, úplná sloboda od vzťahov so ženami a zatiaľ mi to stačí. Sociálny som stále, keď som deň sám už mi dr*ká, ale tak na to sú kamoši, bicykel, príroda, etc.
V podstate, a v kocke. Keď sa muž zbaví bremena túžby po láske ku žene [túlenie, hladkanie, pohľady do očí, všetok ten touchy romantický bullcrap, na ktorom som bol závislý], tak sa stane pokiaľ je zdravý, úplne slobodným. Samozrejme, môže ostať závislý na drogách, alebo alkohole, či hazarde, alebo PC hrách, či elektrotechnike [môj prípad
A samozrejme sa ešte môžem mýliť v tom pojme slobody. Ale tak toto sa mi podarilo za život zatiaľ dosiahnúť, úplná sloboda od vzťahov so ženami a zatiaľ mi to stačí. Sociálny som stále, keď som deň sám už mi dr*ká, ale tak na to sú kamoši, bicykel, príroda, etc.
@uplink
strasne by som chcel vidiet reakciu nejakej zenskej ktora sa lepi keby si precitala tuto temu a vedela by ze si to ty
celkom sranda by to bola
ale mam taky zly pocit ze by sa zacala lepit este viac
strasne by som chcel vidiet reakciu nejakej zenskej ktora sa lepi keby si precitala tuto temu a vedela by ze si to ty
-
Andreso
Medium Professional
Viete čo? Ja to skúsim a dám vám vedieť. A potom sa pokúsim potvrdiť/vyvrátiť tvrdenia. Držte mi palce 
-
uplink
VIP
dal som to sám prečítať jednej kamarátke, ktorá sa o mňa pokúša[la?]. Nemám s tým problém. Som v tomto mf<>stawladas napísal:@uplink
strasne by som chcel vidiet reakciu nejakej zenskej ktora sa lepi keby si precitala tuto temu a vedela by ze si to tycelkom sranda by to bola
Mám skúsenosti, že ženy v tvojom veku chcú starších mužov (25-30 ročných). Aj keď určite to s nou nemáš načisto stratené. Radil by som ukázať jej, že aj keď máš 21, ale vieš rozmýšľať ako dospelý muž.
-
qwerty-xyz
autorovi --- zlatokopka ....
UPLINK-ovi ---- staci mat okolo seba ochranny stit a neohrozi ta vo vztahovych veciach nic, samozrejme ochranny stit na urovni.
UPLINK-ovi ---- staci mat okolo seba ochranny stit a neohrozi ta vo vztahovych veciach nic, samozrejme ochranny stit na urovni.
Podla mna uplink ma pravdu suhlasim s nim a paci sa mi jeho postoj k zenam! A ze ked je clovek o rok starsi od este nastrocneho dievcatata a on ma 20 a ona povie ze je pre nu prilis mlady, really? Ja ked som mal 20 tak som randil s 35 rocnou sexicou a prespaval som u nej doma uplne fajne bolo najedol som sa, zaebal som si 
-
Grim
Darca
...a potom si sa zobudil...a mal si mokro v slipoch...
nie ruku v šerbli
-
axxis
Addict
do tell!qwerty-xyz napísal:UPLINK-ovi ---- staci mat okolo seba ochranny stit a neohrozi ta vo vztahovych veciach nic, samozrejme ochranny stit na urovni.
-
qwerty-xyz
vytvorit taketo nieco nie je zo dna na den, ale co pocuvam viacerim ludom sa to podari ....axxis napísal:do tell!
-
uplink
VIP
Tu musím na 200% súhlasiť s qwerťákom. Ja som to budoval od 12-až po prítomnosť a v podstate až teraz ako mám 28 rokov viem povedať že som "okay" a viem sa ubrániť od všetkého čo ma momentálne obklopuje. Samozrejme ak príde nejaký icebreaker v podobe 155-160 cm vyšportovanej ženy s dokonalou tváričkou a pevným poprsím [2-3], najlepšie brunetkou, rozumnou, čo nebude chcieť len prachy a zábezpeku, ale bude aj do voza a do koča, aspoň trochu inteligentná a vzdelaná a...no. Ehm a aj keby prišla, tak o mňa ani nezakopne, takže by som mal byť v pohodeaxxis napísal:do tell!
-
axxis
Addict
ja som nechcel vediet kolko to trva ani kolkym sa to podarilo ale co to ako ma byt.qwerty-xyz napísal:vytvorit taketo nieco nie je zo dna na den, ale co pocuvam viacerim ludom sa to podari ....
-
qwerty-xyz
fuuuf, nech ti to UPLINK vysvetli. ja mam momentalne tieto dni frajerku permanentne za zadkom a nerad by som sa rozpisoval.
Proste obranne pole. obranny mechanizmus veci a cinnosti ktore nedovolia dievcatam aby ta vedeli zranit, citovo rozhadzat alebo jednoducho aby neohrozili tvoju integritu a osobnost, zaujmy a tak. faktis neviem ako to v rychlosti napisat inak....
Uplink, oprav ma a rozpis co chcem povedat.
Proste obranne pole. obranny mechanizmus veci a cinnosti ktore nedovolia dievcatam aby ta vedeli zranit, citovo rozhadzat alebo jednoducho aby neohrozili tvoju integritu a osobnost, zaujmy a tak. faktis neviem ako to v rychlosti napisat inak....
Uplink, oprav ma a rozpis co chcem povedat.
-
uplink
VIP
axxis - skúsim v kocke. Ako to funguje u mňa. Za normálnych okolností je to tak, že sa chlap hrá na tvrďasa a keď príde na to, tak sa rozsype ako domček z karát. Nie je to nič za čo by sa mal chlap hanbiť, jednoducho sú to hormóny, duša/psychika ako taká. Dostať sa do opačného štádia s výhodami je to prave orechové. To znamená že esenciálne, vo svojej podstate máš 99% vecí fakt že na háku a len "hráš" citlivého. Teraz nie ako dvojtvárí hajzel - to určite nie. Avšak máš to ako odmenu, ako keď dostaneš niečo dobré navyše a nemáš z tej citlivosti, empatie, pozornosti, dobrotivosti a iných "pozitívnych" vlastností nosný pilier, ako má väčšina citlivých chlapov.
Ergo. keby som chcel, mám vzťah a som v ňom šťastný. Avšak nechcem, nemám naň čas, ani chuť. Výhoda: nepotrebujem ho, tak ako väčšina ľudí. Čo potrebujem je pravidelne jedlo, voda a bývanie + ako bonus by bodlo zdravie, keby bolo, ako som už písal dávnejšie, som naozaj a bez pretvárky jeden z najšťastnejších ľudí na svete.
Ergo. keby som chcel, mám vzťah a som v ňom šťastný. Avšak nechcem, nemám naň čas, ani chuť. Výhoda: nepotrebujem ho, tak ako väčšina ľudí. Čo potrebujem je pravidelne jedlo, voda a bývanie + ako bonus by bodlo zdravie, keby bolo, ako som už písal dávnejšie, som naozaj a bez pretvárky jeden z najšťastnejších ľudí na svete.
v dnesnej dobe prevlada opak ked ma starec dost bubakov hned sa stane mladym pre 20-30ku